McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Bazarin kirjasyksy entistä kattavampi

Tänään - Kirjat & Lehdet - Toimitus

 
 

Kirjan vuosi 2015 on jo nyt näyttänyt, että kirja elää ja voi hyvin. Bazar tuo tulevana kesänä ja syksynä kiinnostavan kattauksen sekä käännettyä että kotimaista kirjallisuutta. Tarjolla on hyytävää jännitystä, kiehtovia lukuromaaneja, elämyksellisiä tietokirjoja ja kauniisti kuvitettu joulutarina. Mukana on sekä vanhoja suosikkeja että aivan uusia tekijöitä.

Ylelle uudet kuunnelmastudiot Pasilaan

Tänään - Toimitus

Ylen kuunnelmatuotannoille rakennetaan vuonna 2016 kokonaan uudet kuunnelmastudiotilat. Kuunnelmastudiot rakennetaan vastaremontoituun Pasilan Studiotaloon. Niiden on määrä olla toiminnassa syksyllä 2016.

Nimitysuutinen: Kirsi Alm-Siira Hesariin sometuottajaksi

Tänään - Toimitus - Media

Toimittaja Kirsi Alm-Siira aloittaa 1.5 Helsingin Sanomien sosiaalisen median sisällöntuottajana. Hän siirtyy Hesariin MTV:n palveluksesta. Tehtävä on Helsingin Sanomissa uusi.

Radio Helsinki yhteistyöhön Tidalin kanssa

Tänään - Toimitus

Ra­dio Hel­sin­gin pää­omis­ta­ja Hous­ton Inc on tehnyt yhteistyösopimuksen maail­man suu­rim­pien mu­siik­ki­täh­tien omis­ta­man suo­ra­tois­to­pal­ve­lu Ti­da­lin kans­sa. Ra­dio Hel­sin­gis­sä soi­vat kap­pa­leet tu­le­vat kuu­lu­vik­si suo­raan Ti­da­lin pal­ve­lus­sa.

Sanomataloon avoimia startupien pitchausiltoja

Tänään - Toimitus - Media

Sanoma ja Helsingissä vuosittain järjestettävä kasvuyritystapahtuma Slush ovat sopineet yhteistyöstä. Tavoitteena on kasvuyrittäjyyden entistä parempi näkyvyys mutta myös uuden liiketoiminnan kasvun kannustaminen. Yhteistyön elementtejä ovat esimerkiksi Sanomatalossa säännöllisesti järjestettävät, yleisölle avoimet pitchausillat, uusiin ideoihin ja kasvuun pohjaavan yritysyhteistyön syventäminen. Slush tarjoaa Sanoman medioille mahdollisuuden esittää tapahtumistaan esimerkiksi suoraa videolähetystä.

A-lehdet perustaa Design Stories -lehden verkkokaupan tueksi

Tänään - Toimitus - Media

A-lehdet Oy ja Suomen nopeimmin kasvaviin verkkokauppoihin kuuluva Finnish Design Shop julkaisevat Design Stories -lehden. Lehti tukee verkkokaupan käyttäjäyhteisön, lukijoiden ja mainostaja-asiakkaiden tarpeita.

Yle etsii media-alan startuppeja

pe 27.03.2015 - Toimitus - Media

Yle, ArcticStartup, Catapult ja Helsinki Ventures aloittavat kiihdyttämöohjelman, johon haetaan media-alan startup-yrityksiä. Mukaan ohjelmaan valitaan kymmenen yritystä, jotka pääsevät toteuttamaan pilottejaan Ylelle tai ArcticStartupille.

Mainostajien Liiton puheenjohtajaksi Tommi Rytkönen

pe 27.03.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Tommi Rytkönen....

Media-alan järjestöt vaativat digilehdille veroalea

pe 27.03.2015 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto, Suomen Journalistiliitto, Ammattiliitto Pro sekä TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto vetoavat yhdessä,...

