Kari Kinnunen
Kari Kinnunen

Kari Kinnusen juuret ovat tiukasti Kainuussa. Hän on toiminut useissa lehtialan tehtävissä ja radiossa. Yleisradiossa hän on ollut vuosina 1990—2002 Kainuun Radion aluetoimittaja ja Pohjois-Karjalan radion päivittäisohjelmien tuottaja. Aikaisemmin Kari Kinnunen on ollut toimittaja ja aluetoimittaja Kainuun Sanomissa sekä lehden kaupunkiliitteen vastaava toimittaja. Päätoimittajaksi Kari Kinnunen siirtyy metsähallituksen luontopalveluiden julkaisusuunnittelijan tehtävistä.

Kari Kinnunen on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä, mm. Kajaanin kaupunginvaltuutettuna, hallituksen jäsenenä, Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä Keskustan Kainuun piirin puheenjohtajana.

Alma Media -konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy julkaisee Kainuussa Sotkamo-lehden lisäksi Kuhmolaista ja Ylä-Kainuuta.