McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Sanoma avaa autosivuston vaihdokeille

Eilen - Internet - Toimitus

Sanoma perustaa Autotie.fi -sivuston, jolla se korvaa Oikotie Autot -palvelun. Autotie on auton vaihtamisen palvelu.

Image-lehti Slush-kumppaniksi

Eilen - Toimitus - Media

Image-lehti sekä kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slush aloittavat yhteistyön. Imagen marraskuun puolivälissä ilmestyvän numeron pääteemana on Slush.

Lily kerää lisää muotibloggareita

Eilen - Toimitus - Media

Suomen suurimpiin naisten verkkoyhteisöihin kuuluva Lily aloittaa yhteistyön kuuden merkittävän muoti- ja lifestyle-bloggarin kanssa lokakuussa.

Nimitysuutinen: Jouni Kemppainen EK:n viestintäjohtajaksi

Eilen - Toimitus - Tiedotus

Elinkeinoelämän keskusliiton viestintäjohtajaksi on nimitetty FM Jouni Kemppainen (51). Hän vastaa EK:n viestinnän johtamisesta ja mediasuhteiden hoidosta. Kemppainen ottaa tehtävän vastaan 10.11.2014.

Sanoma: Länsimedia lähdössä Venäjältä

ti 30.09.2014 - Toimitus - Media

Venäjän uusi laki rajoittaa ulkomaalaisomistus mediayhtöissä 20 prosenttiin huolestuttaa, sanoo Sanoma-konsernin toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen HS:ssa. Sanoman toiminta Venäjällä on täysin ulkomaalaisomisteista.

Mediayhtiöiden osakkeet romahtivat

ti 30.09.2014 - Toimitus - Media

Keskimäärin Helsingin pörssissä noteeratun mediayhtiön osake on laskenut viimeisten viiden vuoden aikana 55 prosenttia, kertoo sijoitusyhtiö Nordnet.

Fonecta vie ostokäyttäytymisen luokituksen korttelikohtaiseksi

ti 30.09.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Fonecta Ostokäyttäytymisluokitus on yhdistetty SSM:n jakelupiireihin. Sen avulla niin verkko- kuin kivijalkakaupan markkinoija pääsee löytämään halutun OKL kohderyhmänsä sijainnin kartalta ja lähestymään heitä SSM jakelun kautta. Kohdistamiskriteerinä voi olla esimerkiksi kuluttajaryhmän elämäntapa, tietyn tuotemerkin preferointi, kulutustottumukset tai elämäntilanne.

Klik Klikiltä uusi verkosto nuorten miesten tavoittamiseen

ti 30.09.2014 - Toimitus - Media

Mediamyyntiyhtiö Klik Klik Oy on rakentanut uuden vertikaaliverkoston erityisesti 18-35 –vuotiaiden miesten tavoittamiseen....

Nimitysuutinen: Päivi Anttikoski ja Antero Mukka HS:n päätoimittajiksi

ti 30.09.2014 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomien toimituksen johtaminen uudistuu. Vastaava päätoimittaja Kaius Niemi on nimittänyt kaksi uutta päätoimittajaa,...

Duuma vaatii Googlea, Facebookia ja Amazonia tallettamaan kansalaistensa käyttäjätiedot Venäjälle

la 27.09.2014 - Toimitus - Internet

Venäjän duuma on hyväksynyt lain, joka vaatii Facebookia, Googlea, Twitteriä, Booking.comia sekä Amazonia rekisteröitymään...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Miksi

kyselijä
30.09.2014
Lainaus: --------------------------------------------------------------------- "Kantaisikohan radio- ja televisiosignaalit käyttökelpisina nykyiseen Neukkulaan kuten ennenvanhaan? " ---------------------------------------------------------------------- Miksi sinne pitäisi infota ja mitä? Ei kai se Neukkula ole Kokoomuksen veljespuolue, vallassa oligarkki diktaattori Putin.

info kulkee kyllä

Ossaus
26.09.2014
Kantaisikohan radio- ja televisiosignaalit käyttökelpisina nykyiseen Neukkulaan kuten ennenvanhaan?

12 prosenttia

Liisa
05.09.2014
Sääli, että vain 12 prosenttia pitää toimintaa hyvin vahingollisena.

Netti jyllää

Pekka
31.08.2014
Jo 90-luvun puolessa välissä valistuneet venäläiset seurasivat pääasiassa netistä uutisia. Painetun median jakelu oli sattumanvaraista ja sisältö heikosti toimitettu. Virallista mediaa pidettiin jo silloin propagandana. NytPutinin kaudella myös sähköinen media on menettänyt asemansa tietolähteenä ja yhden puolueen ylivalta muistuttaa yhä enemmän entisistä ajoista. Netin media on siis avainasemassa päättäjien ja nuorison mielipiteen muodotajana.

Olipa kattava otos !

Sukkis
09.05.2014
Toisaalta istumalla hetki alas tullaan saamaan lopputulokseen
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut