McDavid polvituet kompressio

Koodiviidakko valittiin Euroopan kärkijoukkoon

maanantaina 08.09.2014 - Toimitus

Tuoreimmat

Pääkirjoitus: Sähköpostimarkkinointi saa puolet internetin käyttäjistä ostoksille

Tänään - Internet - Paavo Vasala

 
 
 

Sähköpostimarkkinointi on noussut tärkeäksi kanavaksi myynninedistämisessä. Emarketerin hiljakkoisen selvityksen mukaan puolet ranskalaisista internetin käyttäjistä lähtee ensijaisesti verkkokauppaan tekemään ostoksia, kun he lukevat tuotteista vastaanottamastaan sähköpostiviestistä.

Oma terveys ja Terve Media yhteisyritykseen

ke 17.09.2014 - Toimitus - Media

Suomalaiset hyvinvointimedioiden julkaisijat, mediatalo A-lehdet ja Cor Group -konserniin kuuluva Terve Media ovat perustaneet yhteisyrityksen, Oma Terveys Oy:n.

Nimitysuutinen: AP:n toimittaja suomalaisten startup-firmojen tiedotukseen

ke 17.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

San Francisco Oy, startup-yrityksiin keskittynyt markkinointitoimisto vahvistaa tiimiään ja on nimittänyt PR-johtajakseen kokeneen skotlantilaisen toimittajan David Mac Dougall:in. Mac Dougall siirtyy toimistoon kansainvälisestä Associated Press (AP) -uutistoimistosta, jossa hän toiminut Pohjoismaiden ja Balttian kirjeenvaihtajana.

Yle perustaa toimittajien työn laaduntarkkailijan vakanssin

pe 12.09.2014 - Toimitus - Media

Yleisradio perustaa uuden vakanssin, jonka haltijan on valvottava, että toimittajat noudattavat Yleisradion ohjelmatoiminnasta annettuja ohjeita. Tehtävään siirtyy toimittaja Riitta Pihlajamäki.

Pääkirjoitus: Digimarkkinointi kasvaa Saksassa rajusti - syntyy digiconomia

to 11.09.2014 - Paavo Vasala - Markkinointi & Mainonta

Saksa on päässyt hurjaan vauhtiin digitaalisessa markkinoinnissa. Euroopan talousveturi on kääntynyt nyt tosissaan sähköiseen viestintään, joka näkyy online-mainonnan ja digimarkkinoinnin nopeana kasvuna. Saksassa käytetään ilmiöstä nimeä "digiconomia".

A-lehdet investoi bloggaamiseen

to 11.09.2014 - Toimitus - Internet

A-lehdet Oy on ostanut osake-enemmistön Suomen Blogimedia Oy:stä, joka on koonnut yhteen Suomen laadukkaimpia itsenäisiä bloggaajia.

Nimitysuutinen: Kalevan päätoimittaja Markku Mantila valtioneuvoston viestintäjohtajaksi

to 11.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti torstaina 11. syyskuuta valtiotieteiden maisteri Markku Mantilan valtioneuvoston kanslian viestintäosaston osastopäällikön määräaikaisesti täytettävään virkaan 1.11.2014-31.10.2019. Viestintäosaston osastopäälliköllä on valtioneuvoston viestintäjohtajan arvonimi.

Koodiviidakko valittiin Euroopan kärkijoukkoon

ma 08.09.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Suomen johtava markkinoinnin pilvipalveluiden tarjoaja Koodiviidakko Oy jatkaa menestystään Euroopassa. Oululainen Koodiviidakko...

Toimittajakysely käynnistynyt

pe 05.09.2014 - Toimitus - Media

ePressi.com-tiedotepalvelu ja Mediaviikko ovat avanneet vuoden 2014 toimittajakyselyn. Kyselyn tuloksena julkaistaan raportti...

M-Brain osti konsulttifirma GIA:n

to 04.09.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

M-Brain Oy on ostanut Global Intelligence Alliance Group Oy:n (GIA) koko osakekannan. Myyjinä ovat CapMan Oyj:n hallinnoimat...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

12 prosenttia

Liisa
05.09.2014
Sääli, että vain 12 prosenttia pitää toimintaa hyvin vahingollisena.

Netti jyllää

Pekka
31.08.2014
Jo 90-luvun puolessa välissä valistuneet venäläiset seurasivat pääasiassa netistä uutisia. Painetun median jakelu oli sattumanvaraista ja sisältö heikosti toimitettu. Virallista mediaa pidettiin jo silloin propagandana. NytPutinin kaudella myös sähköinen media on menettänyt asemansa tietolähteenä ja yhden puolueen ylivalta muistuttaa yhä enemmän entisistä ajoista. Netin media on siis avainasemassa päättäjien ja nuorison mielipiteen muodotajana.

Olipa kattava otos !

Sukkis
09.05.2014
Toisaalta istumalla hetki alas tullaan saamaan lopputulokseen

Painetaanko kirjat Suomessa

Suomalainen lukija
04.04.2014
Missä kirjat myynnissä?

kysymys ei ole kilpailusta vaan myynnin osaamisesta

17.03.2014
Lukiessani tuota kirjoitusta, en voi muuta kuin hymyillä. Ja ihmetellä. Taas tyypillinen tuotepainotteinen suomalaiskonsepti. Toisin sanoen mallia Nokia. Tuote ja ympäristö sulautuvat yhteen niin erinomaisesti että se myy itse itsensä. Suomalaisten unelma tilanne. Mutta muuta tilanne niin että onnistuminen onkin myyjän ammattitaidon harteilla niin miten käy? Juuri niinkuin kirjoittaja selvästi tuo esille kertomassaan. Ei onnistu, eli voin sanoa että artikkeli todistaa erään suomalaisten perus synnin, myyntitaidot ovat puutteelliset.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut