McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Vain puolet venäläisistä uskoo Venäjän median propagandaa

Eilen - Media - Toimitus

 
 

Enää reilut puolet venäläisistä uskoo, että Venäjän media antaa oikean kuvan Ukrainan tapahtumista, kertoo venäläinen tutkimuslaitos Levada. Tuoreen selvityksen mukaan liki kolmannes venäläisistä on sitä mieltä, että Venäjän media lietsoo sotaa Ukrainaa vastaan.

Ilmakitaransoiton MM Japaniin

Eilen - Toimitus - Musiikki

Ilmakitaransoiton MM-kisat päättyivät japanilaisen Nanami ”Seven Seas” Naguran kruunaamiseen. Mestaruuskamppailussa nuoruus oli valttia, sillä toisen kilpailukierroksen päätteeksi kisan junioriosastoa edustaneet Seven Seas sekä Yhdysvaltain Matt ”Airistotle” Burns olivat jaetulla ykkössijalla.

Veikkauksen mainos halventaa naisia

pe 29.08.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainonnan eettinen neuvosto on antanut huomautuksen Veikkaukselle jalkapallon MM-kisaveikkauksen mainoksesta. Neuvoston päätöksen mukaan mainos korostaa sukupuolistereotypioita ja esittää naissukupuolen halventavalla tavalla.

Nimitysuutinen: Hans Edin Sanoman TV-johtajaksi

to 28.08.2014 - Toimitus - Media

Sanoma on nimittänyt Hans Edinin konsernin televisiojohtajaksi (Group Head of Television) 1. tammikuuta 2015 alkaen.

Soprano luopuu viestinnästä

ma 25.08.2014 - Toimitus - Tiedotus

Sopranon viestintätoimiston palvelut siirtyvät Rianno Oy:lle. Soprano Communications ja Rianno ovat päättäneet yhdistyä. Soprano Oyj -konserni myy Soprano Communications Oy:n koko osakekannan Rianno Oy:lle osakevaihdolla ja saa syntyvästä uudesta Rianno Communications Oy -konsernista 49 prosentin omistusosuuden.

Russia Today perustaa Saksaan propagandamedian

la 23.08.2014 - Toimitus - Media

Propagandaa syöttävä venäläinen uutispalvelu Russia Today, RT, käynnistää saksan kielisen uutissivuston ja radiokanavan Saksassa muutaman kuukauden kuluttua. Vladimir V. Putinin määräyksestä RT:n toimistoon palkataan 30 toimittajaa. Myös Ranskaan on suunnitteilla samanlaisen informaatiosodan julistus.

Mediamainonta laskee eniten aikakauslehdissä

pe 22.08.2014 - Toimitus - Media

TNS Gallupin Ad Intelligencen seurannan mukaan huhti-kesäkuussa 2014 mediamainonnan määrä laski 2,3 % suhteessa vuoden 2013 vastaavaan aikaan.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Mediatalo ESA:ssa

pe 22.08.2014 - Toimitus - Media

Mediatalo ESA on tehnyt seuraavia nimityksiä

Heikki Rotko haastoi mediajohtajat jää-ämpärihaasteeseen

to 21.08.2014 - Toimitus - Media

MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko on osallistunut ALS-tautia koskevaan hyväntekeväisyyskampanjaan ja ottanut niskaansa jääkylmän...

Viimeinen Skandaalin perustaja lähti

to 21.08.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Luova toimisto Skandaalin viimeinen yhtiön palveluksessa ollut perustajajäsen Erkki Mikola on jättänyt yhtiön. Viimeiset viisi...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Olipa kattava otos !

Sukkis
09.05.2014
Toisaalta istumalla hetki alas tullaan saamaan lopputulokseen

Painetaanko kirjat Suomessa

Suomalainen lukija
04.04.2014
Missä kirjat myynnissä?

kysymys ei ole kilpailusta vaan myynnin osaamisesta

17.03.2014
Lukiessani tuota kirjoitusta, en voi muuta kuin hymyillä. Ja ihmetellä. Taas tyypillinen tuotepainotteinen suomalaiskonsepti. Toisin sanoen mallia Nokia. Tuote ja ympäristö sulautuvat yhteen niin erinomaisesti että se myy itse itsensä. Suomalaisten unelma tilanne. Mutta muuta tilanne niin että onnistuminen onkin myyjän ammattitaidon harteilla niin miten käy? Juuri niinkuin kirjoittaja selvästi tuo esille kertomassaan. Ei onnistu, eli voin sanoa että artikkeli todistaa erään suomalaisten perus synnin, myyntitaidot ovat puutteelliset.

digimurros!

17.03.2014
Niin artikkelia lukiessani en oikein ymmärrä, miten digimurros voi viedä Suomen korkealle jos tuo kertoma pitää paikkansa, ja olen eräs niistä joka olen aivan samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tämä sama ilmiö esiintyy myös myynniin saralla. Suomalaiset myyjät toimivat samalla tavalla kuin 40v sitten, "helppoheikkiys" on edelleen "soup du jour" kun muu maailma, maasta riippuen vaihdellen, on siirtynyt järjestelmämyyntiin ja sen kehittämiseen. Tavallaan, digimaailmassa on kysymys samasta asiasta, teknologia ei siis muuta mitään ihmistasolla, meidän face to face asiat toimivat edelleenkin niinkuin jo tuhansia vuosia, mutta digimaailman teknologia tehostaa käytännön toimiamme massiivisella vaikutuksella, turhat toimet poistuu kokonaan ja kaikki muut ovat muutoksen kourissa. Kun keskustelen em asioista päättäjien kanssa, ovat he yleensä hyvin leppoisia ja tuntuu kuin kumpikaan asia ei heistä ole niin tärkeä että pitäisi ottaa asia vakavasti. Tämä on mielestäni, ja kuten kirjoittajankin, aivan omituinen asenne. Milloin herätään?

Hyvä periaate

Risto Uimonen
01.03.2014
Paavo Vasalan kannattamasta linjauksesta ei voi luopua itsesääntelyn piiriin kuuluvissa lehdissä niin kauan kuin nykyiset Journalistin ohjeet ovat voimassa. Niissä vaaditaan tekemään selkeä ero journalistisen ja kaupallisen sisällön välille. JSN:n viime syksynä järjestämässä tilaisuudessa tiukka linja sai laajaa tukea. Kannattaa muistaa, että kuluttajaviranomaisetkin vaativat, että mainosten pitää erottua ilmoituksista. Aikakausmedia on sitoutunut siihenkin linjaan.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut