McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tuoreimmat

Nimitysuutinen: Niina Korhonen kehityspäälliköksi Aller Median sisältömarkkinointiin

pe 13.01.2017 - Toimitus - Media

Aller Median sisältömarkkinointiyksikön Aller Ideasin kehityspäälliköksi on nimitetty YTM Niina Korhonen (28).

Pääkirjoitus: Nokka pokkaa median kanssa

pe 13.01.2017 - Paavo Vasala - Media

Pitkästä aikaa ovat media ja johtavat poliittiset vallanpitäjät ajautuneet todella ärhäkästi tukkanuottasille ei vain Suomessa, vaan myös Yhdysvalloissa, Puolassa, Unkarissa ja monessa muussakin maassa. Viime kädessä se on hyvä asia, koska konfliktit osoittavat, kuinka tärkeä riippumattoman median tehtävä on.

Medialiitto ilahtui digi-ALV:n alentamisaikeesta

pe 13.01.2017 - Toimitus - Media

Valtiovarainministeri Petteri Orpon päätös esittää e-kirjojen ja digilehtien arvonlisäveron alentamista Suomessa painettujen julkaisujen tasolle on erittäin tervetullut media-alalle, kiittelee Medialiiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Medialiitto on entinen Viestinnän Keskusliitto, joka vaihtoi nimeään.

Nimitysuutinen: Veera Siivonen HS:n markkinointijohtajaksi

pe 13.01.2017 - Toimitus - Media

DI Veera Siivonen, 36, on valittu Helsingin Sanomien markkinointijohtajaksi 1.2.2017 alkaen.

Barometri: Yritysten oma media kasvaa eniten

ke 11.01.2017 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liitto selvitti jäsenyritystensä markkinointiviestinnän suunnitelmia vuodelle 2017. Barometrissä todetaan, että yritysten omien verkkopalvelujen osuus kasvaa eniten muun kuin maksetun mediatilan käytössä.

MTV kasvattaa striimausmyyntiään

ti 10.01.2017 - Toimitus - Media

MTV keskittää kaikki maksulliset sisältönsä uuteen C More -tuoteperheeseen. Antenni- ja kaapelitelevisiossa näkyvät MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori muuttuvat C More -kanaviksi maaliskuun lopussa

Nimitysuutinen: Nimitys Mainostajien liitossa

ke 21.12.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liitossa KTM Juha Natunen on 12.12.2016 alkaen nimitetty asiakasvastaavaksi.

Ilta-Sanomat netin tärkein uutislähde Suomessa

ke 21.12.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomat on internetissä suomalaisten tärkein uutislähde, todetaan Taloustutkimuksen Yleisradion toimeksiannosta tekemässä tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on selvittää Ylen asemaa suomalaisena uutistoimijana. :

Nimitysuutinen: Riikka Venäläinen päätoimittajaksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoimintaan

ke 21.12.2016 - Toimitus - Media

Riikka Venäläinen on nimitetty päätoimittajaksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoimintaan 9.1.2017 alkaen. Uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja on Atte Jääskeläinen.

Vuoden Huiput uudistuu

ti 20.12.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Luovan suunnittelun kilpailu Vuoden Huiput uudistuu. Kilpailua on kehitetty palvelumuotoilun keinoin yhdessä alan toimijoiden kanssa. Suurimmat muutokset koskevat sarjajakoa sekä uutta Vuoden Huiput -festivaalia.

Nimitysuutinen: Tiina Järvilehto Alma Median johtoryhmän jäseneksi

ti 20.12.2016 - Toimitus - Media

Alma Median yhteismyynnin (Alma mediaratkaisut) johtaja, KTM Tiina Järvilehto (46) on nimitetty Alma Median konsernijohtoryhmän jäseneksi vuoden 2017 alusta

Suomeen 29 uutta aikakauslehteä vuonna 2016

ti 20.12.2016 - Toimitus - Media

Markkinoille tuli 29 uutta aikauslehtien nimikettä, jotka edustavat kiinnostuksen kohteita ruuanlaitosta ristikoihin. Aikakauslehtinimikkeiden kokonaismäärä on Suomessa noin 4000, kertoo Aikakausmedia, joka on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi.

Nimitysuutinen: Reija Hyvärinen Kevan viestintäjohtajaksi

ma 19.12.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kevan viestintäjohtajaksi on nimitetty Reija Hyvärinen, joka on tähän asti työskennellyt Yleisradion viestintäjohtajana.

Striimaus kovassa kasvussa

pe 16.12.2016 - Toimitus - Elokuvat & TV

Taloustutkimuksen maksu-tv:n käyttöä koskevan tutkimuksen mukaan nykyään on enemmän ihmisiä, jotka striimaavat maksettua sisältöä kuin katsovat sitä perinteisiltä maksu-tv-kanavilta. Tutkimuksen mukaan elokuvat ovat suosituin tv-genre ja suurin osa suomalaisista, 53 %, onkin kiinnostuneita elokuvien katselusta.

VKL tyytyväinen verojen alentamiseen

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto on erittäin tyytyväinen Euroopan komission suunnitelmiin uudistaa unionin arvonlisäverosääntelyä. Uudistus sallisi Suomen laskea sekä sähköisten että painettujen kirjojen ja lehtien arvonlisäveron nykyisiin alennettuihin verokantoihin tai niitä alemmaksi. Digitaalisia julkaisuja on ehdotuksen mukaan mahdollista verottaa samoin säännöin kuin vastaavia painettuja julkaisuja.

Yle lisää toimintaansa Tampereella

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Pasilasta siirretään luovien sisältöjen studiotekemistä Tampereen Mediapolikseen. Mediapoliksessa nykyisin tehtäviä ohjelma-alueita vahvistetaan.

Riitta Pihlajamäki A-studion päälliköksi

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Ylen journalistisista standardeista ja etiikasta vastaava päällikkö Riitta Pihlajamäki, nimitetään Ylen uuden A-studion toimituksen päälliköksi. Toimitukseen kootaan tv-lähetyksiä ja verkon ajankohtaisjournalismia tekevät toimittajat.

Ilkka Kantola: Ylen hallituksella vastuu laukaista kriisi

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Ylen hallituksella on vastuu huolehtia siitä, että Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimintakyvyn palauttamiseksi tehdään kaikki tarpeellinen, sanoo Ylen hallintoneuvoston jäsen, kansanedustaja Ilkka Kantola.

Atte Jääskeläinen sai Ylen hallitukselta luottamuksen

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Yleisradion hallitus toteaa, että Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaavalla päätoimittajalla Atte Jääskeläisellä on Ylen hallituksen täysi luottamus.

Kaleva myi Alma Median osakkeet Otavalle 30,8 M€:lla

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Kaleva Oy on myynyt kaikki omistamansa mediakonserni Alma Media Oyj:n osakkeet kustannusosakeyhtiö Otavalle. Kaupassa Kaleva sai noin 30,8 miljoonaa euroa.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 190 Seuraava sivu

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Kädenpuristusta vailla...

koo-jii
29.05.2017
Epäilemättä Jääskeläisen potkuja siloiteltiin muhkealla kädenpuristuksella. Sen verran ammatillista itsemurhajuoksua Jääskeläisen toimet ovat viime aikoina olleet, että tämä lienee ollut tavoite. Muutama satatonnia taskuun ja kaverit hoitelevat jatkopestin.

Media käyttää valtaa väärin

Tomittajien vallanhimoon kyllästynyt
29.05.2017
Toimittajien ego on kasvanut niin suureksi, että he kuvittelevat johtavansa tätä maailmaa. Enkä nyt puhu Atte Jääskeläisestä, hän on uhri! Kaikki vähänkään julkista työtä tekevät joutuvat syömään median edustajien kädestä, kukaan ei saa eikä uskalla sanoa tai tehdä mitään, mikä ei vastaa valtamedioiden (sis. iltapäivälehdet) vihervasemmistolaisten toimittajien käsitystä siitä, mikä on "oikein" tai "totta". Median edustajat ovat unohtaneet sen, että heidän tehtävänsä on kertoa maailman tapahtumista totuudenmukaisesti ja objektiivisesti, eikä yrittää muokata ihmisten mielipidettä oman subjektiivisen näkemyksensä mukaiseksi. Kaikki sympatiani ovat Atte Jääskeläisen puolella. Hän on asiansa osaava ja vastuullista harkintaa käyttävä ammattilainen. Toivon hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Kuka sitten saa käydä keskustelua?

Mikko T
28.04.2017
Ylen saamasta, JSN:akin jakaneesta päätöksestä saavat käydä keskustelua tuoreeltaan muut mediat mutta ei itse kohde vaikka aihe olisi yhteiskunnallisesti merkittävä? JSN:n pj oli itsekin kommentoimassa asiaa Ylen pääuutisissa eli hänkin teki virheen? Ei tämä nyt kyllä ihan oikein mene. Missä ja kuka tätä keskustelua voi sitten käydä kun päätös ei ollut yksinkertainen ja vaikuttaa alaan laajalti.

Medioiden luotettavuus

Spirogyra
28.03.2017
Erikoista että kaikki kaupalliset TV kanavat oli "niputettu" yhteen. Onhan esim. MTV3 sen verran suuri katsojamääriltään että sitä voi hyvin verrata YLE:een. Jos kaupallisten kanavien yhdistämiseen on jokin erityinen syy se kannattaisi kertoa ettei tutkimuksesta jäisi lukijalle yksipuolista kuvaa.

Ylellä ei ole uutiskriteerejä

Leena
22.03.2017
Olen 2 kertaa pyytänyt Yleltä heidän uutiskriteerejään ja tsinyt niitä netistä, mutta niitä ei ole. Se on uskomatonta mutta totta.