McDavid polvituet kompressio

Ylen Youtube-sponsorointi ärsyttää Kalevaa

torstaina 20.08.2015 - Toimitus

Tuoreimmat

Sanoma sulkee Forssan painon

Eilen - Media - Toimitus

Huhtikuussa alkaneet yt-neuvottelut Hämeen Painossa ovat päättyneet. Kesän yli kestäneen selvitysvaiheen jälkeen Sanomapaino on päättänyt sulkea Forssassa toimivan painolaitoksensa.

Sanoman digialustat KSF Median käyttöön

to 27.08.2015 - Toimitus - Media

Sanoma on solminut strategisen yhteistyökumppanuuden KSF Median kanssa. Helsingin Sanomissa käytettävät digitaalisten palvelujen mobiili- ja tablet-alustat tulevat KSF Median lehtien Hufvudstadsbladetin, Östnylandin ja Västra Nylandin käyttöön.

Good News from Finland uudistui

to 27.08.2015 - Toimitus - Media

Suomalaisyritysten menestystarinoita uutisoiva Good News from Finland on uudistunut. Uudelta sivustolta lukijat löytävät itseään kiinnostavat uutiset helposti alakohtaisen luokittelun mukaan.

Digimainonta kasvoi 9,2 prosenttia alkuvuonna

ke 26.08.2015 - Toimitus - Media

Digitaalinen mainonta kasvoi Suomessa vuoden ensimmäisellä puoliskolla 9,2 % edellisvuoteen verrattuna ja muodostaa neljänneksen mediamainonnan kokonaispanostuksista. Perinteisen display-mainonnan kasvu on taittunut, ja panostukset siirtyvät entistä vahvemmin mobiili- ja videomainontaan.

MB- ja MPC- lehti sulautuvat Mikrobitiksi

ke 26.08.2015 - Toimitus - Media

Talentum palauttaa Suomen lehtimarkkinoille Mikrobitti-lehden. Lehti alkoi ilmestyä vuonna 1984, mutta nimi vaihtui vuonna 2012 MB:ksi. Mikrobitti syntyy, kun Talentumin julkaisemat MB- ja MPC-lehdet yhdistyvät.

Oulussa esitetään 388 uutta kotimaista musiikkivideota viikonvaihteessa

ti 25.08.2015 - Toimitus - Musiikki

Oulun Musiikkivideofestivaalit alkavat keskiviikkona 26. elokuuta. 22:tta kertaa järjestettävillä festivaaleilla juhlitaan tänä vuonna rakkautta ja tasa-arvoa sekä nostetaan naistekijät valokeilaan. Heti avauspäivänä valkokankaille heijastetaan 20 musiikkivideo- ja elokuvanäytöstä.

Sanoma irtisanoo Suomessa 280

ti 25.08.2015 - Toimitus - Media

Sanoma Media Finland irtisanoo Suomessa 280 työntekijää. Yhtiö hakee 50 miljoonan euron säästöjä.

Otava julkaisee Sixten Korkmanin uuden kirjan

ma 24.08.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Otava julkaisee lokakuussa 2015 professori Sixten Korkmanin kirjan talouden kriiseistä ja opillisista kiistoista. Väärää...

Nimitysuutinen: Tero Tiainen Omnicomin tuotekehitysjohtajaksi

ma 24.08.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Tero Tiainen on nimitetty mediatoimistokonserni Omnicom Media Group Finlandin digitaalisen tuotekehityksen johtajaksi.

Rianno Communications Oy avaa toimiston Tampereelle

ma 24.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Helsingissä toimiva viestintätoimisto Rianno Communications Oy avaa toimiston Tampereelle. Pirkanmaan talousalueen monipuolinen...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

(Ei otsikkoa)

Jaba
25.08.2015
Monikohan muu verorahoilla pyörivä suomalainen instituutio on Twitterissä? Aika moni, ja hyvä niin. Eikö verorahoilla pyörivä media saa hyödyntää hyviä, suomalaisten laajasti käyttämiä sosiaalisen median alustoja? Aivan käsittämätön ajatus. Kaksisuuntaisuus on mediassa päivän sana – mutta pitäisikö Ylen siis palata ohjelmissaan johonkin 90-lukulaiseen tekstiviestikommentointiin, vai mitä tässä oikein ehdotetaan tilalle? Siitäkös riemu repeäisi. Saako Uudenmaan Poliisi, Eduskunnan kirjasto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tai Joensuun kaupunki olla Twitterissä? Saman logiikan perusteella ilmeisesti ei.

aukaisin just silmäni lisää sille miten YLE sponsoroi isoja yrityksiä

rajanvetoa
22.08.2015
Nimimerkille "analyytikko" vastaan, että ei ole herännyt. Ei monikaan älyä ajatella kenelle taustavaikuttajalle iso osa hyödystä kertyy siinä kun YLE tuottaa ja esittää Tangomarkkinoita voimallisesti! Niinkuin ei (Iso P)sitäkään ettäTwitter onkin pörssiyhtiö, jolle on suuri meriitti se, että sen kautta lähetettyjä viestejä esitetään tv-ohjelmissa! Nyt olis tärkeetä alkaa koota näitä pointteja myös sinne Bernerin raporttiin käsiteltäviksi. Äkkiä tuli mieleeni, että ketäköhän on tuohon ryhmään valittu. Ettei vaan vesitetä ja jätetä ns puoliväliin merkittävän asian analyysia käsittelyä

Kotimaista viihdettäkö

Analyytikko
21.08.2015
Eihän tuo Tubettaminen ole mitään verrattuna Kotimaisena Viihteenä myytävää Ylen Seinäjoen Tangomarkkinaa. Eikö kukaan ole vielä herännyt, että Yleisradio promoaa (siis ei mainostusta) ja sponsoroi sen kautta Sony Entertaimenttiä ja ulkomaisia omistajia arviolta muutamalla miljoonalla (esitetty promoaika ja itse ohjelma muutettuna mainosajaksi). Sony Entertainmentin tarkoituksena ei ole kuin maksimoida omistuksen arvo omistajilleen Ylen kustannuksella MOT

ei ilmaisia tiloja kaupallisille tapahtumille

rajanvetoa
21.08.2015
Tässä jälleen yksi ilmiö, jonka vuoksi tarvitaan se riippumaton valvova elin Yleisradion toiminnalle! Kalevan artikkelin mukaan sylttytehdas on ihan selvä: YLE:n julkaisupäällikkö jonka edellinen työpaikka oli Tubecon-kuvioissa ylitti valtuutensa. Tulee asettaa kysmys: miksi ja kukaan ylempi esimies YLE:ssä ei sitä kieltänyt? Siksi koska koordinointi oin lepsua ja osin välinpitämätöntä. Se taas johtuu siitä, että kunnolliset pelisäännöt puuttuvat.

Näinhän se on

Iso P
21.08.2015
Kyselin jo ennen Tubeconia Yleltä Twitterissä (sic), että millä perusteella pörssiyhtiö Twitter on jo erottamaton osa kaikkia Ylen keskusteluohjelmia. Vastaus oli tietysti sävyltään hiukan alentuva, tyyliin "Yle on siellä missä yleisökin on". Yleisö varmastikin on Twitterissä, mutta kuuluuko siellä olla Yleisradionkin? Laki on kuitenkin laki, myös yleisradiolaki.