Aalto-Setälä toimi Iltalehden päätoimittajana lähes kolme vuotta. Iltalehti on uudistunut merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Lehden linjaa on selkeytetty ja se on mm. uudistanut sekä viikonvaihdeliitteen että tiistain tv-liitteen. Uudistukset on otettu markkinoilla erittäin hyvin vastaan ja Iltalehden levikkimarkkinaosuus nousi kesällä 2004 ensimmäisen kerran yli 40 %:n rajan. Se on myös pysynyt sen jälkeen tuon rajan yläpuolella. Iltalehden markkinaosuus ja lehden kuusipäiväinen levikki ovat tällä hetkellä lehden historian parhaat.

Pauli Aalto-Setälä eroaa Iltalehdestä
Pauli Aalto-Setälä eroaa Iltalehdestä

-Tätä nousua on ollut hienoa ja opettavaista olla tekemässä. Nyt aion tehdä jotain muuta. Harkitsen rauhassa eri vaihtoehtoja ja kerron sitten, Aalto-Setälä sanoo.

Ennen Iltalehden päätoimittajuutta hän työskenteli mm. Alma Median Subtv:n perustajana ja toimitusjohtajana sekä Alma Median digi-tv- ja laajakaistastrategiaa suunnittelevana sisältöjohtajana.