McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

MB siirtyy Talentumille

Eilen - Media - Toimitus

Sanoma myy MB:n Talentumille. Hintaa ei julkisteta.

Sanoma myy lisää Venäjän lehtiään

to 30.04.2015 - Toimitus - Media

Sanoma ja Ivania Ltd. ovat allekirjoittaneet kauppakirjan, jonka mukaan Sanoman 33,3% osuus Delovoi Standardissa myydään Ivanian omistajille. Delovoi Standard julkaisee Venäjällä Vedomosti-nimistä päivittäin ilmestyvää talousasioihin keskittyvää sanomalehteä. Tämän lisäksi Sanoma on sopinut myyvänsä United Pressin omistamat lehdet MoscowTimes LLC:lle.

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

to 30.04.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Nimitysuutinen: Tero Huovila mediamyynnin johtajaksi Sanoma Media Finlandissa

ke 29.04.2015 - Toimitus - Media

Sanoma yhdenmukaistaa Suomen mediamyynnin johtamis- ja toimintamallinsa. Tero Huovila siirtyy Nelonen Mediasta koko Sanoma Media Finlandin mediamyynnin johtajaksi. Huovila raportoi tehtävässään Sanoma Media Finlandin kaupalliselle johtajalle Antti Järviselle.

Neljännes verkkoselailusta älypuhelimella

ke 29.04.2015 - Toimitus - Internet

Adobe selvitti, miten eri alojen verkkosivuja käytettiin Euroopassa ja USA:ssa vuonna 2014. Adobe Digital Index EMEA Best Of The Best Benchmark -tutkimuksesta selviää, että Eurooppa selättää USA:n verkkosivujen mobiilikäytössä. Eniten verkkosivuja selaillaan älypuhelimilla Iso-Britanniassa, jossa 31 prosenttia käyttäjistä selailee sivuja älypuhelimellaan. Pohjoismaissa osuus oli 25 prosenttia.

Ylen hallintoneuvoston pj: Yle kilpailee vain itsensä kanssa

ti 28.04.2015 - Toimitus - Media

”Yle ei kilpaile kaupallisen median kanssa markkinaosuuksista. Yle kilpailee itsensä kanssa ja pyrkii uudistumaan niin jakelun, yhteistyökumppanuuksien kuin sisältöjen kehittämisenkin alueilla. Uudistumalla se onnistuu tehtävässään luotettavana, korkealaatuisena, monipuolisena ja kiinnostavana suomalaisena mediayhtiönä”, Ylen hallintoneuvoston puheenjohtajana Ilkka Kantola sanoo.

Bauer Media ostaa SBS Discovery Radion

ti 28.04.2015 - Toimitus - Media

Bauer Media ostaa Discovery Communicationsilta pohjoismaisen mediayhtiön SBS Discovery Radion. SBS Discovery Radio omistaa muun muassa suomalaiset radiokanavat The Voicen, Iskelmän ja Radio Cityn sekä liudan muita pohjoismaisia radiobrändejä. Yrityskaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Grow uudisti Alma Median ilmeen

ti 28.04.2015 - Toimitus - Media

Mediakonserni Alma Media on julkaissut uuden visuaalisen ilmeensä. Uusi ilme yhdistää konsernin julkaisut ja palvelut...

Yle Areenaan vapaaehtoinen kirjautuminen

ti 28.04.2015 - Toimitus - Media

Yle Areenan verkkopalvelua on uudistettu. Uusi ominaisuus Yle Areenan web-palvelussa on kirjautuminen.

Ilta-Sanomilta uutissovellus Applen älykelloon

pe 24.04.2015 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomat on julkaissut uutissovelluksen Apple Watch -älykelloihin. Apple Watchin käyttöliittymäelementtejä hyödyntävällä...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Kylmä totuus

Surkeaa palvelua :(
23.03.2015
Kyllä Ylen kanavat ovat edelleenkin laadukkaampia kuin kaupalliset. Onneksi on Teema! Lähes pelkkää soopaa tulee suurimmalta osalta. Harmittaa, kun Nelonen hukkasi taas kerran yhden parhaimmista sarjoista koskaan eli Mad Menin. Ja kuten yleensä, ei sieltä viitsitä vastata tiedusteluihin sarjan kohtalosta.

lisäys edelliseeni!

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
22.03.2015
Kun olin kirjoittanut la 20.3. kommentin oheiseen uutiseen, niin ikäänkuin tilauksesta tuli heti perään TV:stä MTV3 Doc-ohjelma "YLE:n suuri tehtävä" jossa valotettiin ongelmaa varsin ansiokkaasti. Luin sen jälkeen myös tarkemmin tuon Ylen Ohjelmatuottajien julkilausuman, josta ilmenee, että kritiikki Ylen julkisden palvelun toteutustapoja kohtaan onkin ollut paljon runsaampaa lähiaikoina, mitä kommentissani kuvailen. Kannattaa myös pitää mielessä, että Ylen ohjelmatyöntekijöillä on ns oma lehmä ojassa ja he eivät ole päättäjiä asiassa. Päättäjiä ovat Suomen kansalaiset edustajiensa kautta. Olen aiemmin kuullut keskusteltavan, että YLE:n poliittisin perustein valitun hallintoneuvoston sijaan YLE:n valvojaksi kannattaisi ehkä nimittää riippumaton asiantujijaelin. Siinä voisikin olla järkeä, koska tavallaan myös poliitikoilla on oma lehmä ojassa jonka vuoksi muutoksia on vaikeaa toteuttaa.

Yleisradio vääristää kyllä kilpailua

tiedostava mediapalvelujen käyttäjä
20.03.2015
Mielestäni on hyvä, että YLE-rahoitus tulee nyt selkeästi verovaroista, mutta sen ohjelmatarjonta on paisunut liikaa, kun kyseessä on näinkin pieni maa. Mielestäni moni kaupallinen mediataho on aivan oikeassa arvostellessaan sitä, miten verovaroin rahoitettu YLE vääristää alan markkinoita ja kiristää muiden medioiden elinehtoja. Tähän mennessä sen on uskaltanut sanoa lähinnä maan suurin (oli ainakin ennen) kaupallinen media eli Sanoma Oy ensin ex -päätoimittaja Pentikäisen ja lähiaikoina nykyisen päätoimittajan suulla. Yleisradion julkinen tehtävä tulisi määritellä paljon nykyistä tarkemmin ja se on poliitikkojen tehtävä. Jos nykyiset eivät halua tai kykene, niin puolueet vaihtakooti YLE:n hallintoon sellaiset kansanedustajat jotka hoitavat homman. Kannattaisko myös tehdä tutkimus mitä ohjelmia kuulijat/katsojat kannattavat ja käyttää sen tulosta yhtenä työkaluna YLE:n ohjelmakarsinnassa. Minä ainakin osallistuisin mielelläni sillä minulla onkin jo alustava favourite -lista ja myös lista ns turhista ohjelmista julkisen palvelun mediassa.

YLE, tuo totuuden torvi...

18.03.2015
Onkin jo ollut kauan selvää tämä kategorointi. Mutta Helsingissä tietysti ei suurtakaan eroa tee, onko Kokoomuksesta. Sormet on toisten taskuilla niilläkin!

Monikon genetiiivi

Paavo
06.03.2015
Sanoilla saattaa olla useita hyväksyttäviä taivutusmuotoja. Monikon genetiivi sanalle poliitikko voi olla Wikisanakirjan mukaan näin: poliitikoiden poliitikoitten poliitikkojen (poliitikkoin) http://fi.wiktionary.org/wiki/poliitikko