Metro Kansainvälinen ilmaisjakelulehtijulkaisija Metro kertoi myynnin kasvaneen rajusti. Kolmen ensimmäisen vuosineljänneksen aikana myynti on kasvanut 45% verrattuna vastaavaan vuotta aikaisempaan jaksoon. Huolimatta kustannusten karsimisesta koko konsernin tulos ei ole kivunnut plussan puolelle vaan tulos on tappiollinen 5,2 miljoonaa USD:tä. Metro on lanseerannut yksitoista uutta julkaisua kuluneen vuoden aikana.

Suomessa julkaistavan Metron kerrotaan päässeen syyskuussa lähes break even -tulokseen. Metro toimii kaikkiaan 15 maassa. Yhdeksässä maassa liiketoiminta on voitollista.

Ruotsiin uusi painos yhteentoista kaupunkiin

Metro ryhtyy julkaisemaan Ruotissa uutta painosta, joka jaetaan yhteentoista kaupunkiin. Aikaisemmin Metro on ilmestynyt Tukholmassa, Göteborgissa ja Skånen alueella. Tällä viikolla ensimmäinen Metron numero on ilmestynyt Uppsalassa, Västeråsissa, Örebrossa, Norrköpingissä, Linköpingissä, Jönköpingissä, Boråsissa, Trollhättanissa, Uddevallassa ja Vänersborgissa. Ruotsin uusi julkaisu on kaikkiaan Metron 40. eripainos.