McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

perjantaina 19.12.2014 - Tiedotus - Paavo Vasala

 
 

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Uusia aikakauslehtiä perustettiin vuonna 2014 peräti 21

pe 19.12.2014 - Toimitus - Media

Harrastelehdet olivat edelleen suurin ryhmä uusien aikakauslehtien lanseerauksissa. Vuonna 2014 uusia lehtinimikkeitä julkistettiin peräti 21, joista kymmenen luokitellaan harrastelehdiksi. Nämä lehdet liittyvät muun muassa monenlaisiin kädentaitoihin, liikuntaan ja ristikoihin, Aikakausmedia kertoo.

Nimitysuutinen: STT:lle ja MTV:lle yhteinen toimittaja Moskovaan

pe 19.12.2014 - Toimitus - Media

STT ja MTV Uutiset palkkaavat yhteisen vakituisen avustajan Moskovaan. Toimittaja Iida Tikka aloittaa työt Moskovassa tammikuussa.

Sanoma ottaa Venäjän muotilehdistä 10 M euron myyntitappion

to 18.12.2014 - Toimitus - Media

Sanoma ja Hearst Shkulev Median omistajat ovat allekirjoittaneet kauppakirjan, jonka mukaan Sanoma Independent Median 50 prosentin osuus Fashion Pressistä myydään Hearst Shkulev Median omistajille. Fashion Press julkaisee Venäjällä muun muassa suosittuja Cosmopolitan- ja Esquire-lehtiä.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakossa

ti 16.12.2014 - Toimitus - Internet

Viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tuottava Koodiviidakko Oy on tehnyt nimityksiä myyntitiimissä.

Nimitysuutinen: Pekka Huttunen Eventillan toimitusjohtajaksi

ma 15.12.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

KTM Pekka Huttunen (33) on kutsuttu 1.10.2014 alkaen tapahtumailmoittautumisiin ja sähköiseen lipunmyyntiin erikoistuneen Eventilla Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.

Pääkirjoitus: Suomi on pilvipalveluiden tähti

pe 12.12.2014 - Paavo Vasala - Internet

Suomalaisfirmat ovat pilvipalveluiden uranuurtajia Euroopassa, kertoo Eurostatin tuore raportti. Itä-Euroopan ja Keski-Euroopan maat ovat kapalovaiheessa pilvipalveluiden käyttämisessä. Suomi on ykkönen tässä kisassa. Joka toinen firma on jo pilvessä. Suomi on edistyksellinen maa. Tässä se taas nähdään.

Ruotsin maakuntalehdille yhteinen päätoimittaja

pe 12.12.2014 - Toimitus - Media

Ruotsissa maakuntalehdet koettavat selvitä konkurssilta palkkaamalla yhteisen päätoimittajan ja kustantajan. Maakuntalehtien...

Yleisradion uusi hallitus valittu

to 11.12.2014 - Toimitus - Media

Yleisradion hallintoneuvosto on valinnut 11.12. kokouksessaan Ylen hallituksen vuodelle 2015. Ylen hallituksen uutena jäsenenä...

TS:n päätoimittaja Riitta Monto: Faktat tarkistettava kiireessäkin

to 11.12.2014 - Toimitus - Media

Turun Sanomien päätoimittaja Riitta Monton mielestä toimittajan on tarkistettava faktat, vaikka jutulla olisi kiirekin päästä...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Niin se on

Risto Uimonen
13.12.2014
Hyvä, Riitta, että TS haluaa pitää kiinni luotettavuudesta. Faktat on tarkistettava todellakin myös kiireessä. Journalistit ohjeet edellyttävät sitä myös muiden tiedotusvälineiden julkaisemien juttujen osalta. Käytännössä tämä ohjeiden kohta 10 taitaa kuitenkin olla eniten sormien läpi katsottu velvoite.Se on noloa, koska koko media levittää silloin tällöin netissä salamannopeasti kaikkialle väärää tietoa ja sen oikaisu on todella työlästä, koska oikaisuvaatimus pitäisi esittää erikseen kaikille väärän tieton julkaisseille välineille, jos mennään pykälien mukaan.

Kauppahintaa ei kerrota ....

Simo
06.12.2014
Monestihan tämmöisiä lehtiä on kustantajat myyneet yhdellä eurolla, kun samalla on siirtyneet velat, vastuut ja vanhat työntekijät. Ihmettelen kyllä G Antiikin myyntiä, mutta ehkä ruotsalaisista hopeista ja suomalaisista kartanoista on kaikki tarinat jo kirjoitettu ja nyt on jäljellä vaan rojua rojua.

Kyllä se paikkaa:)

Torkki
05.12.2014
Lainaus: --------------------------------------------------------------------- höpö höpö. se paikkaa vaikka mitä,muttei se ongelmia ratkaise. Mun mielestä tää on osoitus kohtuullisen ammattilaisen viestistä, joka ei kuitenkaan ymmärrä. Eikä pidäkään ratkaista, hassua että edes ajattelet noin, vaan ihan muuta:) "Hyväkään ulkoinen viestintä ja suhdetoiminta eivät auta, jos itse liiketoiminnassa on puutteita tai tieto ei kulje organisaation sisällä. Viestintä ylipäänsä ei ratkaise kaikkia ongelmia, vaan toiminnan on kestettävä kaikissa vaiheissaan läpivalaisua sidosryhmiensä edessä. Siinä viestintä voi olla tärkeä kumppani. " ----------------------------------------------------------------------

Kuka osaa?

Torkki
05.12.2014
Minä varoitin tästä jutusta jo yli vuosi sitten Saukkomaan Harria. Ei hän ole huonoin viestijä. Kerroin hänelle, että tehtävä Mission impossible. Tämä siksi, että olin käynyt Perän kanssa jo keskusteluja PR-ammattilaisena Ei suoraa vastausta häneltä.... Että silleen. Nmimerk.Talonpoikaiset juuret Kainuusta jäljitetty 1600-luvulle:)

PR ei paikkaa puutteita liiketoiminnassa

Tiinu Wuolio
28.11.2014
Hyväkään ulkoinen viestintä ja suhdetoiminta eivät auta, jos itse liiketoiminnassa on puutteita tai tieto ei kulje organisaation sisällä. Viestintä ylipäänsä ei ratkaise kaikkia ongelmia, vaan toiminnan on kestettävä kaikissa vaiheissaan läpivalaisua sidosryhmiensä edessä. Siinä viestintä voi olla tärkeä kumppani.