McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Alma Media myy Baltian City24:n virolaisille

Tänään - Media - Toimitus

Alma Media on myynyt Baltian maissa toimivan asuntoportaali City24:n. Palvelun ostaja on Oü 24m2, jonka omistaa virolainen sijoitusyhtiö Koha Capital Oü.

Koodiviidakko Oy jo viidettä kertaa Deloitte Technology Fast 50 Finland -listalla

Tänään - Toimitus - Internet

Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut jo viidettä kertaa peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon.

Paikallislehtien Antti-patsas Suomen Punaisen Ristin Veripalvelulle

Tänään - Toimitus - Media

Suomen paikallislehdet ovat myöntäneet vuoden 2014 Antti-patsaan Suomen Punaisen Ristin Veripalvelulle tunnustukseksi aktiivisesta yhteistyöstä paikallislehdistön kanssa.

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

Tänään - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Pääkirjoitus: Talvivaara kaatui PR:n osaamattomuuteen

Tänään - Paavo Vasala - Tiedotus

Jos minulla olisi enää yksi dollari jäljellä, käyttäisin sen PR:ään, sanoo Bill Gates. Hän onkin maailman rikkain mies ja menestynein yrittäjä kautta aikojen. Talvivaara ei käyttänyt montaa euroa ammattimaiseen viestintään, ja niinpä se onkin konkurssissa. Siitä syystä sijoittajat menettivät satoja miljoonia. Median kielteinen uutisointi oli seuraus, ei syy. Lue miten olisi tullut toimia.

JSN valitsi uusia jäseniä

Eilen - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvostoon on valittu kaksi uutta median edustajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Nordean PB Magazine eteni finaaliin

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Nordea Private Bankingin talouteen ja sijoittamiseen keskittyvä asiakaslehti PB Magazine on valittu kansainvälisen Eddie & Ozzie Awards -aikakauslehtikilpailun finaaliin. Lehteä kustantaa Sanoman Head Office Finland.

EU:n digitaalisilla sisämarkkinoilla jaossa 260 miljardia euroa

Eilen - Toimitus - Internet

Euroopan parlamentin jäsenet vaativat EU-maita ja komissiota poistamaan EU:n digitaalisten sisämarkkinoiden kasvun esteitä...

Nimitysuutinen: Simo Perälä Sektorin toimitusjohtajaksi

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Lahtelainen markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, Sektori Oy, on nimittänyt toimitusjohtajaksi KTM Simo Perälän.

Talvivaara-toimittajien musta lista julki

Eilen - Toimitus - Media

Toimittajat tuhosivat vääristelyillään Suomen suurimman start-upin, Talvivaaran Kaivososakeyhtiön ja tuhat työpaikkaa Kainuun...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

PR ei paikkaa puutteita liiketoiminnassa

Tiinu Wuolio
28.11.2014
Hyväkään ulkoinen viestintä ja suhdetoiminta eivät auta, jos itse liiketoiminnassa on puutteita tai tieto ei kulje organisaation sisällä. Viestintä ylipäänsä ei ratkaise kaikkia ongelmia, vaan toiminnan on kestettävä kaikissa vaiheissaan läpivalaisua sidosryhmiensä edessä. Siinä viestintä voi olla tärkeä kumppani.

(Ei otsikkoa)

06.11.2014
On erittäin kiusallista lukea Hesarin toimituksen johdon omahyväistä itsekehua. Harmi. Yhden laatulehden paikka on Suomessa vapaana.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut