McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Nimitysuutinen: Hanna Pihlajamäki Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi

Eilen - Media - Toimitus

Hanna Pihlajamäki (37) on nimitetty Sastamalassa ja Porin Laviassa kaksi kertaa viikossa ilmestyvän paikallislehden, Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi.

Kauppalehti ryhtyy julkistamaan nimen, jolla maksu viikon myöhässä

Eilen - Toimitus - Media

Kauppalehti Tietopalvelut ja Lindorff ryhtyvät tarjoamaan ajantasaista ja ennakoivaa tietoa suomalaisten yritysten hidastuvasta maksukäyttäytymisestä Kauppalehti Tietopalveluiden verkkopalvelussa. Nimi tulee julki, jos laskun maksu viivästyy viikolla.

Brändärit-tv-formaatti sai hopeaa New Yorkissa

pe 22.05.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

TBWA:n, Fremantlen ja MTV:n yhteistyössä kehittämä Brändärit-tv-formaatti palkittiin hopealla arvostetussa One Show'ssa New Yorkissa.

Nimitysuutinen: Nimitys Mediatalo ESAssa

pe 22.05.2015 - Toimitus - Media

Eija Torri on nimitetty myyntiryhmän päälliköksi radion ja verkkomedian ratkaisumyyntiin.

JSN yhdistää puheenjohtajan ja pääsihteerin tehtävät

ti 19.05.2015 - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistys hyväksyi tiistaina 19.5.2015 pitämässään kevätkokouksessa periaatteen, jonka mukaan neuvosto saa ensi vuoden alusta kokoaikaisen puheenjohtajan, joka toimii myös pääsihteerinä. Nykyisin puheenjohtajan tehtävä on puolipäiväinen.

Sanomalehtien liitto: "Lehdet luotettavampia kuin YLE"

ti 19.05.2015 - Toimitus - Media

Painettu sanomalehti on noussut Suomen luotetuimmaksi mediaksi jättäen taakseen aiemmin yhtä luotettavina pidetyt Yleisradion tv-kanavat, ilmenee IRO Research Oy:n mielipidetutkimuksesta, jonka Sanomalehtien Liitto on tilannut.

YLE kehottaa työntekijöitään harkintaan somessa

ti 19.05.2015 - Toimitus - Media

Yle haluaa jokaisen työntekijänsä harkitsevan, mitä somessa julkaisee. "Mieti, miten toimintasi sosiaalisessa mediassa vaikuttaa uskottavuuteesi Ylen työntekijänä. Et voi itse päättää, näytätkö muiden silmissä Ylen työntekijältä vai yksityishenkilöltä."

Nimitysuutinen: Ville Toivonen Nelosen kanavapäälliköksi

ma 18.05.2015 - Toimitus - Media

Aiemmin Jimin ja Livin kanavapäällikönä toiminut Ville Toivonen siirtyi viime vuonna MTV:lle Subin kanavapäälliköksi. Uudessa...

TBWA\Helsinki käänsi kurssinsa ylöspäin

ma 18.05.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

TBWAHelsinki on onnistunut kääntämään toimiston kurssin muutaman matalasuhdanteisen vuoden jälkeen jälleen positiiviseksi....

Sama toimitus tekee jatkossa sekä Lapin Kansan että Pohjolan Sanomat

ma 18.05.2015 - Toimitus - Media

Lapissa julkaistaan kesäkuun alusta yhden organisaation tuottamaa Lapin Kansaa ja Pohjolan Sanomia. Yhdistettävän lehden...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Maikkari kans

Erkko
22.05.2015
Maikkari voisi tehdä saman.

Matematiikka ei vain digimarkkinoinnin yksinoikeus

Jukka Saariluoma
08.05.2015
Ei mittaaminen ole digimarkkinoinnin yksinoikeus, kaikki markkinoinnin mittaaminen voi olla matematiikkaa ja lopulta yksinkertaista. Kun tehdään oikeita asioita oikeassa kanavassa saadaan haluttuja tuloksia. Asiasta ja kohderyhmästä riippuen eri kanavat eivät aina anna samoja tuloksia, joskus vaikka printti tuo parhaan tuloksen. Pitkässä juoksussa kannattaa matematiikkaa käyttää ja laittaa panokset kanaviin, mistä todistetusti tulee paras tulos. Tapauskohtaisesti.

Kylmä totuus

Surkeaa palvelua :(
23.03.2015
Kyllä Ylen kanavat ovat edelleenkin laadukkaampia kuin kaupalliset. Onneksi on Teema! Lähes pelkkää soopaa tulee suurimmalta osalta. Harmittaa, kun Nelonen hukkasi taas kerran yhden parhaimmista sarjoista koskaan eli Mad Menin. Ja kuten yleensä, ei sieltä viitsitä vastata tiedusteluihin sarjan kohtalosta.

lisäys edelliseeni!

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
22.03.2015
Kun olin kirjoittanut la 20.3. kommentin oheiseen uutiseen, niin ikäänkuin tilauksesta tuli heti perään TV:stä MTV3 Doc-ohjelma "YLE:n suuri tehtävä" jossa valotettiin ongelmaa varsin ansiokkaasti. Luin sen jälkeen myös tarkemmin tuon Ylen Ohjelmatuottajien julkilausuman, josta ilmenee, että kritiikki Ylen julkisden palvelun toteutustapoja kohtaan onkin ollut paljon runsaampaa lähiaikoina, mitä kommentissani kuvailen. Kannattaa myös pitää mielessä, että Ylen ohjelmatyöntekijöillä on ns oma lehmä ojassa ja he eivät ole päättäjiä asiassa. Päättäjiä ovat Suomen kansalaiset edustajiensa kautta. Olen aiemmin kuullut keskusteltavan, että YLE:n poliittisin perustein valitun hallintoneuvoston sijaan YLE:n valvojaksi kannattaisi ehkä nimittää riippumaton asiantujijaelin. Siinä voisikin olla järkeä, koska tavallaan myös poliitikoilla on oma lehmä ojassa jonka vuoksi muutoksia on vaikeaa toteuttaa.

Yleisradio vääristää kyllä kilpailua

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
20.03.2015
Mielestäni on hyvä, että YLE-rahoitus tulee nyt selkeästi verovaroista, mutta sen ohjelmatarjonta on paisunut liikaa, kun kyseessä on näinkin pieni maa. Mielestäni moni kaupallinen mediataho on aivan oikeassa arvostellessaan sitä, miten verovaroin rahoitettu YLE vääristää alan markkinoita ja kiristää muiden medioiden elinehtoja. Tähän mennessä sen on uskaltanut sanoa lähinnä maan suurin (oli ainakin ennen) kaupallinen media eli Sanoma Oy ensin ex -päätoimittaja Pentikäisen ja lähiaikoina nykyisen päätoimittajan suulla. Yleisradion julkinen tehtävä tulisi määritellä paljon nykyistä tarkemmin ja se on poliitikkojen tehtävä. Jos nykyiset eivät halua tai kykene, niin puolueet vaihtakooti YLE:n hallintoon sellaiset kansanedustajat jotka hoitavat homman. Kannattaisko myös tehdä tutkimus mitä ohjelmia kuulijat/katsojat kannattavat ja käyttää sen tulosta yhtenä työkaluna YLE:n ohjelmakarsinnassa. Minä ainakin osallistuisin mielelläni sillä minulla onkin jo alustava favourite -lista ja myös lista ns turhista ohjelmista julkisen palvelun mediassa.