Toimitilojen kysyntä on laskenut viime aikoina kovasti, lähelle lama-ajan lukuja. Pääkaupunkseudulla toimitilojen vajaakäyttöaste on noussut kolmessa vuodessa yhdestä prosentista yhdeksään prosenttiin, KTI-markkinakatsauksen mukaan. Dime.fi:n mediakortin mukaan palvelun sivuilla on ollut syyskuussa 2.244 kävijää viikossa.

Dime.fi -palvelua tullaan ensi vuoden aikana uudistamaan osana Kauppalehden monimediakonseptia. Ensimmäisenä uutuutena on tammikuussa starttaava Kauppalehti Toimitilat ja Yrityskaupat -palvelukokonaisuus, joka kokoaa yhteen sekä Dimen että Suomen Yrityskauppojen uusimmat kohteet.

Kohteet julkaistaan Kauppalehden välissä ilmestyvässä Toimitilat ja Yrityskaupat -liitteessä. Vuoden 2005 alusta alkaen noin kerran kuussa ilmestyvä liite tarjoaa kustannustehokkaan tavan tavoittaa toimitilapäättäjät ja yrityksen myynnistä ja ostosta kiinnostuneet. Liite on luettavissa myös Kauppalehden, Dimen ja Suomen Yrityskauppojen verkkosivuilta.

Toimitilojen markkinapaikka Dime.fi siirtyy 1.1.2005 alkaen Alma Media konsernissa Alma Media Interactive Oy:stä Kustannusosakeyhtiö Kauppalehteen. Tavoitteena on kehittää kokonaisuus, jossa eri mediat täydentävät toisiaan ja mahdollistavat kohderyhmän tavoittamisen entistä tehokkaammin.

Dime.fi palaa siirron yhteydessä juurilleen, sillä se perustuu Kauppalehden vuonna 1993 aloittamaan palveluun, jossa kerättiin toimitilaa etsiviä yrityksiä ja tietoja välitettiin tilojen tarjoajille. Alkuvaiheessa tiedot välitettiin painettuna, mutta vuodesta 1996 lähtien käytössä on ollut internet-pohjainen palvelu.

Siirron yhteydessä Dime.fi:n tuotepäällikkö Kai Perhola siirtyy Alma Media Interactive Oy:stä Kustannusosakeyhtiö Kauppalehden palvelukseen.