McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Viestinnän järjestöt perustivat eettisen neuvottelukunnan

keskiviikkona 25.03.2015 - Tiedotus - Toimitus

 
 

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry sekä Viesti - Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö ovat perustaneet Viestinnän Eettisen Neuvottelukunnan (VEN). Jäseniksi uuteen elimeen on kutsuttu professorit Pekka Aula, Elisa Juholin ja Leif Åberg, etiikkatutkija, FT Henrik Rydenfelt, viestintäjohtajat Päivi Sihvola ja Janne Laukkanen, ProCom ry:n toimitusjohtaja Elina Melgin sekä Viesti ry:n toiminnanjohtaja Pia Valtonen.

Nimitysuutinen: Markku Niskanen Hesarin kuvapäälliköksi

la 21.03.2015 - Toimitus - Media

Markku Niskanen on nimitetty 15.4. alkaen Helsingin Sanomien kuvapäälliköksi ja kuvatoimituksen esimieheksi.

Nimitysuutinen: Jaakko Loikkanen Ylestä MTV:n uutisankkuriksi

la 21.03.2015 - Toimitus - Media

Toimittaja Jaakko Loikkanen siirtyy Ylen ajankohtaistoimituksesta MTV Uutisten ankkuriksi.

Republic of Communications palkittiin

pe 20.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Republic of Communications on palkittu sekä MTL Communications Awardseissa että Voitto-mainoselokuvakilpailussa.

Nimitysuutinen: Tuisku Järvinen Hesarin mediamyynnin johtoon

pe 20.03.2015 - Toimitus - Media

Tuisku Järvinen (41) on nimitetty 7. huhtikuuta alkaen Helsingin Sanomien medialiiketoiminnan kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Radio City lähettää Tapparan kotiottelut

pe 20.03.2015 - Toimitus - Media

Radio City ja Tappara ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Tuore sopimus ulottuu kevääseen 2018. Uutuutena Radio City selostaa ensi kaudella kaikki Tapparan pelit, myös kotiottelut.

Ylen ohjelmatyöntekijät syyttävät ajojahdista

pe 20.03.2015 - Toimitus - Media

Yleisradion ohjelmatyöntekijät YOT hyväksyi vuosikokouksessaan 14.3.2015 kannanoton koskien kaupallisen median Yleen kohdistamaa ajojahtia. Ylen ohjelmatyöntekijät ry. on huolissaan tavasta, jolla useat kaupallisen median edustajat käsittelevät Yleisradiota ja sen toimintaedellytyksiä.

IAB Finlandille uusi hallitus

pe 20.03.2015 - Toimitus - Media

Digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin alaa edistävän IAB Finlandin hallituskokoonpano muuttui yhdistyksen vuosikokouksessa...

Alma Media kutistaa rajusti Lapin lehtiään

pe 20.03.2015 - Toimitus - Media

Alma Media kaavailee Lapin läänissä ilmestyvien kahden päivälehtensä, Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien, tuotantotapaan...

Suuri Journalistipalkinto Faktabaarille

ke 11.03.2015 - Toimitus - Media

EU:n toiminnan vääristelystä innoituksen saanut Faktabaari on saanut Suuren Journalistipalkinnon tänä vuonna. Palkinnon 7500...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Kylmä totuus

Surkeaa palvelua :(
23.03.2015
Kyllä Ylen kanavat ovat edelleenkin laadukkaampia kuin kaupalliset. Onneksi on Teema! Lähes pelkkää soopaa tulee suurimmalta osalta. Harmittaa, kun Nelonen hukkasi taas kerran yhden parhaimmista sarjoista koskaan eli Mad Menin. Ja kuten yleensä, ei sieltä viitsitä vastata tiedusteluihin sarjan kohtalosta.

lisäys edelliseeni!

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
22.03.2015
Kun olin kirjoittanut la 20.3. kommentin oheiseen uutiseen, niin ikäänkuin tilauksesta tuli heti perään TV:stä MTV3 Doc-ohjelma "YLE:n suuri tehtävä" jossa valotettiin ongelmaa varsin ansiokkaasti. Luin sen jälkeen myös tarkemmin tuon Ylen Ohjelmatuottajien julkilausuman, josta ilmenee, että kritiikki Ylen julkisden palvelun toteutustapoja kohtaan onkin ollut paljon runsaampaa lähiaikoina, mitä kommentissani kuvailen. Kannattaa myös pitää mielessä, että Ylen ohjelmatyöntekijöillä on ns oma lehmä ojassa ja he eivät ole päättäjiä asiassa. Päättäjiä ovat Suomen kansalaiset edustajiensa kautta. Olen aiemmin kuullut keskusteltavan, että YLE:n poliittisin perustein valitun hallintoneuvoston sijaan YLE:n valvojaksi kannattaisi ehkä nimittää riippumaton asiantujijaelin. Siinä voisikin olla järkeä, koska tavallaan myös poliitikoilla on oma lehmä ojassa jonka vuoksi muutoksia on vaikeaa toteuttaa.

Yleisradio vääristää kyllä kilpailua

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
20.03.2015
Mielestäni on hyvä, että YLE-rahoitus tulee nyt selkeästi verovaroista, mutta sen ohjelmatarjonta on paisunut liikaa, kun kyseessä on näinkin pieni maa. Mielestäni moni kaupallinen mediataho on aivan oikeassa arvostellessaan sitä, miten verovaroin rahoitettu YLE vääristää alan markkinoita ja kiristää muiden medioiden elinehtoja. Tähän mennessä sen on uskaltanut sanoa lähinnä maan suurin (oli ainakin ennen) kaupallinen media eli Sanoma Oy ensin ex -päätoimittaja Pentikäisen ja lähiaikoina nykyisen päätoimittajan suulla. Yleisradion julkinen tehtävä tulisi määritellä paljon nykyistä tarkemmin ja se on poliitikkojen tehtävä. Jos nykyiset eivät halua tai kykene, niin puolueet vaihtakooti YLE:n hallintoon sellaiset kansanedustajat jotka hoitavat homman. Kannattaisko myös tehdä tutkimus mitä ohjelmia kuulijat/katsojat kannattavat ja käyttää sen tulosta yhtenä työkaluna YLE:n ohjelmakarsinnassa. Minä ainakin osallistuisin mielelläni sillä minulla onkin jo alustava favourite -lista ja myös lista ns turhista ohjelmista julkisen palvelun mediassa.

YLE, tuo totuuden torvi...

18.03.2015
Onkin jo ollut kauan selvää tämä kategorointi. Mutta Helsingissä tietysti ei suurtakaan eroa tee, onko Kokoomuksesta. Sormet on toisten taskuilla niilläkin!

Monikon genetiiivi

Paavo
06.03.2015
Sanoilla saattaa olla useita hyväksyttäviä taivutusmuotoja. Monikon genetiivi sanalle poliitikko voi olla Wikisanakirjan mukaan näin: poliitikoiden poliitikoitten poliitikkojen (poliitikkoin) http://fi.wiktionary.org/wiki/poliitikko