McDavid polvituet kompressio

Poliittinen työryhmä aloittaa Ylen purkutalkoot

maanantaina 02.11.2015 - Toimitus

Tuoreimmat

Nimitysuutinen: Titta Halme A-Lehdet Oy:n talousjohtajaksi

Eilen - Media - Toimitus

 
 

A-lehdet Oy on nimittänyt uudeksi talousjohtajaksi Titta Halmeen, joka viimeksi on työskennellyt Sanoma-konsernissa. Halme aloittaa A-lehdissä 1.2.2016.

Taina Pieski jatkaa ProComin puheenjohtajana

ke 25.11.2015 - Toimitus - Tiedotus

Suomen suurin yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 25.11.2015 valinnut kaksi uutta jäsentä hallitukseensa. Järjestön puheenjohtajana jatkaa liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski.

Vesa-Pekka Kangaskorpi Viestinnän Keskusliiton puheenjohtajaksi

ke 25.11.2015 - Toimitus - Media

Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi on valittu Viestinnän Keskusliiton hallituksen puheenjohtajaksi 1.1.2016 alkaen.

Petteri Putkiranta Sanomalehtien Liiton puheenjohtajaksi

ke 25.11.2015 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta on valittu Sanomalehtien Liiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi.

Nimitysuutinen: Neljä nimitystä Koodiviidakon PR Cloudissa

ke 25.11.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistopalveluita tuottava yritys, joka on tehnyt neljä uutta nimitystä PR Cloud-tiimissä.

Tilaa "Tiedottajan someraportti 2015". Tiedottajan vinkkejä.

ti 24.11.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Sosiaalinen media on tullut uudeksi tiedotusmuodoksi yrityksissä ja yhteisöissä muutamia vuosia sitten. Millaisia kokemuksia tiedottajilla on somesta? Miten tiedottajat aikovat toimia somessa? Mitä suosituksia ja vinkkejä he antavat? Tilaa nyt ammattimainen raportti.

Ilta-Sanomat verkon tärkein uutislähde

su 22.11.2015 - Toimitus - Media

Verkossa tärkein uutislähde on tutkimuksen mukaan Ilta-Sanomat. Iltalehti on kakkossijalla ja Yle kolmantena. Yle on kuitenkin kirinyt jo lähes Iltalehden rinnalle.

Nimitysuutinen: Viisi nimitystä Koodiviidakossa

pe 20.11.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistopalveluita tuottava yritys, joka on tehnyt...

Caverion valitsi Bob the Robotin

pe 20.11.2015 - Toimitus - Media

Kiinteistötekniikan ja teollisuuden palveluja tarjoava Caverion on valinnut Bob the Robotin markkinointiviestinnän kumppanikseen....

JSN: Posti puuttui pääluottamusmiehen sananvapauteen

pe 20.11.2015 - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvosto otti keskiviikkoisessa kokouksessaan kantaa Postin antamaan varoitukseen pohjoisen alueen...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Oma koti kullan kallis

Tilaaja
17.11.2015
Olen tilannut lehden kesäkuussa, 10 nro 29,00e. Tilausjakso 07/2015-05/2016. Olen saanut nrot 7-8 ja 9. Artikkelissa kerrotaan ensimmäisen numeron ilmestyvän tammikuu 2016 uudelta kustantajalta. Jääkö esim.minulta saamatta lehtiä, jotka olen jo maksanut heinäkuussa? Kustantajan olisi pitänyt ilformoida tilaajia muutoksesta. On hyvän markkinointi ja asiakaspalvelun vastaista olla tiedottamatta asiakkaita. Puhelinnumeroissa on koko ajan vastaaja päällä ja sähköposteihin ei tule vastausta.

Hämmästynyt

Lehden tilaaja
16.11.2015
Oispa ollu kiva, jos tilaajille ois ilmotettu ettei lehteä enää ilmesty loppuvuodesta. Miten hyvitetään maksetut tilausmaksut?!

lupauksia

Realismia
14.11.2015
SOMEa ei pelätä vaan suhtaudutaan realistisesti, sen mahdollistamiin hyötyihin mitä niitä on - jos on. Ehdottomasti suurin osa hypetyksestä SOMEn ympärillä on täysin pelkkää ilmaa.

Missä maksajat luuraavat?

Risto Uimonen
12.10.2015
Missä maksajat luuraavat? Hyvä kirjoitus Paavo Vasalalta. Olen itsekin uskonut journalismin laadun merkitykseen ja taistellutkin päällikkötehtävissä sen puolesta. Tässä on tullut viime vuosina skeptiseksi. Ovatko riittävän monet riittävän kiinnostuneita maksamaan laadukkaasta journalismista? Ainakin Suomen pienellä kielialueella tämä kysymys nousee väkisinkin mieleen esimerkiksi HS:n levikkikehitystä seuraamalla. The New York Times on satsannut laatuun ja saanut vihdoin aikaan olennaisen käänteen nettijournalismin tulovirrassa, mutta sen potentiaalinen asiakaskunta netissä onkin amerikkalaisten lisäksi koko englantia puhuva maailma. Sillä on nyt noin miljoona printtilehden tilaajaa ja miljoona digitilaajaa. Näyttää siltä, että ihmiset harhauttavat itseään uskottelemalla, että laadukasta mediasisältöä voi saada ilmaiseksi. Aikansa voi saada, mutta jos maksajia ei ole, journalistinen sisältö muuttuu sekundaksi. Luemmeko me kaikki joskus joitakin laadukkaita englanninkielisiä digijulkaisuja, kun suomalaisia ei ole?

Media pitää meitä tyhminä

Olga
12.10.2015
Mitä enemmän viestintää, sen huonompaa se on nykyään. Jos vähänkin tietää jostain asiasta enemmän ja lukee siitä tehdyn uutisen, huomaa, että tekijä ei ole perillä aiheesta. Tämä sama koskee niin suuria mediataloja ja pieniäkin. Media on vain pintakuohua ja mikähän se parhaiten kelluu, voi kysyä. Somea en katsokaan. Ne nuoret jotka tunnen läheisesti, kokevat, että media pitää ihmisiä tyhminä ja tyhmentää lisää. Ei heitä kiinnosta ja mainokset vielä vähemmän. Parhaiten ja luotettavinta tietoa saan sellaisilta ihmisiltä, joihin luotan. Toimittajia heistä ei ole monta, mutta muuten kylläkin henkilöitä, jotka toimivat yhteiskunnassa. Kirjailijoissa on henkilöitä, jotka ovat perillä asioista, mutta hekään eivät ole välttämättä valtavirtaa ja niin, mediaseksikkäitä. Nykyinen mediatuotanto koostuu eri eturyhmien ihmisistä, jotka pyörittävät julkisuudessa omaa levyään. Sama se, mitä heiltä kysytään jo kauan sitten opetettiin, että kysymyksiin ei vastata. Mitä mainoksiin tulee, blokkaan ne joka tapauksessa. Niin printtimediasta kuin digitaalisestakin.