McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Digijulkaisujen ALV saattaa laskea

torstaina 01.12.2016 - Media - Toimitus

Viestinnän Keskusliitto on hyvin tyytyväinen EU-komission antamaan ehdotukseen, joka sallii digitaalisten julkaisujen arvonlisäveron alentamisen painettujen julkaisujen tasolle.

Pääkirjoitus: Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.

to 01.12.2016 - Paavo Vasala - Media

Yleisradion ja pääministeri Juha Sipilän yhteenotossa on paikallaan muistaa ikivanhaa suomalaista kansanviisautta: ”Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.”

A-lehtien uusi lanseeraus: Suur-Apu

to 01.12.2016 - Toimitus - Media

A-lehdet uskoo printtiin ja julkaisee Suur-Apu -lehden. Apu kasvattaa sivumääriään.

Nimitysuutinen: Helvi Kaijomaa Teknologiateollisuuden viestintään

ke 30.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Teknologiateollisuus ry:n viestintään on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi yhteiskuntatieteiden maisteri, eMBA Helvi Kaijomaa. Hän aloittaa uudessa tehtävässään tammikuun alussa. Viimeksi Kaijomaa on toiminut Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n viestintäpäällikkönä.

Kela valitsi markkinointiviestintätoimistot

ke 30.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kela on kilpailuttanut markkinointiviestintäkumppaninsa. Kilpailutuksessa valittiin kolme ensisijaista toimistoa. Marraskuun alusta mainostoimistona on toiminut Dynamo & Son, viestintätoimistona Hill+Knowlton ja sosiaalisen median toimistona Kurio.

Paikallislehtien Antti-patsas Sirkus Finlandialle

ke 30.11.2016 - Toimitus - Media

Suomen paikallislehdet ovat myöntäneet vuoden 2016 Antti-patsaan Sirkus Finlandialle tunnustukseksi aktiivisesta yhteistyöstä paikallislehdistön kanssa.

JSN:n kannatusyhdistyksen johtoon Hanne Aho

ma 28.11.2016 - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho. Valinta tehtiin Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistyksen syyskokouksessa Helsingissä 25.11.2016.

Onnettomuuksien kuvauspalkkioista tullut ongelma

pe 25.11.2016 - Toimitus - Media

Suomen Ensihoitoalan Liitto edellyttää, että Journalistiliitto sekä Julkisen sanan neuvosto ottavat kantaa kuvaamiseen...

Adobe satsaa videomainontaan

pe 25.11.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Adobe on ostanut TubeMogulin 540 miljoonan dollarin kauppahintaan. TubeMogul on videomainonnan alusta, jonka avulla yritykset ja...

Tekir perusti Kuhinan some-konsultointiin

pe 25.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on perustanut uuden yksikön, Tekir Kuhinan, joka keskittyy sosiaaliseen mediaan ja...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

"siinä häviää aina"

staffa
02.12.2016
Ylen toimitussisällöissä ei varmaankaan näy riippuvuus "kulloisestakin vallanpitäjästä", eikä pidäkään näkyä. Yle on ollut kiitettävän kriittinen nykyistä hallituskoostumusta kohtaan. Yhtä johdonmukaisesti se on hallitukselle myötäsukainen silloin, kun SDP on hallituksessa. Ja oppositiolle silloin kun se on oppositiossa. Se on aitoa journalistista vapautta - Yle tunnustaa värinsä avoimesti. - Sen asian suhteen Paavo on oikeassa, että yksilö tai organisaatio häviää aina, kun toimittajat ottavat hänet tai sen hampaisiinsa. Siis toimittaja tai toimittajat, ei kasvoton "media". Jos toimittaja levittää käsityksiä, jotka pohjautuvat henkilökohtaisiin tai työyhteisön arvoihin, sympatioihin ja antipatioihin, se on aivan ok. Jos hampaisiin joutunut on sisältöjen suhteen eri mietlä tai jos toimittajan käsitykset pohjautuvat lähdekritiikin puutteeseen tai asioiden yhdistelemiseen sepitettyjen yhteyksien avulla, miten voi vaatia oikaisua tai saada ao, mediassa vastineensa kuuluviin? Ei mitenkään. Oman käsityksen tai oikeiden tietojen esittäminen on silloin hyökkäys sananvapautta vastaan. Voi tulla verratuksi ja rinnastetuksi Puolan ja Unkarin vallanpitäjiin, jotka röyhkein ottein oikeasti rajoittavat sanavapautta. Ja jos toimittajalta toivoo selvitystä siihen, mihin hän levittämänsä käsityksen perustaa, toimittaja vetoaa lähdesuojaan. Totuudella on hyvin vähän mahdollisuuksia, kun vastassa on mediatodellisuus. Totuus ei välttämättä ole raflaavan skuupin aihe, vaan arkista, luonnollista ja valitettavasti totta. - staffa

Olli Palomäki (@OPalomki) | Twitter

Olli Palomäki
10.11.2016
http://mediaviikko.fi/kaikki/uutinen/trump-voitti-medianakyvyyden

Ja tässä kuka onnistui etenkin FB;

titca
09.11.2016
https://ezyinsights.com/blog/2016/11/01/donald-trump-as-president-thank-facebook/

Omistuksen keskittyminen

Ossaus
29.07.2016
Muutama maailmanlaajuinen, globaali jättiyhtiö on vallannut koko alan ja se tietää monopolia - kartellin muodossa. Tällä ei ole mitään tekemistä markinatalouden kanssa vaan se lähenee diktatuuria tiedon jakelussa. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_original/rvbsrgrseidxhnmogbee.jpg

Miten Rovaniemellä, Kemissä, Torniossa??

Jorma
23.06.2016
Toimituksenne selvitti tämänkin asian aika Oulukeskeisesti. Miten muualla Hesari jaetaan jatkossa, kun puhutte pohjoisesta jopa otsikossa??? Tuleeko varhaiskantoon näissä Kalevan jo aikaisemmin valtaamilta painopaikkakunnilta?