McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Head Office Finland Varman lehden tekijäksi

Tänään - Tiedotus - Toimitus

Sanoma-konserniin kuuluva Head Office Finland on aloittanut työeläkeyhtiö Varman asiakasviestinnän kumppanina. Monikanavaisen yhteistyön tuloksena on syntynyt myös uusi asiakaslehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa.

Nimitysuutinen: Antti Vassinen Omnicomiin johtajaksi

Tänään - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mitattavuuden ja vaikuttamisen ammattilainen Antti Vassinen on aloittanut Omnicom Media Groupin palveluksessa syyskuun lopussa. Vassisesta tuli johtaja Suomen suurimman mediatoimistoketjun Data science -yksikköön.

Nimitysuutinen: VW vaihtoi tiedotusjohtajansa kriisin vuoksi

Eilen - Toimitus - Tiedotus

VW-konsernin päästöskandaali johtaa myös yhtiön viestintäjohdon vaihtumiseen. Uudeksi johtajaksi on nimitetty Hans-Gerd Bode, joka tulee tehtävään VW-konserniin kuuluvalta Porschelta.

Nimitysuutinen: Marjo Näkki Ylen kirjeenvaihtajaksi Riikaan

Eilen - Toimitus - Media

Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminta vahvistaa itäisen Keski-Euroopan seurantaa. Yle lähettää vuodeksi kirjeenvaihtajan Baltiaan. Asemapaikkana on Latvian pääkaupunki Riika.

Koodiviidakko rakensi Liana-brändin ulkomaille

Eilen - Toimitus - Media

Kymmenen vuotta digitaalisia ohjelmistopalveluita kehittänyt ja myynyt Koodiviidakko Oy on päässyt hyvään kasvuun myös ulkomailla Liana-brändillään. Parin vuoden ajan vientiin panostanut yhtiö on saanut erityisesti markkinoinnin automaatioon erikoistuneille digitaalisille tuotteilleen jo useita satoja asiakkaita kohdemaissa. Yhtiö uskoo kovaan kasvuun digitalisaation laajentumisen seurauksena.

Alma 360 Oy:n myynnistä Alma Medialle tappiota

Eilen - Toimitus - Media

Alma Media on myynyt asiakasmediaa ja sisältömarkkinoinnin palveluita tarjoavan Alma 360 Oy:n Otavamedialle. Kauppa astuu voimaan välittömästi. Alma kirjaa kaupasta 1,3 miljoonan euron myyntitappion.

Jari Touruselle lähtöpassit Savon Sanomista

Eilen - Toimitus - Media

Savon Sanomien päätoimittaja Jari Tourunen jättää päätoimittajan tehtävänsä. Syynä tähän ovat strategiset näkemyserot kehityssuunnista.

Forsman & Bodenfors Finnmatkojen mainostoimistoksi

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

TUI Nordic, johon Finnmatkat kuuluu, on valinnut mainostoimistokseen Forsman & Bodenforsin.

Englannin Valioliiga Viasatille MTV:ltä

Eilen - Toimitus - Media

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut yksinoikeuden Englannin Valioliigan televisiointiin ja...

Alman ja Talentumin yhdistäminen johtaa koviin leikkauksiin

to 01.10.2015 - Toimitus - Media

Alma Median ja Talentumin yhdistymisen kustannussynergioiksi on laskettu noin 4 - 5 miljoonaa euroa vuodessa arviolta kahden...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Postilla osuutensa tähänkin soppaan

JärkeäVaiEi
18.09.2015
Oma osuutensa tähän ongelmaan on Postilla, joka ei jakele sanomalehtiä asiakkaan ns. Lähilaatikkoon, vaikka palvelu on esim. yli 75 vuotiaille lakisääteinen. Posti vaatisi lehtijakelusta satojen eurojen lisämaksun vuodessa ja tähän ei eläkeläisillä ole varaa. Ei myöskään liikuntakykyä hakea sanomalehteä korttelin yhteispostilaatikosta. Ainoa vaihtoehto on irtisanoa tilaus, kun ei tilaushintaan kuulu jakelu omaan postilaatikkoon.

(Ei otsikkoa)

Jaba
25.08.2015
Monikohan muu verorahoilla pyörivä suomalainen instituutio on Twitterissä? Aika moni, ja hyvä niin. Eikö verorahoilla pyörivä media saa hyödyntää hyviä, suomalaisten laajasti käyttämiä sosiaalisen median alustoja? Aivan käsittämätön ajatus. Kaksisuuntaisuus on mediassa päivän sana – mutta pitäisikö Ylen siis palata ohjelmissaan johonkin 90-lukulaiseen tekstiviestikommentointiin, vai mitä tässä oikein ehdotetaan tilalle? Siitäkös riemu repeäisi. Saako Uudenmaan Poliisi, Eduskunnan kirjasto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tai Joensuun kaupunki olla Twitterissä? Saman logiikan perusteella ilmeisesti ei.

aukaisin just silmäni lisää sille miten YLE sponsoroi isoja yrityksiä

rajanvetoa
22.08.2015
Nimimerkille "analyytikko" vastaan, että ei ole herännyt. Ei monikaan älyä ajatella kenelle taustavaikuttajalle iso osa hyödystä kertyy siinä kun YLE tuottaa ja esittää Tangomarkkinoita voimallisesti! Niinkuin ei (Iso P)sitäkään ettäTwitter onkin pörssiyhtiö, jolle on suuri meriitti se, että sen kautta lähetettyjä viestejä esitetään tv-ohjelmissa! Nyt olis tärkeetä alkaa koota näitä pointteja myös sinne Bernerin raporttiin käsiteltäviksi. Äkkiä tuli mieleeni, että ketäköhän on tuohon ryhmään valittu. Ettei vaan vesitetä ja jätetä ns puoliväliin merkittävän asian analyysia käsittelyä

Kotimaista viihdettäkö

Analyytikko
21.08.2015
Eihän tuo Tubettaminen ole mitään verrattuna Kotimaisena Viihteenä myytävää Ylen Seinäjoen Tangomarkkinaa. Eikö kukaan ole vielä herännyt, että Yleisradio promoaa (siis ei mainostusta) ja sponsoroi sen kautta Sony Entertaimenttiä ja ulkomaisia omistajia arviolta muutamalla miljoonalla (esitetty promoaika ja itse ohjelma muutettuna mainosajaksi). Sony Entertainmentin tarkoituksena ei ole kuin maksimoida omistuksen arvo omistajilleen Ylen kustannuksella MOT

ei ilmaisia tiloja kaupallisille tapahtumille

rajanvetoa
21.08.2015
Tässä jälleen yksi ilmiö, jonka vuoksi tarvitaan se riippumaton valvova elin Yleisradion toiminnalle! Kalevan artikkelin mukaan sylttytehdas on ihan selvä: YLE:n julkaisupäällikkö jonka edellinen työpaikka oli Tubecon-kuvioissa ylitti valtuutensa. Tulee asettaa kysmys: miksi ja kukaan ylempi esimies YLE:ssä ei sitä kieltänyt? Siksi koska koordinointi oin lepsua ja osin välinpitämätöntä. Se taas johtuu siitä, että kunnolliset pelisäännöt puuttuvat.