McDavid polvituet kompressio

YLE: Iltapäivälehdet maakuntalehtien uhkana

perjantaina 22.04.2016 - Toimitus

Tuoreimmat

Toimittajat: Verottaja ei saa murtaa lähdesuojaa

maanantaina 02.05.2016 - Media - Toimitus

Tutkivan journalismin yhdistys ja Oikeustoimittajat ry vaativat, että Verohallinto luopuu suunnitelmistaan viedä veroparatiisitietoja sisältävät Panama-paperit Ylen toimittajilta. Verohallinnon tulee kunnioittaa lähdesuojaoikeutta, joka on keskeinen osa sananvapautta.

Aller perusti idealistan

ke 27.04.2016 - Toimitus - Media

Aller Media julkaisee käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvan lifestyle-median Idealistan. Aller Media alkaa julkaista käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvaa Idealistaa, joka tarjoaa erilaisia lifestyle-sisältöjä lukijan oman kiinnostuksen mukaan. Palvelu yhdistää lukuisten Aller Median brändien ja blogien sisällöt samalle sivustolle.

Koodiviidakko Oy laajentuu pörssiyhtiöiden viestintään

ti 26.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Markkinointi- ja viestintäalan ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy julkaisee uuden sijoittajaviestinnän tuotekokonaisuuden suomalaisille pörssiyhtiöille. Kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen, sillä sen avulla yritykset voivat hoitaa pörssi- ja lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen toteuttamisen yhden toimijan kautta.

Mainostajilla useita toimistokumppaneita

ti 26.04.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liiton kyselyn mukaan yrityksillä on entistä enemmän useita pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita markkinoinnissaan. Monet yritykset ostavat palveluja 6-9 toimistolta.

Sorsapuiston Sorvin tekijät perustivat viestintätoimiston

ti 26.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kumu Communications on Tampereen viestintätoimistokentän tuorein tulokas. Kumu sai lähtölaukauksensa syksyllä 2015, kun laajataustainen ryhmä viestinnän ammattilaisia kokosi voimansa ja voitti viestintäjärjestön ProCom ry:n Paras yhteiskunnallinen kampanja -kilpailun työnimellä Sorsapuiston Sorvi.

YLE: Iltapäivälehdet maakuntalehtien uhkana

pe 22.04.2016 - Toimitus - Media

Ylen verkkosisällöt eivät tuhoa maakuntalehdistöä sen enempää kuin Ylen alueradiot tai alueelliset televisiouutisetkaan ovat tehneet, Yleisradio väittää julkaisemassaan artikkelissa, jossa YLE puolustaa olemassaoloaan. Suurimpia ilmaissisältöjen tarjoajia Suomessa ovat Ilta­Sanomat ja Iltalehti: 70 prosenttia ilmaisen uutissisällön kulutuksesta kohdistuu niihin. Kaikissa Pohjoismaissa verkon ykkösmedia on iltapäivälehti: Ruotsissa Aftonbladet, Tanskassa EkstraBladet ja Norjassa Verdens Gang.

Tekijänoikeus työllistää

pe 22.04.2016 - Toimitus - Media

Ensi tiistaina 26.4. vietetään Tekijänoikeuspäivää. Suomen tekijänoikeuspäivässä yhdistyy kaksi kansainvälistä juhlapäivää - WIPOn Maailman henkisen omaisuuden päivä (26.4) sekä Unescon Kirjan ja tekijänoikeuden päivä (23.4.). Jälkimmäinen tunnetaan Suomessa nimellä Kirjan ja ruusun päivä.

Soprano luopuu kokonaan Riannosta

pe 22.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Soprano Oyj on allekirjoittanut esisopimuksen viestintäyhtiö Rianno Communications Oy:n 49 prosentin osakkuutensa myymisestä...

Harri Saukkomaan viestintäfirma kasvaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsultointiyritys Tekirin vuoden 2015 liikevaihto kasvoi viime vuonna 35 prosenttia ja oli kaikkiaan 2,1 miljoonaa...

Suomi yhä lehdistönvapauden kärkimaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Suomi on edelleen lehdistönvapauden ykkönen maailmassa. Toimittajat ilman rajoja -järjestön indeksin mukaan myös muissa...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Heh.

Huvittuneempi
27.04.2016
Alkaa saada koomisia piirteitä tämä Mediaviikon propaganda Yleä vastaan. Maakuntalehdet ovat to-del-la huonoja jos yksi tai kaksi Ylen maakuntauutista per päivä kaataa koko toimialan. Vahva julkinen media nostaa koko median tasoa - se on niin nähty koko Euroopassa.

Onpa tarkoitushakuista

Huvittunut
22.04.2016
Aika huvittava ulostulo YLE:ltä! En ehkä rinnastaisi keskenään sanomalehtien ja iltapäivälehtien uutissisältöjä keskenään, koska tuotteet eroavat kuin yö ja päivä. Iltapäivälehdet toimivat viihdyttäjinä, tavanomaisena keltaisena lehdistönä ja ovat ajamassa itseään taloudelliseen umpikujaan. Maakuntalehdet ja YLE sen sijaan toimivat ihan samalla markkinalla. Toinen toimii puhtaasti verorahoilla todella isoin resurssein ja toisen pitäisi pärjätä kaupallisin ehdoin. Eihän sellainen voi pitkän päälle toimia. Näinä aikoina kun kaikkialla pitää hakea kustannustehokkaampia malleja, pitää YLEn toimintaa ehdottamasti rajata muutamille tärkeille alueille ja leikata rahoitusta. Eikä se että kansainväliset jätit pärjäävät, oikeuta YLEä kilpailuoikeudellisesti täysin ylivoimaiseen asemaan veronmaksajien rahoilla.

Oma koti kullan kallis

Tilaaja
17.11.2015
Olen tilannut lehden kesäkuussa, 10 nro 29,00e. Tilausjakso 07/2015-05/2016. Olen saanut nrot 7-8 ja 9. Artikkelissa kerrotaan ensimmäisen numeron ilmestyvän tammikuu 2016 uudelta kustantajalta. Jääkö esim.minulta saamatta lehtiä, jotka olen jo maksanut heinäkuussa? Kustantajan olisi pitänyt ilformoida tilaajia muutoksesta. On hyvän markkinointi ja asiakaspalvelun vastaista olla tiedottamatta asiakkaita. Puhelinnumeroissa on koko ajan vastaaja päällä ja sähköposteihin ei tule vastausta.

Hämmästynyt

Lehden tilaaja
16.11.2015
Oispa ollu kiva, jos tilaajille ois ilmotettu ettei lehteä enää ilmesty loppuvuodesta. Miten hyvitetään maksetut tilausmaksut?!

lupauksia

Realismia
14.11.2015
SOMEa ei pelätä vaan suhtaudutaan realistisesti, sen mahdollistamiin hyötyihin mitä niitä on - jos on. Ehdottomasti suurin osa hypetyksestä SOMEn ympärillä on täysin pelkkää ilmaa.