Brittiläinen BBC Music Magazine on uusimmassa numerossaan nostanut Sakari Oramon ja Birminghamin sinfoniaorkesterin John Foulds -levytyksen kuukauden levyksi. Sekä esitys että äänitys saa lehden kriitikolta täydet viisi tähteä. Levytyksen on julkaissut Warner Classics. Aiemmin levytystä on kiitellyt Gramophone-lehti.

Levyllä on englantilaisen John Fouldsin (1880–1939) teoksia, jotka ovat olleet vuosikymmenten ajan unohduksissa tai joita ei ole aikaisemmin edes kuultu. Samassa BBC:n Music Magazinen numerossa on säveltäjälle omistettu laaja artikkeli. Levykritiikissä Stephen Johnson hehkuttaa säveltäjän teoksinaan erikseen mutta pitää myös esityksiä erinomaisina. ”Sakari Oramo selvästi uskoo tähän musiikkiin ja hän on myös välittänyt intohimoisen
vakaumuksensa loistaviin solisteihin ja orkesteriin”, hän toteaa ja
suosittelee levyä haltioituneena.

Levytyksen solistit ovat Susan Bickley, mezzosopraano, ja Daniel Hope, viulu. Mukana on myös Birminghamin nuorisokuoro.

Sakari Oramo on toiminut Birminghamin sinfoniaorkesterin musiikillisena johtajana vuodesta 1998. Hän on tuonut orkesterin ohjelmistoon paljon unohdettujen brittisäveltäjien teoksia. Oramo on myös Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestari.