Aloite Radio Cityn liittämisestä ohjelmavalikoimaan tuli SSP:n puolelta, asiakaskyselyiden pohjalta, Radio Citystä kerrotaan.

Talouksia Salon Seudun Puhelimen verkossa on yli 12 600.
Tähän asti salolaiset ovat pystyneet kuuntelemaan Cityä ainoastaan Turun taajuuden kautta, mikäli hyvä sää on mahdollistanut kuuluvuuden.

Rockia ja sporttia ympäri Suomen

Vuonna 1985 perustettu Radio City kuului 19 vuotta pelkästään pääkaupunkiseudulla. Reilu vuosi sitten City alkoi kuulua Suomen suurimmissa kaupungeissa. Cityn kuuntelijapotentiaali on lähes kolme miljoonaa.

Radio City on Suomen ainoa rock-kanava. City soittaa rockia monipuolisesti, Suomesta ja maailmalta. Rockin lisäksi City panostaa urheilutarjontaan. Radio City tavoittaa tällä hetkellä 447 000 eri kuuntelijaa viikossa (Lähde: Finnpanel Oy, KRT, 6-8/2004).

Radio City täyttää ensi vuonna 20 vuotta ja on Suomen vanhin toiminnassa oleva kaupallinen radio. Kanavan omistaa SBS Finland Oy, jonka muita radioasemia ovat osavaltakunnalliset radioketjut Iskelmä ja Kiss FM sekä kaupunkiradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Mega ja Radio Jyväskylä. SBS Finland on Suomen suurin kaupallinen radiotoimija ja osa eurooppalaista Nasdaqissa noteerattua pörssiyhtiötä SBS Broadcasting SA:ta, jolla on TV- ja radiotoimintaa kymmenessä Euroopan maassa.