Joulupukin Internet TV avattiin 2000 ja kävijöitä on neljän vuoden aikana ollut yhteensä yli 700 000. Rovaniemellä Santa’s Technology parkissa sijaitsevan Joulupukki TV:n varatoimitusjohtaja Tommi Lappalainen uskoo, että tänä jouluna rikkoutuu miljoonan kokonaiskävijän raja. Internet-TV:stä on tullut lappilaisille yrityksille tärkeä markkinointikanava, hän sanoo.

Joulupukki-TV on nyt saanut ensimmäiset saksankieliset www-sivut. Joulupukki TV:n tuottama Santatelevision.com löytyy saksankielisenä osoitteesta www.Weihnachtsmann.fi. Joulupukin Internet TV on osoitteissa www.santatelevision.com , www.joulupukki.fi sekä ranskankieliset sivut osoitteessa www.perenoel.fi .

Internetin voimakkaasti yleistyessä on Joulupukin verkko-TV:stä tullut lappilaisille yritykselle ja organisaatioille erinomainen kanava esitellä omia tuotteitaan ja palveluitaan maailmanlaajuisesti, Lappalainen sanoo. Videoita kanavalla on katsottu yhteensä lähes kaksi miljoonaa.

Joulupukki TV Oy ( www.joulupukkitv.com ) on Rovaniemellä Santa’s Technology Parkissa sijaitseva, kuusi henkeä työllistävä AV-tuotantoyritys. Vuonna 2000 perustettu Joulupukki TV tarjoaa matkailun IT-konsultointia ja videopalveluita sekä tuottaa mobiiliviihdettä, videotuotantoja sekä Joulupukki DVD:tä.