Aikakauslehtimainonta on kasvanut viisi prosenttia, sanomalehdistö 3,9 prosenttia ja radio 3,2 prosenttia. Koko mediamainonta on kasvanut 5,1 prosenttia tammi-syyskuussa.

Alma kirjasi kolmannella neljänneksellä luokiteltujen internet-palvelujen myynnin kasvua 49 prosenttia.

Yhtiön mukaan mediamainonnan markkinatilanteessa ei ole tapahtunut viime kuukausina mitään merkittäviä muutoksia. Loppuvuoden näkymistä yhtiö kirjoittaa, että “kuluvaa vuotta on leimannut heikko näkyvyys jopa aivan lähikuukausien mediamyynnin kehityksen suhteen. Viimeinen neljännes ei tee poikkeusta tähän.”

Alma Media Oyj:n liikevaihto laski tammi-syyskuussa viisi miljoonaa euroa edellisvuodesta. Liikevaihto oli tänä vuonna 337,2 miljoonaa euroa ja vuotta aiemmin 342,2 miljoonaa euroa. Liikevoitto kasvoi vastaavana aikana 22,1 miljoonasta eurosta 28,7 miljoonaan euroon.