McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Viikonloput Hesarit vasta maanantaiksi pohjoisessa

maanantaina 28.07.2014 - Media - Toimitus

Hesarin printtilehden ahdinko pahenee. Parituhatta Helsingin Sanomien tilaajaa Kainuussa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Pietarsaaren seudulla saa lehtensä vastedes päiväpostin mukana. Monilla alueilla viikonvaihteen Hesarit tulevat postin mukana vasta maanantaina. Palvelun heikentäminen johtaa monissa tapauksissa tilausten lopettamiseen.

Printin tuotot laskevat Sanomassa

pe 25.07.2014 - Toimitus - Media

Sanoma-yhtiössä uuden median (muun kuin printtimedian) myynti kasvoi 7 % toisella vuosineljänneksellä. Jo yli 42 % kuluttajamedian myynnistä Suomessa ja Hollannissa tuli muusta kuin printtimediasta.

Sanoma myy lehtiään Hollannissa

ti 22.07.2014 - Toimitus - Media

Sanoma on sopinut hollantilaisen Pijper Media -yhtiön kanssa kolmen aikakauslehtensä myynnistä Hollannissa. Lehtinimikkeiden lisäksi 23 työntekijää siirtyy Pijper Mediaan.

Suomen Kuvalehti mollasi yritystä perusteettomasti

ma 21.07.2014 - Toimitus - Media

Julkisen Sanan Neuvosto on antanut huomautuksen Suomen Kuvalehdelle hyvän journalistisen tavan rikkomisesta, koska lehti mollasi perusteettomasti yritystä, eikä edes antanut suunvuoroa yrityksen johdolle.

Nettimainonta haastaa radioasemat

ke 09.07.2014 - Toimitus - Media

Radion tulevaisuuden suurimpia haasteita ovat autokuuntelulaitteiden ja internetin uuden tyyppisten palvelujen kehittyminen sekä mainoseurojen siirtyminen internetmainontaan. Toisaalta kehittyvät kulutustottumukset ja uudet teknologiat voivat tuoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia myös radiotoimialalle.

Nimitysuutinen: Tapio Kivistö MB- ja Auto Bild Suomi -lehtien päätoimittajaksi

to 26.06.2014 - Toimitus - Media

Tapio Kivistö on nimitetty 24.6. alkaen MB-lehden ja 1.9. alkaen Auto Bild Suomen päätoimittajaksi

Digimurros muuttaa asenteita

to 26.06.2014 - Toimitus - Internet

TNS Gallupin tänään julkistama Suomi Monitor 2014 paljastaa, että digitaalisuudella on nyt poikkeuksellisen vahva rooli suomalaisten arjessa. Samalla sen vaikutus näkyy myös asennemaisemassa. Uuden teknologian innokas käyttäminen vahvistaa erityisesti yksilökeskeisyyttä.

A-lehdet ja Otavamedia yhdistävät Viron yhtiönsä

to 26.06.2014 - Toimitus - Media

A-lehdet-konserniin kuuluva A-meediagrupp OÜ ja Otavamedian Ühinenud Ajakirjad AS ovat allekirjoittaneet 26.6.2014 sopimuksen...

Ylen start-up -hautomo ärsyttää mediayrityksiä

to 19.06.2014 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto haluaa selvityksen Yleisradion roolista startup-hankkeessa sekä hankkeen kilpailuvaikutuksista ja...

Nimitysuutinen: Tytti Kontula Glorian Kodin päätoimittajaksi

to 19.06.2014 - Toimitus - Media

Tytti Kontula on nimitetty syyskuussa 20 vuotta täyttävän Glorian Kodin päätoimittajaksi.

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Olipa kattava otos !

Sukkis
09.05.2014
Toisaalta istumalla hetki alas tullaan saamaan lopputulokseen

Painetaanko kirjat Suomessa

Suomalainen lukija
04.04.2014
Missä kirjat myynnissä?

kysymys ei ole kilpailusta vaan myynnin osaamisesta

17.03.2014
Lukiessani tuota kirjoitusta, en voi muuta kuin hymyillä. Ja ihmetellä. Taas tyypillinen tuotepainotteinen suomalaiskonsepti. Toisin sanoen mallia Nokia. Tuote ja ympäristö sulautuvat yhteen niin erinomaisesti että se myy itse itsensä. Suomalaisten unelma tilanne. Mutta muuta tilanne niin että onnistuminen onkin myyjän ammattitaidon harteilla niin miten käy? Juuri niinkuin kirjoittaja selvästi tuo esille kertomassaan. Ei onnistu, eli voin sanoa että artikkeli todistaa erään suomalaisten perus synnin, myyntitaidot ovat puutteelliset.

digimurros!

17.03.2014
Niin artikkelia lukiessani en oikein ymmärrä, miten digimurros voi viedä Suomen korkealle jos tuo kertoma pitää paikkansa, ja olen eräs niistä joka olen aivan samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tämä sama ilmiö esiintyy myös myynniin saralla. Suomalaiset myyjät toimivat samalla tavalla kuin 40v sitten, "helppoheikkiys" on edelleen "soup du jour" kun muu maailma, maasta riippuen vaihdellen, on siirtynyt järjestelmämyyntiin ja sen kehittämiseen. Tavallaan, digimaailmassa on kysymys samasta asiasta, teknologia ei siis muuta mitään ihmistasolla, meidän face to face asiat toimivat edelleenkin niinkuin jo tuhansia vuosia, mutta digimaailman teknologia tehostaa käytännön toimiamme massiivisella vaikutuksella, turhat toimet poistuu kokonaan ja kaikki muut ovat muutoksen kourissa. Kun keskustelen em asioista päättäjien kanssa, ovat he yleensä hyvin leppoisia ja tuntuu kuin kumpikaan asia ei heistä ole niin tärkeä että pitäisi ottaa asia vakavasti. Tämä on mielestäni, ja kuten kirjoittajankin, aivan omituinen asenne. Milloin herätään?

Hyvä periaate

Risto Uimonen
01.03.2014
Paavo Vasalan kannattamasta linjauksesta ei voi luopua itsesääntelyn piiriin kuuluvissa lehdissä niin kauan kuin nykyiset Journalistin ohjeet ovat voimassa. Niissä vaaditaan tekemään selkeä ero journalistisen ja kaupallisen sisällön välille. JSN:n viime syksynä järjestämässä tilaisuudessa tiukka linja sai laajaa tukea. Kannattaa muistaa, että kuluttajaviranomaisetkin vaativat, että mainosten pitää erottua ilmoituksista. Aikakausmedia on sitoutunut siihenkin linjaan.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut