McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Ubiikki tuottaa Otavalle digitaalisia oppiaineistoja

perjantaina 23.01.2015 - Kirjat & Lehdet - Toimitus

 
 

Kustannusosakeyhtiö Otava ja Ubiikki Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen digitaalisen oppimateriaaliliiketoiminnan kehittämiseksi.

RadioMedia palkitsi 2014 parhaat radiomainokset

pe 23.01.2015 - Toimitus

RadioMedia on palkinnut vuoden 2014 parhaat radiomainokset. RetroKaiku-palkinnot taas jaettiin kolmen vuosikymmenen parhaille spoteille. Grand Prix voittajaksi valittu Huom! Kiinteistönvälitys sai kiitosta rohkeudesta ja itseironiasta.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

to 22.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy:n PR Cloudissa, johon kuuluvat mediaseurantapalvelu Webnewsmonitor ja tiedotejakelupalvelu ePressi.com, on tehty useita nimityksiä myyntitehtävissä.

A-lehtien digimedia laajenee

to 22.01.2015 - Toimitus - Media

A-lehtien digitaalisen medialiiketoiminnan sisältömarkkinointi kasvoi viime vuonna edelliseen vuoteen 150 prosenttia.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Viestintätoimisto Serus Mediassa

to 22.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Nimityksiä Viestintätoimisto Serus Mediassa

Ylelle kahdeksan Kultaista Venlaa

la 17.01.2015 - Toimitus - Media

Vuoden 2014 parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat ja -esiintyjät on palkittu Kultainen Venla -patsailla.

MTV:n ohjelmille kolme kultaista Venlaa

la 17.01.2015 - Toimitus - Media

Kultainen Venla -gaalassa palkittiin vuoden 2014 menestyneimpiä tv-ohjelmia ja tekijöitä. MTV:n ohjelmista palkinnot saivat keskusteluohjelma Enbuske ja Linnanahde Crew, realityohjelma Duudsonit tuli taloon sekä parhaaksi tv-ohjelmaksi äänestetty Posse.

Aamulehdeltä maksullinen Hetki

pe 16.01.2015 - Toimitus - Media

Aamulehti on julkaissut digitaalisen iltapäiväjulkaisunsa, Hetken. Aamulehden 180 euroa vuodessa maksavaan digitaaliseen...

Nimitysuutinen: Samuel Tenhunen Zeelandin digijohtajaksi

pe 16.01.2015 - Toimitus - Internet

Samuel Tenhunen (39) on aloittanut Zeeland Oyj:n Digital Directorina 1.1.2015.

Nimitysuutinen: Eventillassa nimityksiä

pe 16.01.2015 - Toimitus - Internet

Kasvava oululainen ohjelmistoyritys Eventilla Oy vahvisti vuoden alussa asiakkuustiimiään rekrytoimalla kaksi uutta...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Työkaluja tarvitaan

25.01.2015
Ajankohtaiseen asiaan tartuit. Viestinnän merkitys yrityksen ja organisaation menestymiselle on keskeisempi. On integroitava organisaatio ja on osattava integroida palveluntarjoajat. Yritysten käytettävissä on rikkaampi keinovalikoima kuin koskaan aiemmin. Työkalut ovat keino, jolla kirjoituksessa mainittuja haasteita taklataan. Miten blogissa esille nousseita uusia mahdollisuuksia ovat osanneet käyttää Luja-yhtiöt, Fazer, Vaisala, Olvi jne. selviää teoksesta Suuri Integraatiokirja, markkinointi, myynti ja viestintä (toisesta, uudistetusta painoksesta). t. Markku Vierula

(Ei otsikkoa)

16.01.2015
RT ja Sputniknews ovat länteen suunnattuja kalliita propagandakanavia. Ja yhtä järkeviä kuin se, että kuolleen hevosen omistaja ostaa ratsupiiskan.

Niin se on

Risto Uimonen
13.12.2014
Hyvä, Riitta, että TS haluaa pitää kiinni luotettavuudesta. Faktat on tarkistettava todellakin myös kiireessä. Journalistit ohjeet edellyttävät sitä myös muiden tiedotusvälineiden julkaisemien juttujen osalta. Käytännössä tämä ohjeiden kohta 10 taitaa kuitenkin olla eniten sormien läpi katsottu velvoite.Se on noloa, koska koko media levittää silloin tällöin netissä salamannopeasti kaikkialle väärää tietoa ja sen oikaisu on todella työlästä, koska oikaisuvaatimus pitäisi esittää erikseen kaikille väärän tieton julkaisseille välineille, jos mennään pykälien mukaan.

Kauppahintaa ei kerrota ....

Simo
06.12.2014
Monestihan tämmöisiä lehtiä on kustantajat myyneet yhdellä eurolla, kun samalla on siirtyneet velat, vastuut ja vanhat työntekijät. Ihmettelen kyllä G Antiikin myyntiä, mutta ehkä ruotsalaisista hopeista ja suomalaisista kartanoista on kaikki tarinat jo kirjoitettu ja nyt on jäljellä vaan rojua rojua.

Kyllä se paikkaa:)

Torkki
05.12.2014
Lainaus: --------------------------------------------------------------------- höpö höpö. se paikkaa vaikka mitä,muttei se ongelmia ratkaise. Mun mielestä tää on osoitus kohtuullisen ammattilaisen viestistä, joka ei kuitenkaan ymmärrä. Eikä pidäkään ratkaista, hassua että edes ajattelet noin, vaan ihan muuta:) "Hyväkään ulkoinen viestintä ja suhdetoiminta eivät auta, jos itse liiketoiminnassa on puutteita tai tieto ei kulje organisaation sisällä. Viestintä ylipäänsä ei ratkaise kaikkia ongelmia, vaan toiminnan on kestettävä kaikissa vaiheissaan läpivalaisua sidosryhmiensä edessä. Siinä viestintä voi olla tärkeä kumppani. " ----------------------------------------------------------------------