McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Nimitysuutinen: Inspiration toimitusjohtajaksi Annele Bergman

Eilen - Markkinointi & Mainonta - Toimitus

 
 

Inspiratio Oy:n toimitusjohtajaksi ja partneriksi on kutsuttu Annele Bergman. Hän on aiemmin toiminut toimitusjohtajana Helsingin Messut Oy:ssä sekä myynti- markkinointi- ja kehitysjohdon tehtävissä mm. JM Tieto Oy:ssä ja Kauppalehti Oy:ssä.

Toimittajakysely käynnistynyt

Eilen - Toimitus - Media

ePressi.com-tiedotepalvelu ja Mediaviikko ovat avanneet vuoden 2014 toimittajakyselyn. Kyselyn tuloksena julkaistaan raportti "Tiedotuksen trendit 2014". Toimittajat voivat vastata kysymyksiin 11.9.saakka.

Innolink ostaa Mainoskentän

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Markkinatietoon, tutkimukseen sekä myynnin ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Innolink Group ostaa pirkanmaalaisen mainostoimisto Mainoskentän.

Eurobestin tuomaristoon suomalaisia

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Eurooppalainen markkinointifestivaali Eurobest tuo joulukuussa Suomeen kymmenen huippunimeä, jotka toimivat Euroopan luovinta markkinointiviestintää arvioivien tuomaristojen puheenjohtajina. Jokaista kilpailusarjaa tuomaroi oma asiantunteva tuomaristo, joista kuhunkin kuuluu myös yksi suomalaisjäsen.

Vain puolet venäläisistä uskoo Venäjän median propagandaa

la 30.08.2014 - Toimitus - Media

Enää reilut puolet venäläisistä uskoo, että Venäjän media antaa oikean kuvan Ukrainan tapahtumista, kertoo venäläinen tutkimuslaitos Levada. Tuoreen selvityksen mukaan liki kolmannes venäläisistä on sitä mieltä, että Venäjän media lietsoo sotaa Ukrainaa vastaan.

Ilmakitaransoiton MM Japaniin

la 30.08.2014 - Toimitus - Musiikki

Ilmakitaransoiton MM-kisat päättyivät japanilaisen Nanami ”Seven Seas” Naguran kruunaamiseen. Mestaruuskamppailussa nuoruus oli valttia, sillä toisen kilpailukierroksen päätteeksi kisan junioriosastoa edustaneet Seven Seas sekä Yhdysvaltain Matt ”Airistotle” Burns olivat jaetulla ykkössijalla.

Veikkauksen mainos halventaa naisia

pe 29.08.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainonnan eettinen neuvosto on antanut huomautuksen Veikkaukselle jalkapallon MM-kisaveikkauksen mainoksesta. Neuvoston päätöksen mukaan mainos korostaa sukupuolistereotypioita ja esittää naissukupuolen halventavalla tavalla.

Nimitysuutinen: Hans Edin Sanoman TV-johtajaksi

to 28.08.2014 - Toimitus - Media

Sanoma on nimittänyt Hans Edinin konsernin televisiojohtajaksi (Group Head of Television) 1. tammikuuta 2015 alkaen.

Soprano luopuu viestinnästä

ma 25.08.2014 - Toimitus - Tiedotus

Sopranon viestintätoimiston palvelut siirtyvät Rianno Oy:lle. Soprano Communications ja Rianno ovat päättäneet yhdistyä. Soprano...

Russia Today perustaa Saksaan propagandamedian

la 23.08.2014 - Toimitus - Media

Propagandaa syöttävä venäläinen uutispalvelu Russia Today, RT, käynnistää saksan kielisen uutissivuston ja radiokanavan Saksassa...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Netti jyllää

Pekka
31.08.2014
Jo 90-luvun puolessa välissä valistuneet venäläiset seurasivat pääasiassa netistä uutisia. Painetun median jakelu oli sattumanvaraista ja sisältö heikosti toimitettu. Virallista mediaa pidettiin jo silloin propagandana. NytPutinin kaudella myös sähköinen media on menettänyt asemansa tietolähteenä ja yhden puolueen ylivalta muistuttaa yhä enemmän entisistä ajoista. Netin media on siis avainasemassa päättäjien ja nuorison mielipiteen muodotajana.

Olipa kattava otos !

Sukkis
09.05.2014
Toisaalta istumalla hetki alas tullaan saamaan lopputulokseen

Painetaanko kirjat Suomessa

Suomalainen lukija
04.04.2014
Missä kirjat myynnissä?

kysymys ei ole kilpailusta vaan myynnin osaamisesta

17.03.2014
Lukiessani tuota kirjoitusta, en voi muuta kuin hymyillä. Ja ihmetellä. Taas tyypillinen tuotepainotteinen suomalaiskonsepti. Toisin sanoen mallia Nokia. Tuote ja ympäristö sulautuvat yhteen niin erinomaisesti että se myy itse itsensä. Suomalaisten unelma tilanne. Mutta muuta tilanne niin että onnistuminen onkin myyjän ammattitaidon harteilla niin miten käy? Juuri niinkuin kirjoittaja selvästi tuo esille kertomassaan. Ei onnistu, eli voin sanoa että artikkeli todistaa erään suomalaisten perus synnin, myyntitaidot ovat puutteelliset.

digimurros!

17.03.2014
Niin artikkelia lukiessani en oikein ymmärrä, miten digimurros voi viedä Suomen korkealle jos tuo kertoma pitää paikkansa, ja olen eräs niistä joka olen aivan samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tämä sama ilmiö esiintyy myös myynniin saralla. Suomalaiset myyjät toimivat samalla tavalla kuin 40v sitten, "helppoheikkiys" on edelleen "soup du jour" kun muu maailma, maasta riippuen vaihdellen, on siirtynyt järjestelmämyyntiin ja sen kehittämiseen. Tavallaan, digimaailmassa on kysymys samasta asiasta, teknologia ei siis muuta mitään ihmistasolla, meidän face to face asiat toimivat edelleenkin niinkuin jo tuhansia vuosia, mutta digimaailman teknologia tehostaa käytännön toimiamme massiivisella vaikutuksella, turhat toimet poistuu kokonaan ja kaikki muut ovat muutoksen kourissa. Kun keskustelen em asioista päättäjien kanssa, ovat he yleensä hyvin leppoisia ja tuntuu kuin kumpikaan asia ei heistä ole niin tärkeä että pitäisi ottaa asia vakavasti. Tämä on mielestäni, ja kuten kirjoittajankin, aivan omituinen asenne. Milloin herätään?
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut