Itäväylä tulee osaksi uutta Sanoma Kaupunkilehdet -liiketoimintayksikköä. Siihen kuuluu toistaiseksi Uutislehti 100 sekä Keski-Uudellamaalla ja Hyvinkäällä ilmestyvät Kellokas-lehdet.

Mikael Pentikäinen kävi jälleen ostoksilla.
Mikael Pentikäinen kävi jälleen ostoksilla.

“Itäväylä on erinomaisesti tehty lehti ja hyvä lisä kaupunkilehtiketjuumme, jota on määrä edelleen täydentää. Lehti vahvistaa kaupunkilehtitarjontaamme ydinalueellamme Uudellamaalla”, Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

“Toimituksellisesti vahva ja paikallinen Itäväylä edustaa niitä arvoja, joita Kaupunkilehdet laajentuessaan hakee. Lehti on ulkoasultaan ammattimainen sekä lukijoiden ja ilmoittajien arvostama. Tästä on hyvä jatkaa”, Sanoma Kaupunkilehtien toimitusjohtaja Niko Ruokosuo sanoo.

Lehtien myyntitarjoukset Pentikäiselle

Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen on ilmoittanut yhtiön tavoittelevan 30% markkinaosuutta koko maan ilmaisjakelulehtimarkkinoilla. Tavoitteeseen pyritään Pentikäisen mukaan lehtiostoin ja uusia lehtiä perustamalla.