Stora Enson sidosryhmälehti Tempus sijoittui mitalisijoille Folio:Shown yhteydessä järjestetyssä Ozzie Awards -kilpailussa. Lehti sijoittui toiseksi Best Feature Design – ja kolmanneksi Best Overall Design -sarjassa. Tempus kilpaili pienilevikkisten (alle 100 000) lehtien luokassa.

Folio:Show järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1974 ja siitä on kehittynyt alan laajin vuotuinen konferenssi, johon osallistuu aikakauslehtien kustantajia, toimittajia, visualisteja, markkinoijia ja muita alan ammattilaisia.

Tänä vuonna 18. kertaa järjestetty kilpailu on avoin kaikille lehdille. Arvostelussaan tuomaristo kiinnittää huomiota ennen kaikkea graafiseen suunnitteluun. Ozzieista kilpaili tällä kertaa yli 1000 aikakauslehteä. Palkinnot luovutettiin voittajille New Yorkissa maanantaina 15.11.2004.

Tempus keräsi mainetta
Tempus keräsi mainetta

Vuodesta 1999 julkaistu Tempus ilmestyy neljä kertaa vuodessa englannin-, saksan- ja ranskankielisenä. Lehden toimitustyöstä ja graafisesta suunnittelusta on tämän vuoden alusta vastannut Hill and Knowlton Finland. Tempus on sijoittunut hyvin myös muissa alan kilpailuissa. Lehti palkittiin viime kesäkuussa Saksassa “BCP Best of Corporate Publishing” -kilpailussa ja keväällä 2003 Mobius Advertising Awards -kilpailussa. Kotimaisia saavutuksia ovat hopeahuippu Vuoden Huiput -kilpailussa vuonna 2000 ja ykkössija Postin asiakaslehtikilpailussa vuonna 1999

“Olemme erittäin ylpeitä näistä saavutuksista, joista kiitos kuuluu yhteistyökykyiselle ja osaavalle tiimille”, sanoo Stora Enson julkaisuista vastaava johtaja Eeva Starck.