McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

Tänään - Tiedotus - Paavo Vasala

 
 

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Pääkirjoitus: Talvivaara kaatui PR:n osaamattomuuteen

Tänään - Paavo Vasala - Tiedotus

Jos minulla olisi enää yksi dollari jäljellä, käyttäisin sen PR:ään, sanoo Bill Gates. Hän onkin maailman rikkain mies ja menestynein yrittäjä kautta aikojen. Talvivaara ei käyttänyt montaa euroa ammattimaiseen viestintään, ja niinpä se onkin konkurssissa. Siitä syystä sijoittajat menettivät satoja miljoonia. Median kielteinen uutisointi oli seuraus, ei syy. Lue miten olisi tullut toimia.

JSN valitsi uusia jäseniä

Eilen - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvostoon on valittu kaksi uutta median edustajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Nordean PB Magazine eteni finaaliin

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Nordea Private Bankingin talouteen ja sijoittamiseen keskittyvä asiakaslehti PB Magazine on valittu kansainvälisen Eddie & Ozzie Awards -aikakauslehtikilpailun finaaliin. Lehteä kustantaa Sanoman Head Office Finland.

EU:n digitaalisilla sisämarkkinoilla jaossa 260 miljardia euroa

Eilen - Toimitus - Internet

Euroopan parlamentin jäsenet vaativat EU-maita ja komissiota poistamaan EU:n digitaalisten sisämarkkinoiden kasvun esteitä torstaina hyväksymässään päätöslauselmassa. Mepit haluavat pilkkoa Googlen hakutoiminnot erilleen sen mainosmyynnistä, mihin EU:lla ei ole kuitenkaan valtaa. EU parlamentti hyväksyi päätöslauselman äänin 384 puolesta, 174 vastaan ja 56 tyhjää.

Nimitysuutinen: Simo Perälä Sektorin toimitusjohtajaksi

Eilen - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Lahtelainen markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, Sektori Oy, on nimittänyt toimitusjohtajaksi KTM Simo Perälän.

Talvivaara-toimittajien musta lista julki

Eilen - Toimitus - Media

Toimittajat tuhosivat vääristelyillään Suomen suurimman start-upin, Talvivaaran Kaivososakeyhtiön ja tuhat työpaikkaa Kainuun korvesta. Näin väittää tietokirjailija, toimittaja Marko Erola uudessa kirjassaan "Kirottu kaivos" - Totuuden jäljillä. Hän paljastaa teoksessaan nimeltä kymmenkunta toimittajaa, jotka syyllistyivät pahimmin virheelliseen journalismiin.

Tapani Ruokanen kritisoi sensaatiojournalismia

ti 25.11.2014 - Toimitus - Media

Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen muistuttaa, että sananvapaus täytyy opettaa jokaiselle sukupolvelle...

RAY:n Hopperi paras henkilöstölehti

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat yhteisölehdet. ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa...

Väitös: Yrityksen viestintä on strateginen menestystekijä

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Monessa yrityksessä ei ole vielä havahduttu muutokseen, jossa viestintä on strateginen, liiketoiminnan arvoon ja sujuvuuteen...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

PR ei paikkaa puutteita liiketoiminnassa

Tiinu Wuolio
28.11.2014
Hyväkään ulkoinen viestintä ja suhdetoiminta eivät auta, jos itse liiketoiminnassa on puutteita tai tieto ei kulje organisaation sisällä. Viestintä ylipäänsä ei ratkaise kaikkia ongelmia, vaan toiminnan on kestettävä kaikissa vaiheissaan läpivalaisua sidosryhmiensä edessä. Siinä viestintä voi olla tärkeä kumppani.

(Ei otsikkoa)

06.11.2014
On erittäin kiusallista lukea Hesarin toimituksen johdon omahyväistä itsekehua. Harmi. Yhden laatulehden paikka on Suomessa vapaana.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut