McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Mediatalot kehittävät oman digimittauksen

Tänään - Media - Toimitus

Suomen suurimmat mediatalot ovat käynnistäneet yhteistyössä hankkeen, jonka tavoitteena on mediankulutuksen kokonaisnäkymän nykyistä parempi ymmärtäminen. Muutoshankkeen johdossa toimivat aluksi maamme suurimmat mediatalot: Alma Media, Sanoma Media Finland, Yleisradio ja MTV. Hankkeen toteuttamiseen rekrytoidaan asiantuntijatiimi.

Nimitysuutinen: Riikka Venäläinen päälliköksi Ylen Yhteiskunta-toimitukseen

Eilen - Toimitus - Media

Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimintamalli ja organisaatio uudistuvat 2015 alussa. Perinteinen jako uutis- ja ajankohtaistoimituksiin poistuu. Toimitukset erikoistuvat aiheisiin, jotka jaotellaan neljään aihekokonaisuuteen: Maailma, Suomi, Yhteiskunta ja Urheilu. Yhteiskunta-toimituksen päälliköksi on nimitetty Helsingin Sanomien päätoimittaja Riikka Venäläinen.

Nimitysuutinen: Niina Sauvolainen TNS Gallupin digitaalisen yksikön johtajaksi

ti 19.08.2014 - Toimitus - Internet

Markkinatutkimusyritys TNS Gallup on nimittänyt Niina Sauvolaisen Digitaalisen yksikön johtajaksi.

Berliinissä rakennetaan jättimäistä Internet-firmaa

ma 18.08.2014 - Toimitus - Internet

Saksalaisten Samwerin veljesten ja ruotsalaisen sijoitusyhtiö Kinnevikin internetfirma Rocket Internet paisuu, kun toinen saksalainen United Internet investoi Rocketiin 435 miljoonaa euroa. Pörssiin tavoittelevan Rocketin arvo on nyt 4,3 miljardia euroa. Yrittäjien tarkoituksena on rakentaa suurin internet-alusta USA:n ja Kiinan ulkopuolella.

Salla Vainio A-lehtien hallitukseen

ma 18.08.2014 - Toimitus - Media

A-lehdet Oy on valinnut ylimääräisessä yhtiökokouksessaan yhtiön hallituksen jäseneksi 1.9.2014 alkaen toimitusjohtaja Salla Vainion.

KHL-Jokerit veti pois Betsson-tiedotteensa

pe 15.08.2014 - Toimitus - Tiedotus

KHL-seura Jokerit on vetänyt sivuiltaan pois tiedotteensa Betsson-sopimuksesta sen jälkeen kun ministeri Pia Viitanen epäili sopimuksen olevan laiton.

Nimitysuutinen: Kolme uutta kanavapäällikköä MTV:lle

pe 15.08.2014 - Toimitus - Media

Kolme tv-alan kokenutta ammattilaista aloittaa työskentelyn MTV:n kanavapäällikköinä.

Ukraina esittää lisää sensuuria

pe 15.08.2014 - Toimitus - Media

Kansainvälinen "Toimittajat yli rajojen" -järjestö arvostelee Ukrainan hallituksen lakiesitystä, joka antaisi hallitukselle ilman...

Russia Today perui lupatapaamisen

pe 15.08.2014 - Toimitus - Media

Venäläinen propagandasta tunnettu mediayhtiö Russia Today on perunut tapaamisensa liikenne- ja viestintäministeriön kanssa,...

Ukraina kieltää venäjänkielisen Euronewsin

to 14.08.2014 - Toimitus - Media

Venäjänkieliset Euronewsin lähetykset kielletään Ukrainassa, kertoo venäläinen uutislehti Lenta.ru. Syynä on venäläisten...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Olipa kattava otos !

Sukkis
09.05.2014
Toisaalta istumalla hetki alas tullaan saamaan lopputulokseen

Painetaanko kirjat Suomessa

Suomalainen lukija
04.04.2014
Missä kirjat myynnissä?

kysymys ei ole kilpailusta vaan myynnin osaamisesta

17.03.2014
Lukiessani tuota kirjoitusta, en voi muuta kuin hymyillä. Ja ihmetellä. Taas tyypillinen tuotepainotteinen suomalaiskonsepti. Toisin sanoen mallia Nokia. Tuote ja ympäristö sulautuvat yhteen niin erinomaisesti että se myy itse itsensä. Suomalaisten unelma tilanne. Mutta muuta tilanne niin että onnistuminen onkin myyjän ammattitaidon harteilla niin miten käy? Juuri niinkuin kirjoittaja selvästi tuo esille kertomassaan. Ei onnistu, eli voin sanoa että artikkeli todistaa erään suomalaisten perus synnin, myyntitaidot ovat puutteelliset.

digimurros!

17.03.2014
Niin artikkelia lukiessani en oikein ymmärrä, miten digimurros voi viedä Suomen korkealle jos tuo kertoma pitää paikkansa, ja olen eräs niistä joka olen aivan samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tämä sama ilmiö esiintyy myös myynniin saralla. Suomalaiset myyjät toimivat samalla tavalla kuin 40v sitten, "helppoheikkiys" on edelleen "soup du jour" kun muu maailma, maasta riippuen vaihdellen, on siirtynyt järjestelmämyyntiin ja sen kehittämiseen. Tavallaan, digimaailmassa on kysymys samasta asiasta, teknologia ei siis muuta mitään ihmistasolla, meidän face to face asiat toimivat edelleenkin niinkuin jo tuhansia vuosia, mutta digimaailman teknologia tehostaa käytännön toimiamme massiivisella vaikutuksella, turhat toimet poistuu kokonaan ja kaikki muut ovat muutoksen kourissa. Kun keskustelen em asioista päättäjien kanssa, ovat he yleensä hyvin leppoisia ja tuntuu kuin kumpikaan asia ei heistä ole niin tärkeä että pitäisi ottaa asia vakavasti. Tämä on mielestäni, ja kuten kirjoittajankin, aivan omituinen asenne. Milloin herätään?

Hyvä periaate

Risto Uimonen
01.03.2014
Paavo Vasalan kannattamasta linjauksesta ei voi luopua itsesääntelyn piiriin kuuluvissa lehdissä niin kauan kuin nykyiset Journalistin ohjeet ovat voimassa. Niissä vaaditaan tekemään selkeä ero journalistisen ja kaupallisen sisällön välille. JSN:n viime syksynä järjestämässä tilaisuudessa tiukka linja sai laajaa tukea. Kannattaa muistaa, että kuluttajaviranomaisetkin vaativat, että mainosten pitää erottua ilmoituksista. Aikakausmedia on sitoutunut siihenkin linjaan.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut