Club Amnesty on osa Joku raja! -kampanjan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Amnestyn Suomen osasto vaatii rajoja kodeissa tapahtuvalle väkivallalle kampanjatapahtumassaan, joka alkaa 25.11, YK:n päivänä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. YleQ ja Radio X3M markkinoivat Amnestyn kampanjaa radiolähetyksillään yleisökonsertista.

Samana päivänä käynnistyy verkkovetoomus, jonka allekirjoittamalla voi vaatia pääministeri Matti Vanhaselta nykyistä tehokkaampia toimia naisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi Suomessa. Vetoomuksen voi allekirjoittaa osoitteessa www.amnesty.fi.

Tavastia-klubin keikalla esiintyvät juuri uudet levynsä julkaisseet Kwan ja Quintessence. Quintessencea kuullaan Club Amnestyssa kello 22.00 alkaen ja Kwania kello 23.00 alkaen. Club Amnesty -lähetys kuullaan YleQ:n ja Radio X3M:n taajuudella klo 21-00.00.

Tilaisuuden juontavat YleQ:n Laura Airaksinen ja Radio X3M:n Paavo Kerosuo.