McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Bauer Media ostaa SBS Discovery Radion

Tänään - Media - Toimitus

Bauer Media ostaa Discovery Communicationsilta pohjoismaisen mediayhtiön SBS Discovery Radion. SBS Discovery Radio omistaa muun muassa suomalaiset radiokanavat The Voicen, Iskelmän ja Radio Cityn sekä liudan muita pohjoismaisia radiobrändejä. Yrityskaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Grow uudisti Alma Median ilmeen

Tänään - Toimitus - Media

Mediakonserni Alma Media on julkaissut uuden visuaalisen ilmeensä. Uusi ilme yhdistää konsernin julkaisut ja palvelut kokonaisuudeksi ja viestii yrityksen vahvaa panostusta digitaaliseen mediaan. Visuaalinen uudistus tulee näkyviin kaikissa Alman palveluissa kevään ja alkukesän aikana.

Yle Areenaan vapaaehtoinen kirjautuminen

Tänään - Toimitus - Media

Yle Areenan verkkopalvelua on uudistettu. Uusi ominaisuus Yle Areenan web-palvelussa on kirjautuminen.

Ilta-Sanomilta uutissovellus Applen älykelloon

pe 24.04.2015 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomat on julkaissut uutissovelluksen Apple Watch -älykelloihin. Apple Watchin käyttöliittymäelementtejä hyödyntävällä sovelluksella näkee etusivun ja eri osioiden uutisotsikoita, voi saada uutisilmoituksia sekä voi avata uutiset luettavaksi puhelimeen.

YLE jatkaa jalkapallon mestarien liigaa

to 23.04.2015 - Toimitus - Media

Euroopan jalkapallon seurajoukkueiden kovatasoisin kilpailu, Mestarien liiga (UEFA Champions League) jatkaa Ylen kanavilla seuraavat kolme kautta. Yle on tehnyt sopimuksen Mestarien liigan mediaoikeuksista kausiksi 2015–2018.

Nimitysuutinen: Johanna Vesikallio A-studion juontajaksi

to 23.04.2015 - Toimitus - Media

Ylen A-studion juontajaksi on nimitetty YTM Johanna Vesikallio (42) STT:stä. Hän aloittaa tehtävässään Ylellä viimeistään 1.8.2015.

Nimitysuutinen: Päivi Kauhanen SRV:n viestintäjohtajaksi

to 23.04.2015 - Toimitus - Tiedotus

Päivi Kauhanen, 39, on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 4.5.2015 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Stora Enso Oyj:stä, jossa hän on toiminut viestinnän johtotehtävissä, muun muassa Suomen viestintäjohtajana.

IL-Media laajentaa rakkausteemaan

to 23.04.2015 - Toimitus - Elokuvat & TV

IL-Media on avannut kansainvälisille yleisöille suunnatun xoxofeed.com-palvelun, joka yhdistää fiidi.fi-palvelusta...

Plejmo haastaa Netflixin

to 23.04.2015 - Toimitus - Elokuvat & TV

Ruotsalainen digitaalinen elokuvapalvelu Plejmo (www.plejmo.com/fi) aloittaa toimintansa Suomessa. Plejmolla on Pohjoismaiden ja...

Radio Nova on nyt Nova

to 23.04.2015 - Toimitus - Media

Radio Nova uudisti konseptinsa, nyt uudistuu brändi. Samassa yhteydessä Radio -sana putoaa nimestä pois.

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Kylmä totuus

Surkeaa palvelua :(
23.03.2015
Kyllä Ylen kanavat ovat edelleenkin laadukkaampia kuin kaupalliset. Onneksi on Teema! Lähes pelkkää soopaa tulee suurimmalta osalta. Harmittaa, kun Nelonen hukkasi taas kerran yhden parhaimmista sarjoista koskaan eli Mad Menin. Ja kuten yleensä, ei sieltä viitsitä vastata tiedusteluihin sarjan kohtalosta.

lisäys edelliseeni!

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
22.03.2015
Kun olin kirjoittanut la 20.3. kommentin oheiseen uutiseen, niin ikäänkuin tilauksesta tuli heti perään TV:stä MTV3 Doc-ohjelma "YLE:n suuri tehtävä" jossa valotettiin ongelmaa varsin ansiokkaasti. Luin sen jälkeen myös tarkemmin tuon Ylen Ohjelmatuottajien julkilausuman, josta ilmenee, että kritiikki Ylen julkisden palvelun toteutustapoja kohtaan onkin ollut paljon runsaampaa lähiaikoina, mitä kommentissani kuvailen. Kannattaa myös pitää mielessä, että Ylen ohjelmatyöntekijöillä on ns oma lehmä ojassa ja he eivät ole päättäjiä asiassa. Päättäjiä ovat Suomen kansalaiset edustajiensa kautta. Olen aiemmin kuullut keskusteltavan, että YLE:n poliittisin perustein valitun hallintoneuvoston sijaan YLE:n valvojaksi kannattaisi ehkä nimittää riippumaton asiantujijaelin. Siinä voisikin olla järkeä, koska tavallaan myös poliitikoilla on oma lehmä ojassa jonka vuoksi muutoksia on vaikeaa toteuttaa.

Yleisradio vääristää kyllä kilpailua

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
20.03.2015
Mielestäni on hyvä, että YLE-rahoitus tulee nyt selkeästi verovaroista, mutta sen ohjelmatarjonta on paisunut liikaa, kun kyseessä on näinkin pieni maa. Mielestäni moni kaupallinen mediataho on aivan oikeassa arvostellessaan sitä, miten verovaroin rahoitettu YLE vääristää alan markkinoita ja kiristää muiden medioiden elinehtoja. Tähän mennessä sen on uskaltanut sanoa lähinnä maan suurin (oli ainakin ennen) kaupallinen media eli Sanoma Oy ensin ex -päätoimittaja Pentikäisen ja lähiaikoina nykyisen päätoimittajan suulla. Yleisradion julkinen tehtävä tulisi määritellä paljon nykyistä tarkemmin ja se on poliitikkojen tehtävä. Jos nykyiset eivät halua tai kykene, niin puolueet vaihtakooti YLE:n hallintoon sellaiset kansanedustajat jotka hoitavat homman. Kannattaisko myös tehdä tutkimus mitä ohjelmia kuulijat/katsojat kannattavat ja käyttää sen tulosta yhtenä työkaluna YLE:n ohjelmakarsinnassa. Minä ainakin osallistuisin mielelläni sillä minulla onkin jo alustava favourite -lista ja myös lista ns turhista ohjelmista julkisen palvelun mediassa.

YLE, tuo totuuden torvi...

18.03.2015
Onkin jo ollut kauan selvää tämä kategorointi. Mutta Helsingissä tietysti ei suurtakaan eroa tee, onko Kokoomuksesta. Sormet on toisten taskuilla niilläkin!

Monikon genetiiivi

Paavo
06.03.2015
Sanoilla saattaa olla useita hyväksyttäviä taivutusmuotoja. Monikon genetiivi sanalle poliitikko voi olla Wikisanakirjan mukaan näin: poliitikoiden poliitikoitten poliitikkojen (poliitikkoin) http://fi.wiktionary.org/wiki/poliitikko