McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Maakuntalehdet arvioivat Ylen alueiden verkkouutisointia

keskiviikkona 15.02.2017 - Media - Toimitus

Ylen hallintoneuvosto käynnistää ennakkoarvioinnin alueellisten uutisten verkkopalveluista ja personoinnista. Ennakkoarvioinnin yhteydessä pyydetään lausunnot alueellisten uutisten markkinoilla toimivilta kilpailijoita, asiakkailta, toimialan etujärjestöiltä sekä Kilpailu- ja kuluttajavirastoilta ja Viestintävirastolta.

Suomalaisten luottamus Yle Uutisiin on säilynyt

ti 14.02.2017 - Toimitus - Media

Tuoreessa Ylen uutisarvostuksia mittaavassa tutkimuksessa Yle Uutisia piti luotettavana uutismediana 86 prosenttia vastaajista. Tulos on samalla tasolla kuin vastaavassa kyselyssä vuonna 2016.

Alma Media valitsi vuoden toimistot

pe 10.02.2017 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Markkinointiviestintäalan Vuoden toimisto -tutkimuksen voittajat julkistettiin perjantaina 10.2.2017 järjestetyssä palkintogaalassa, kertoo Alma Media lehdistötiedotteessaan. Tilaisuudessa palkittiin tutkimuksen seitsemässä kategoriassa asiakkaiden arviointien perusteella parhaat toimistot.

Journalistit hyödyntävät somea vielä varovaisesti

pe 10.02.2017 - Toimitus - Media

Vaikka sosiaalisen median merkitys journalismille arvioidaan yleisellä tasolla suureksi, suuri osa toimittajista ei hyödynnä sen mahdollisuuksia kovin monipuolisesti tai aktiivisesti työssään, todetaan Helsingin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Tiedot perustuvat kyselytutkimukseen, johon osallistui noin 650 journalistia.

Kuvajournalismi 2016 -kilpailun äänestys alkanut

pe 10.02.2017 - Toimitus - Media

Vuoden parhaiden kuvien yleisöäänestys on nyt käynnissä Suomen kuvajournalistien verkkosivuilla. Kilpailun tuomaristo on valikoinut äänestykseen Kuvajournalisti 2016 –sarjaan osallistuneiden sarjojen parhaimmiston. Näistä yleisö pääsee äänestämään Yleisön suosikki 2016 –sarjan voittajan. Kilpailun voittajat selviävät 7.3.

Nimitysuutinen: Dimitri Qvintus Tekiriin

pe 10.02.2017 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Dimitri Qvintuksen alkaen 15.2.2017.

Nimitysuutinen: Aller nimittää uusia johtajia

to 09.02.2017 - Toimitus - Media

Aller Media Oy on nimittänyt tytäryhtiönsä Dingle Oyn toimitusjohtajan Juho Jokisen B2B-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi.

Nimitysuutinen: Hasan Communications palkkaa sisällön tekijöitä

to 09.02.2017 - Toimitus - Media

Hasan Communications on vahvistanut rivejään kahdella uudella sisältöjen ammattilaisella.

Nimitysuutinen: Noora Pinjamaa VTS:n asiamieheksi

to 09.02.2017 - Toimitus - Media

Viestintäalan tutkimussäätiön (VTS) asiamieheksi ja Medialiiton uuden kasvun toimialueen asiantuntijaksi on nimitetty...

Suuri Journalistipalkinto 2016 -voittajaehdokkaat julki

to 09.02.2017 - Toimitus - Media

Bonnierin Suuri Journalistipalkinto 2016 -voittajaehdokkaat on julkistettu.

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Yle

Happonen
09.02.2017
Miten jo kunnianloukkauksesta tuomittu voi työskennellä verovaroin rahoitetussa yle:ssä?

"siinä häviää aina"

staffa
02.12.2016
Ylen toimitussisällöissä ei varmaankaan näy riippuvuus "kulloisestakin vallanpitäjästä", eikä pidäkään näkyä. Yle on ollut kiitettävän kriittinen nykyistä hallituskoostumusta kohtaan. Yhtä johdonmukaisesti se on hallitukselle myötäsukainen silloin, kun SDP on hallituksessa. Ja oppositiolle silloin kun se on oppositiossa. Se on aitoa journalistista vapautta - Yle tunnustaa värinsä avoimesti. - Sen asian suhteen Paavo on oikeassa, että yksilö tai organisaatio häviää aina, kun toimittajat ottavat hänet tai sen hampaisiinsa. Siis toimittaja tai toimittajat, ei kasvoton "media". Jos toimittaja levittää käsityksiä, jotka pohjautuvat henkilökohtaisiin tai työyhteisön arvoihin, sympatioihin ja antipatioihin, se on aivan ok. Jos hampaisiin joutunut on sisältöjen suhteen eri mietlä tai jos toimittajan käsitykset pohjautuvat lähdekritiikin puutteeseen tai asioiden yhdistelemiseen sepitettyjen yhteyksien avulla, miten voi vaatia oikaisua tai saada ao, mediassa vastineensa kuuluviin? Ei mitenkään. Oman käsityksen tai oikeiden tietojen esittäminen on silloin hyökkäys sananvapautta vastaan. Voi tulla verratuksi ja rinnastetuksi Puolan ja Unkarin vallanpitäjiin, jotka röyhkein ottein oikeasti rajoittavat sanavapautta. Ja jos toimittajalta toivoo selvitystä siihen, mihin hän levittämänsä käsityksen perustaa, toimittaja vetoaa lähdesuojaan. Totuudella on hyvin vähän mahdollisuuksia, kun vastassa on mediatodellisuus. Totuus ei välttämättä ole raflaavan skuupin aihe, vaan arkista, luonnollista ja valitettavasti totta. - staffa

Olli Palomäki (@OPalomki) | Twitter

Olli Palomäki
10.11.2016
http://mediaviikko.fi/kaikki/uutinen/trump-voitti-medianakyvyyden

Ja tässä kuka onnistui etenkin FB;

titca
09.11.2016
https://ezyinsights.com/blog/2016/11/01/donald-trump-as-president-thank-facebook/

Omistuksen keskittyminen

Ossaus
29.07.2016
Muutama maailmanlaajuinen, globaali jättiyhtiö on vallannut koko alan ja se tietää monopolia - kartellin muodossa. Tällä ei ole mitään tekemistä markinatalouden kanssa vaan se lähenee diktatuuria tiedon jakelussa. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_original/rvbsrgrseidxhnmogbee.jpg