Pelimiehen määritelmä oli asetettu mahdollisimman laveaksi, koska maailmassa liikkuu monenlaisia Pelimiehiä. Radio Cityn toimituksen mielestä ainakin seuraavat määritelmät pitää löytyä oikeasta Pelimiehestä:
-Pelimies on aito ja ennakkoluuloton
-Pelimiehellä käy tuuri.
-Pelimies on rock
-Pelimies on voittaja
-Pelimies on myös herrasmies

Helsingin IFK:n ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen puolustaja, Jere Karalahti, pokkasi historian ensimmäisen Vuoden Pelimies –tunnustuksen. Eräs kuuntelija perusteli Karalahden äänestämistä lauseella: mies pelaa niin kuin tahtoo, siis siviilissä ja kaukalossa.

Leo-Pekka Tähti hienosti kolmanneksi

Matti Nykänen hävisi Karalahdelle muutamalla kymmenellä äänellä. Leo-Pekka Tähti nousi lopulta palkintopallille ja jätti taakseen muuan muassa Aleksei Eremenko jr:n, Vesa Keskisen ja Raimo Summasen. Myös nyrkkeilijä Eva Wahlström sai runsaasti kannatusta ja pääsi parhaana naisena kokonaiskilpailussa kympin sakkiin.

Radio City tekee Vuoden Pelimies –äänestyksestä perinteen ja asiaan palataan vuoden 2005 marraskuussa.