Viestinnän järjestöt perustivat eettisen neuvottelukunnan

ke 25.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry sekä Viesti - Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö ovat perustaneet Viestinnän...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Kylmä totuus

Surkeaa palvelua :(
23.03.2015
Kyllä Ylen kanavat ovat edelleenkin laadukkaampia kuin kaupalliset. Onneksi on Teema! Lähes pelkkää soopaa tulee suurimmalta osalta. Harmittaa, kun Nelonen hukkasi taas kerran yhden parhaimmista sarjoista koskaan eli Mad Menin. Ja kuten yleensä, ei sieltä viitsitä vastata tiedusteluihin sarjan kohtalosta.

lisäys edelliseeni!

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
22.03.2015
Kun olin kirjoittanut la 20.3. kommentin oheiseen uutiseen, niin ikäänkuin tilauksesta tuli heti perään TV:stä MTV3 Doc-ohjelma "YLE:n suuri tehtävä" jossa valotettiin ongelmaa varsin ansiokkaasti. Luin sen jälkeen myös tarkemmin tuon Ylen Ohjelmatuottajien julkilausuman, josta ilmenee, että kritiikki Ylen julkisden palvelun toteutustapoja kohtaan onkin ollut paljon runsaampaa lähiaikoina, mitä kommentissani kuvailen. Kannattaa myös pitää mielessä, että Ylen ohjelmatyöntekijöillä on ns oma lehmä ojassa ja he eivät ole päättäjiä asiassa. Päättäjiä ovat Suomen kansalaiset edustajiensa kautta. Olen aiemmin kuullut keskusteltavan, että YLE:n poliittisin perustein valitun hallintoneuvoston sijaan YLE:n valvojaksi kannattaisi ehkä nimittää riippumaton asiantujijaelin. Siinä voisikin olla järkeä, koska tavallaan myös poliitikoilla on oma lehmä ojassa jonka vuoksi muutoksia on vaikeaa toteuttaa.

Yleisradio vääristää kyllä kilpailua

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
20.03.2015
Mielestäni on hyvä, että YLE-rahoitus tulee nyt selkeästi verovaroista, mutta sen ohjelmatarjonta on paisunut liikaa, kun kyseessä on näinkin pieni maa. Mielestäni moni kaupallinen mediataho on aivan oikeassa arvostellessaan sitä, miten verovaroin rahoitettu YLE vääristää alan markkinoita ja kiristää muiden medioiden elinehtoja. Tähän mennessä sen on uskaltanut sanoa lähinnä maan suurin (oli ainakin ennen) kaupallinen media eli Sanoma Oy ensin ex -päätoimittaja Pentikäisen ja lähiaikoina nykyisen päätoimittajan suulla. Yleisradion julkinen tehtävä tulisi määritellä paljon nykyistä tarkemmin ja se on poliitikkojen tehtävä. Jos nykyiset eivät halua tai kykene, niin puolueet vaihtakooti YLE:n hallintoon sellaiset kansanedustajat jotka hoitavat homman. Kannattaisko myös tehdä tutkimus mitä ohjelmia kuulijat/katsojat kannattavat ja käyttää sen tulosta yhtenä työkaluna YLE:n ohjelmakarsinnassa. Minä ainakin osallistuisin mielelläni sillä minulla onkin jo alustava favourite -lista ja myös lista ns turhista ohjelmista julkisen palvelun mediassa.

YLE, tuo totuuden torvi...

18.03.2015
Onkin jo ollut kauan selvää tämä kategorointi. Mutta Helsingissä tietysti ei suurtakaan eroa tee, onko Kokoomuksesta. Sormet on toisten taskuilla niilläkin!

Monikon genetiiivi

Paavo
06.03.2015
Sanoilla saattaa olla useita hyväksyttäviä taivutusmuotoja. Monikon genetiivi sanalle poliitikko voi olla Wikisanakirjan mukaan näin: poliitikoiden poliitikoitten poliitikkojen (poliitikkoin) http://fi.wiktionary.org/wiki/poliitikko