Janne Pirinen Laurea-ammattikorkeakoulun Espoo-instituutista voitti Sanomalehtien Liiton järjestämän Parempi sanomalehti-ilmoitus -kilpailun. Kaupallisen alan, viestintäalan ja painoalan opiskelijoille tarkoitettuun kilpailuun osallistui 357 työtä. Kilpailun palkinnot jaettiin Sanomalehtipäivässä torstaina 18.11. Helsingissä.

Parempi sanomalehti-ilmoitus -kilpailun voitti Janne Pirinen työllään \'Epävirallinen sponsori hikisiin tilanteisiin\'
Parempi sanomalehti-ilmoitus -kilpailun voitti Janne Pirinen työllään ‘Epävirallinen sponsori hikisiin tilanteisiin’

Tehtävänä oli suunnitella ilmoitus kuvitteellisesta tuotemerkistä Dödöx -deodorantista. Tuomariston mukaan voittanut työ “Epävirallinen sponsori hikisiin tilanteisiin” oli aivan omaa luokkaansa. Ilmoituksessa oli kuva Hiihtoliiton tiedotustilaisuudesta, joka koski dopingia Lahden vuoden 2001
MM-kisoissa. Voittajan lisäksi palkittiin yhdeksän muuta työtä, joita ei laitettu keskinäiseen paremmuusjärjestykseen.

Raatiin kuuluivat mainostoimisto PHS:n hallituksen puheenjohtaja Unto Paltemaan lisäksi markkinointijohtaja Maaret Kuisma Stockmannilta, markkinointipalveluiden johtaja Caroline Lilius Helsingin Sanomista, vastaava päätoimittaja Pekka Mervola Karjalaisesta ja copywriter Petri Uusitalo mainostoimisto PHS:stä.

Muut kilpailussa palkitut työt, henkilöt ja työryhmät olivat:
Lohi, Maikki Rantala, Lahden Muotoiluinstituutti, graafisen suunnittelun osasto. Hikinen mies, Jenni Hakanen, Lahden Muotoiluinstituutti, graafisen suunnittelun osasto.
Mielenosoitus, Kai Seppänen ja Tarmo Luostarinen, Kuopion
muotoiluakatemia. Hikoilu väärässä tilanteessa, Janne Vahvaselkä ja Joona Veijonen, Turun ammattikorkeakoulun taideakatemia.
Tankit, Janne Vahvaselkä ja Roni Viitanen, Turun ammattikorkeakoulun taideakatemia. Fomme Glamour, Janne Vahvaselkä ja Joona Veijonen, Turun ammattikorkeakoulun taideakatemia. Verta ja kyyneliä, Tapio Vähä-Krekula ja Kristian Kriikkula, Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, Kaupallinen mediaviestintä/ tietokoneavusteinen mainosgrafiikka.
Ei jälkiä, Essi Raunamaa, Lapin yliopisto, graafinen suunnittelu.
Puijon torni, Pauliina Järvinen ja Anna Korpi-Kyyny, Turun
ammattikorkeakoulun taideakatemia.