McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

JSN valitsi uusia jäseniä

Eilen - Media - Toimitus

Julkisen sanan neuvostoon on valittu kaksi uutta median edustajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Nordean PB Magazine eteni finaaliin

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Nordea Private Bankingin talouteen ja sijoittamiseen keskittyvä asiakaslehti PB Magazine on valittu kansainvälisen Eddie & Ozzie Awards -aikakauslehtikilpailun finaaliin. Lehteä kustantaa Sanoman Head Office Finland.

EU:n digitaalisilla sisämarkkinoilla jaossa 260 miljardia euroa

Eilen - Toimitus - Internet

Euroopan parlamentin jäsenet vaativat EU-maita ja komissiota poistamaan EU:n digitaalisten sisämarkkinoiden kasvun esteitä torstaina hyväksymässään päätöslauselmassa. Mepit haluavat pilkkoa Googlen hakutoiminnot erilleen sen mainosmyynnistä, mihin EU:lla ei ole kuitenkaan valtaa. EU parlamentti hyväksyi päätöslauselman äänin 384 puolesta, 174 vastaan ja 56 tyhjää.

Nimitysuutinen: Simo Perälä Sektorin toimitusjohtajaksi

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Lahtelainen markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, Sektori Oy, on nimittänyt toimitusjohtajaksi KTM Simo Perälän.

Talvivaara-toimittajien musta lista julki

Eilen - Toimitus - Media

Toimittajat tuhosivat vääristelyillään Suomen suurimman start-upin, Talvivaaran Kaivososakeyhtiön ja tuhat työpaikkaa Kainuun korvesta. Näin väittää tietokirjailija, toimittaja Marko Erola uudessa kirjassaan "Kirottu kaivos" - Totuuden jäljillä. Hän paljastaa teoksessaan nimeltä kymmenkunta toimittajaa, jotka syyllistyivät pahimmin virheelliseen journalismiin.

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

ti 25.11.2014 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Tapani Ruokanen kritisoi sensaatiojournalismia

ti 25.11.2014 - Toimitus - Media

Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen muistuttaa, että sananvapaus täytyy opettaa jokaiselle sukupolvelle uudelleen. Se ei periydy automaattisesti. Hän kritisoi tutkivan journalismin nimissä tehtyjä sensaatiohakuisia juttuja. Ongelmaa ei ratkaista rajoittamalla sananvapautta, vaan kannustamalla journalistiseen kilpailuun.

RAY:n Hopperi paras henkilöstölehti

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat yhteisölehdet. ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa...

Väitös: Yrityksen viestintä on strateginen menestystekijä

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Monessa yrityksessä ei ole vielä havahduttu muutokseen, jossa viestintä on strateginen, liiketoiminnan arvoon ja sujuvuuteen...

Tapani Ruokaselle tunnustus sananvapauden vaalimisesta

la 22.11.2014 - Toimitus - Media

Kansanvalistusseuran palkinto 2014 myönnetään päätoimittaja emeritus Tapani Ruokaselle. Palkinto on tunnustus sananvapauden ja...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

(Ei otsikkoa)

06.11.2014
On erittäin kiusallista lukea Hesarin toimituksen johdon omahyväistä itsekehua. Harmi. Yhden laatulehden paikka on Suomessa vapaana.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?

Ei uutisista maksa kukaan

Paavo Vasala
04.10.2014
Risto, olen samaa mieltä, että uutistuotanto on kallista. Siis vain tuloja hankkivilla mediayhtiöillä on varaa tehdä uutisia jatkossa.Tulot kertyvät näille taloille mainoksista ja sisällön myynnistä muille. Tapahtuu siis aivan tolkuton harvennushakkuu, koska vain muutamat pysyvät pinnalla, mutta ei Suomessa. Suomessa mikään mediatalo ei tule pärjäämään uutistuotannolla, koska Yleisradio pystyy verovaroin tuottamaan aina kaiken ilmaiseksi nettiin. Ilmaista vastaan ei voi kukaan kilpailla. On tämä ihan törkeä tasavalta, että se kansallistaa uutistuotannon pakkoverolla valtion yhtiölle tappaen yksityisen ja riippumattoman uutistuotannon lähivuosina. En voi koskaan hyväksyä, että tämän annetaan Suomessa tapahtuvan ilman todellista vastareaktiota. Suomen poliitikot pakottivat meidät tähän valtioviestintään kuin totalitäärisessä maassa. Miksi mediayhtiöt nöyrtyvät kuolemaan vastaanpanematta?
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut