Infor Consultingin henkilömäärä kasvaa kaupan myötä neljällä.

Infor Consulting kuuluu TAT-ryhmään, johon kuuluvat myös Inforviestintä Oy, Taloudellinen Tiedotustoimisto ry ja Finnfacts.

Arto Heinonen
Arto Heinonen

“Infor Consulting laajenee Preemion myötä täyden palvelun viestintätoimistoksi. Pystymme jatkossa tarjoamaan viestintäketjun kaikki palvelut tutkimuksesta strategian laatimiseen ja käytännön toteutukseen. Vastaamme näin asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin”, toteaa Infor Consultingin johtaja Arto Heinonen.

Anu Sirkiä
Anu Sirkiä

Heinonen ja Preemion toimitusjohtaja Anu Sirkiä uskovat viestintäalan keskittymiskehityksen jatkuvan. “Viestintätoimistokenttä on pirstaleinen ja pieniä toimistoja on paljon. Preemion vahvuuksien yhdistäminen Infor Consultingin osaamisen kanssa on kaikkien asiakkaidemme etu”, Sirkiä toteaa.

Infor Consultingin vahvinta osaamista ovat viestintäbarometrit, räätälöidyt tutkimukset, viestinnän konsultointi, viestintästrategiat ja – suunnitelmat sekä viestinnän henkilövalintapalvelut. Preemio puolestaan on talous- ja sijoittajaviestintään, yhteisökuvan kehittämiseen sekä mediasuhteisiin ja tiedottamiseen erikoistunut toimisto.

Taloustutkimuksen viime keväänä tekemässä viestintäalan yritysten imagotutkimuksessa Infor Consultingin emoyhtiö Inforviestintä oli yleisarvosanaltaan Suomen paras ja Preemio kolmanneksi paras. Samassa tutkimuksessa Preemio arvostettiin talous- ja sijoittajaviestinnässä parhaaksi.