McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Nimitysuutinen: Lasse Välimäki Alman Aluemedian myyntijohtajaksi

Eilen - Media - Toimitus

Lassi Välimäki, KTM, 49, on nimitetty Alma Aluemedian myyntijohtajaksi.

Frankfurt heijastuu kirjamessuilla

Eilen - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Frankfurtin kirjamessut heijastuvat Helsingin Kirjamessuihin tuoden sinne paljon kirja-alaan, kustantamiseen ja kirjailijan työhön sekä kääntämiseen liittyvää ohjelmaa. Kirjamessuihin osallistuu 338 yritystä.

Nimitysuutinen: Jari Elo RAY:n viestintäjohtajaksi

Eilen - Toimitus - Tiedotus

KTM Jari Elo on nimitetty Raha-automaattiyhdistyksen viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 17.11.

Suomi mediamurroksessa jälkijunassa

to 23.10.2014 - Toimitus - Media

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt perustavat verkossa entistä helpommin ja enemmän perinteistä mediaa täydentäviä ja niiden kanssa kilpailevia kanavia ja palveluja. Suomen median rakenne on kuitenkin vahvasti edelleen riippuvainen printin tuloista, mikä poikkeaa muun maailman tilanteesta. Muualla televisio ja verkko ovat vahvoilla, todetaan työ- ja elinkeinoministeriön selvityksessä.

MTV ja NRJ yhdistävät mediamyynnin

ke 22.10.2014 - Toimitus - Media

MTV ja NRJ Finland ovat sopineet järjestelystä, jossa Radio Novan ja NRJ Finlandin myyntiorganisaatiot yhdistyvät ja vastaavat jatkossa kolmen radiokanavan, Radio Novan, NRJ:n ja Nostalgian mediamyynnistä. Uudesta kokonaisuudesta syntyy MTV Radiot, joka aloittaa toimintansa marraskuun alussa.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnassa

ke 22.10.2014 - Toimitus - Media

Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimintamalli ja organisaatio uudistuvat 2015 alussa.

Nimitysuutinen: Olli Ainola Iltalehteen

ke 22.10.2014 - Toimitus - Media

Iltalehti on nimittänyt Olli Ainolan, 56, erikoistoimittajaksi joulukuun 2014 alusta. Ainola siirtyy Iltalehden toimitukseen Talouselämästä, missä hän on työskennellyt toimituspäällikkönä vuodesta 2011.

Nimitysuutinen: MTV:n toimituspäälliköksi Tomi Einonen

ti 21.10.2014 - Toimitus - Media

MTV:n uudeksi uutislähetyksistä vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty uutispäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri Tomi...

Lasten.fi lanseerasi verkkokaupan Ruotsin markkinoille

ti 21.10.2014 - Toimitus - Internet

Suomalaiset verkkokaupat tähtäävät harvoin Ruotsin markkinoille. Lasten.fi:n taustalla oleva Online Trade Finland Oy näkee asiat...

Aller lopettaa Costume-muotilehden

ti 21.10.2014 - Toimitus - Media

Aller harkitsee Costume-muotilehden lopettamista, costume.fi -verkkoyhteisö säilyisi. Aller Media aloittaa yhteistoimintalain...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?

Ei uutisista maksa kukaan

Paavo Vasala
04.10.2014
Risto, olen samaa mieltä, että uutistuotanto on kallista. Siis vain tuloja hankkivilla mediayhtiöillä on varaa tehdä uutisia jatkossa.Tulot kertyvät näille taloille mainoksista ja sisällön myynnistä muille. Tapahtuu siis aivan tolkuton harvennushakkuu, koska vain muutamat pysyvät pinnalla, mutta ei Suomessa. Suomessa mikään mediatalo ei tule pärjäämään uutistuotannolla, koska Yleisradio pystyy verovaroin tuottamaan aina kaiken ilmaiseksi nettiin. Ilmaista vastaan ei voi kukaan kilpailla. On tämä ihan törkeä tasavalta, että se kansallistaa uutistuotannon pakkoverolla valtion yhtiölle tappaen yksityisen ja riippumattoman uutistuotannon lähivuosina. En voi koskaan hyväksyä, että tämän annetaan Suomessa tapahtuvan ilman todellista vastareaktiota. Suomen poliitikot pakottivat meidät tähän valtioviestintään kuin totalitäärisessä maassa. Miksi mediayhtiöt nöyrtyvät kuolemaan vastaanpanematta?

(Ei otsikkoa)

03.10.2014
Toisaalta, kuka käyttää MSN.fi:tä? En tunne ketään. Kävijämäärät ovat ymmärtääkseni sellaista näennäistä, joka kertyy Windowsin / IE:n yms käytöstä, kun ovat integroineet niihin widgetejä.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut