McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Sisältömarkkinointi kasvaa rajusti: Uutiskirjeet ja tiedotteet suosituimpia

Tänään - Tiedotus - Toimitus

 
 
 

Sisältömarkkinointi on yrityksille yhä tärkeämpi markkinointikeino. KTM Mari Maunun pro gradu -tutkielmasta ilmenee, että 73 prosenttia haastatteluista yrityksistä aikoo lisätä digitaalista sisältömarkkinointia ja lisätä myös toimintaan käytettävää rahamäärää.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

Tänään - Toimitus - Tiedotus

Digitaalisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluita tuottava Koodiviidakko Oy on tehnyt nimityksiä.

Nimitysuutinen: Sami Virtanen SBS:ltä Sanomalle

Eilen - Toimitus - Media

Kaupallisen radiotoiminnan markkinajohtaja, Nelonen Median radiot, saa uuden vahvistuksen riveihinsä, kun Radio Cityn ohjelma- ja musiikkipäällikkönä työskennellyt Sami Virtanen vaihtaa SBS:ltä Sanomalle.

Alma Media myy Kuriiri-lehden

Eilen - Toimitus - Media

Alma Median tytäryhtiö Alma Media Kustannus Oy myy Ranualla ja Posiolla ilmestyvän joka kotiin jaettavan Kuriiri-lehden. Heinäkuun 1. päivästä lähtien lehden uusi kustantaja on Kuriirilainen Oy, jonka omistaa lehden nykyinen henkilöstö.

Nimitysuutinen: Patrik Gayer viestintäkonsultiksi Tekiriin

Eilen - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Patrik Gayerin alkaen 31.8.2015.

Adobe: Mobiiliselailun kasvu nostattaa mainontaa

pe 26.06.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Tuoreen Adobe Digital Index -selvityksen mukaan mobiilimainostaminen kasvoi viimeisen vuoden aikana 48 prosenttia samalla kun desktop-mainonta laski viisi prosenttia. Kuitenkin panostukset mobiilimainontaan ovat edelleen epäsuhteessa mobiililaitteiden parissa käytetyn ajan kanssa. Samalla Adobe ennustaa netin mobiiliselailun ohittavan työpöytäselailun alkuvuodesta 2017.

Nimitysuutinen: Hanna Ekman Energiateollisuuden viestintäjohtajaksi

pe 26.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Energiateollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtajaksi on nimitetty filosofian maisteri Hanna Ekman. Hän vastaa ET:n viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista Eeva Kallin äitiys- ja vanhempainvapaan ajan.

Kasvuodotuksia markkinointiviestinnän työntekijöillä

pe 26.06.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostoimistojen, markkinointitutkimuksen ja digimedia-alan ammattilaisista 38 prosenttia odottaa myynnin kasvavan tai pysyvän...

Apple perustaa uutispalvelun

to 25.06.2015 - Toimitus - Media

Apple perustaa oman uutispalvelunsa ja hakee parhaillaan toimittajia tuottamaan uutisia. Applen sovellus tulee iOS 9...

EIT: Mikko Niskasaarella oli sananvapaus arvostella Martti Backmania

ti 23.06.2015 - Toimitus - Media

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) mukaan Suomi on loukannut sananvapautta, kun Seura-lehteen artikkelin kirjoittanut...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Ylen tehtävät

staffa
23.06.2015
Kannatan puolueettoman Ylen ylläpitämistä. Vaikka BBC:kin on vaikeuksissa, on se hyvä benchmark laadukkaasta uutis- ja ajankohtaisohjelmien tuotannosta ja myös laadukkaan draaman, viihteen ja taidesisällön tuotannosta. Ylevero vain tuntuu sikäli väärältä, että nyt me kaikki, puoluekantaan ja maailmankatsomukseen katsoimatta, rahoitamme Ylen uutis- ja ajankohtaitoimituksen demaripropagandaa. Eihän niihin päästäkseen tarvitse omata toimittajan ammattitaitoa. Riittää että 1 on demari, 2 pystyy puhumaan, 3 tuntee toisen demarin jossain järjestössä, laitoksessa tai instituutiossa, jotta voi haastatella tätä "asiantuntijana" minkä tahansa poliittisen tai yhteiskunnallisen aiheen osalta. Kaipaisin puolueetonta, objektiivista ja tietämystä lisäävää uutistarjontaa ja yhteiskunnallisiin, poliittisiin ja taloudellisiin tekijöihin liittyvää, ymmärrystä lisäävää, ei-puoluesidonnaista asiasisältöä. - haaveilee staffa

tarkkuuttaasiaan

jussiboi
12.06.2015
Kun ns verottaja tulkitsee sopimusta niin ei kai siinä tilanteessa voida puhua vielä toimeksiantosopimuksesta vaan sopimuksesta, joka on sellaiseksi nimetty. On sitten laintulkintakysymys onko kyseessa palkka- tai toimeksiantosuhde. Sopimuksen sisältö ei sitä tietenkään ratkaise, vaikkakin jossain tapauksissa silläkin voi tulkinnassa olla sinänsä merkitystä.

Tietyt ehdot on kai täytettävä?

Oili
12.06.2015
Verottaja vaatii ainakin minulta, että toimeksianatajia on riittävä määrä. Tämä juuri siksi, ettei kyseessä olisi peitelty työsuhde. Jos toimeksiantajana on vain yksi tai pääsääntöisesti vain yksi, niin kyllähän se muistuttaa työsuhdetta, jonka velvoitteet työnantaja siten kätevästi kiertää.

(Ei otsikkoa)

Iso P
12.06.2015
Tarkennus: Yle Areena -sovellus on ollut Playstation 3:ssa toiminnassa jo useita vuosia.

Myyvä otsikko mutta jutussa peruslätinää

Tango
05.06.2015
Olisi ollut kiinnostava tietää kotimaiseen kulttuuriin jo sääntöjensäkin mukaan panostavan Ylen kanta aiheeseen. Nyt tarjotaan perushuttua digitalisoinnista ja sisältöjen vapaasta liikkuvuudesta. Journalistienkin kannattaisi selvittää Ylen todellinen tahtotila. Kaikenlaista Epidemiaa siellä käy kaveeraamassa.