Evia Helsingin lehtitiimi on valittu Rautaruukin
yhteistyökumppaniksi toteuttamaan yhtiön uudet henkilöstö- ja
sidosryhmälehdet. Lehdet viestivät Ruukki-brändin mukaisesti yhdestä yhtenäisestä yhtiöstä. Kumpikin lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Henkilöstölehti Into korvaa konserniyhtiöiden erilliset lehdet, ja se postitetaan yli 12 000 työntekijälle 24 maahan. Lehti julkaistaan suomen, ruotsin, englannin, saksan ja venäjän kielillä. Uusi sidosryhmälehti Inline ilmestyy neljällä kielellä ja korvaa aikaisemmin erilliset asiakas- ja sijoittajalehdet.

-Sidosryhmälehtemme tavoitteena on palvella niin sijoittajien kuin liikekumppaneidemme tiedontarpeita, Rautaruukin viestintäjohtaja Taina Kyllönen kertoo.

– Sisältöön pyritään saamaan sekä ammatillisesti että yleisesti kiinnostavia asioita. Henkilöstölehtemme on yksi niistä välineistä, joilla rakennamme yhtenäisyyttä ja opimme tuntemaan toisemme ja asiakkaamme entistä paremmin.

Evia Helsinki on Rautaruukin yhteistyökumppani myös yhtiön vuosikertomuksen 2004 suunnittelussa ja toteutuksessa. Rautaruukki otti syyskuun alusta käyttöön markkinointinimen Ruukki. Uuden nimen, liikemerkin ja yritysilmeen myötä Ruukki haluaa vahvistaa asemaansa ja nousta yhdeksi johtavista metallipohjaisen rakentamisen ja konepajateollisuuden ratkaisutoimittajista lähinnä Pohjoismaissa ja itäisessä Keski-Euroopassa.