McDavid polvituet kompressio

Etusivu»Mediatiedot

Ilmoita työpaikasta Mediaviikossa

 
Kun haluat rekrytoida parhaita media-, viestintä-, markkinointi- ja mainosalan ammattilaisia,  Mediaviikko.fi on tehokas kanava. Se tavoittaa.

Mediaviikko.fi tavoittaa nopeasti verkkopalvelunsa ja uutiskirjeensä avulla alan ammattilaiset ja alalle halukkaat. 

Uutiskirjeen vastaanottajien määrä on noin 25.000.

Sivustolla säännöllisiä lukijoita on noin 10.000.

Julkaise työpaikkailmoitus Mediaviikossa.

Ilmoituskampanjan hinta 495 euroa+ALV 24 %/työpaikkailmoitus.


Kampanjaan sisältyy ilmoituksen julkaiseminen sivustolla koko kampanjanne ajan + julkaiseminen uutiskirjeessä joka perjantai.

Lähettäkää ilmoitustekstinne ja logonne osoitteella
toimitus@mediaviikko.fi

Katso mallia /kategoriat/tyopaikat.html

Lähetystä varten on myös valmis lomake, joka nopeuttaa ilmoituksen julkaisemista.

Mediaviikon Näyteikkuna

Mediaviikon Näyteikkuna -palvelu tavoittaa oikean kohderyhmän, kun markkinoit markkinoinnin, viestinnän, mainonnan ja median ammattilaisille.

Ilmoituksen hinta koko vuodeksi on vain 495 euroa+ALV 23%/vuosi.

Katso mallia: /nayteikkuna.html

Tiedustelut ja aineistot: toimitus@mediaviikko.fi

Muut mainostiedot

Hinnat:

Display-mainokset  300 €/kuukausi + ALV 23 %.

Sivustolla säännöllisiä lukijoita on noin 10.000.

Uutiskirjeen mainos 500 €/kuukausi + ALV 23 %. Julkaistaan perjantaisin, 4 kertaa kuukaudessa.

Uutiskirjeen vastaanottajien määrä on noin 25.000.

 

Sivun yläosa

Panoraama 980x120

Vasen palsta

Normaali  banneri 468×60
Boxi banneri 300x250
Iso uutistaulu  300×600

Keskipalsta

Boxi banneri 300x250
Iso uutistaulu 300×600

Oikea palsta

Suurtaulu 140x350
Pidennetty suurtaulu 160×600

Kysy lisää. Lähetä ainesto sivustolle ja uutiskirjeeseen toimitus@mediaviikko.fi 

SOITA 0500 586737

Mediaviikko.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Mediaviikko.fi

ISSN 1796-0258
toimitus@mediaviikko.fi

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Missä piileskelevät suomalaiset arvojohtajat?

Turhautunut hämmästelijä
30.05.2017
Ylen sisällä on ilmeisen pitkään muhinut kapina, jossa (toivottavasti pienellä) osalla miehistöä ja kastia on ollut ilmeinen (poliittis- ja/tai ego-, ei asialähtöinen?) tarve nousta kippariaan ja tämän edustamia ilmeisen korkeita eettisiä arvoja ja toimintamalleja vastaan. Journalismin (kuka määrittelisi tämän termin sisällön?) ja sananvapauden puolustamisen nimissä taustatueksi on jäävistä sisäpiiristä värväytynyt kohujen synnyttämistä ainoana journalistisena arvona ajavien armeija, joilla kaikilla on hankkeessa henkilökohtainen lehmä ojassa. Sipilä-casesta isottelijat saivat tulitikun, jolla päästiin räjäyttämään huolella rakennettu lataus. Ajatellen meidän YLEn normiasiakkaiden tarpeita ja toiveita koko homma karkasi, ikävä kyllä, täysin käsistä. Harmillisinta asiassa on se, ettei YLEn ylimmällä johdolla ollut kanttia tukea ja puolustaa ilmeisen pätevää ja arvostustaan koko ajan nostanutta alaistaan yli vaiheen, jossa kapina oli jo kaatumassa omaan härskiyteensä. Heikkojen johtajien tyypillisen ratkaisun seurauksena takaisin hekumansa huipulle pääsyä havittelevat viisastelijat ja pelurit ovat aloittamasssa vaihetta, jossa kohteeksi otetaan seuraava porras. Ilmeisen tyhmän päätöksen tehneet johtajat eivät saa karata vastuutaan ennen kuin ovat valinneet YLEen vielä kovemman johtajan kuin Jääskeläinen putsaamaan pelurit pellolle ja rakentamaan suomalaisten arvostamien arvojen pohjalle Jääskeläisen visioiman luotettavuudessaan ja fiksuudessan ylivoimaisen toimittajatiimin.

Yritysjohtamista huutoäänestyksellä

Hulluus huipussaan
30.05.2017
Ei voi sanoa muuta kuin "Äly hoi, älä jätä". Vaikka Suomessa on mielipiteen vapaus, niin onneksi myös vapaus laskea älyttömyydet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Siihen sarjaan nämä Korhosen pienen sielun purkaukset huomion hakemiseksi automaattisesti menee. Kuvottavaa populismia.

Ove Stenmark

30.05.2017
Johanna Korhonen ei ymmärrä sananvapautta käsitteenä. Sillä, että yhtiössä yhtiöstä tai muista asioista ei saa vapaasti puhua, ei ole mitään merkitystä sananvapauden kannalta. Sananvapaus Suomessa ei ole yhtiöitetty Yleen, eikä henkilötasolla rajoitettu journalisteihin.

YLEn ja sen tehtävän kokonaisvaltainen uudistaminen välttämätöntä

Puoluepolitiikka ulos YLEstä
30.05.2017
Erittäin hyvää pohdintaa! YLE:ssä on paikallaan tuulettaa kunnolla ja kaikki puoluepolitiikka siellä sivuun niin hallituksen valinnassa kuin kaikessa muussakin toiminnassa. Toinen täydellistä remonttia vaativa asia on esimiestyön uudistaminen. Nyt osa YLE:n toimittajista näyttää ajattelevan että hänellä on täydellinen vapaus tehdä sisältöjä omien silmälasiensa kautta maailmaa katsoen ilman että päätoimittajalla on mitään oikeutta kirtiikittä olla prosessissa mukana ja käyttää normaalia esimiehen/työnantajan valtaa esimiesvastuulla. Osan YLEn toimittajien jutuista on niin pahasti värittyneitä, että se häiritsee. Tämä Mäenpäältä tilattu raportti on samaa sarjaa, kuten myös jokin aika sitten tullut surkuhupaisa YLE:n ohjelma, jossa Jääskeläinen oli syytetyn penkillä ja eri toimijoilta tivattiin milloin Jääskeläinen saa potkut vaikka sitä ei täysin niillä sanoilla koko ajan sanottukaan. Samalla tämän kaiken farssin jälkeen YLEn rooli on ehkä uudelleen otettava tarkasteluun, koska YLE tuohuaa isolla veronmaksajien rahapotilla nähtävästi ihan mitä haluaa.

Kädenpuristusta vailla...

koo-jii
29.05.2017
Epäilemättä Jääskeläisen potkuja siloiteltiin muhkealla kädenpuristuksella. Sen verran ammatillista itsemurhajuoksua Jääskeläisen toimet ovat viime aikoina olleet, että tämä lienee ollut tavoite. Muutama satatonnia taskuun ja kaverit hoitelevat jatkopestin.