McDavid polvituet kompressio

Fazerin gigolomainos saa jatkaa

perjantaina 07.11.2014 - Toimitus

Tuoreimmat

Mainoshuijauksen paljastaja palkittiin Slushissa

Eilen - Media - Toimitus

 
 

Unkarilainen start-up -firma Enbrite.ly voitti 500.000 US dollarin pääpalkinnon parhaana start-upina Helsingissä pidetyssä Slush-tapahtumassa. Enbrite paljastaa, minkä verran verkkomainoksien katsojista on bottien suorittamia huijauksia. Enbriten mukaan niitä on tällä hetkellä 36 prosenttia.

Maailman TV-päivä perjantaina

ke 19.11.2014 - Toimitus - Media

Suomessa ja maailmalla vietetään perjantaina 21.11. Maailman tv-päivää. YK:n vuonna 1996 julistama teemapäivä kiinnittää huomiota television merkitykseen yhteiskunnan ja yhteisöjen muovaajana.

Kaupalliset radiot tyytyväisiä kasvulukuihinsa

ke 19.11.2014 - Toimitus - Media

Kaupallisten radioiden kattojärjestön RadioMedia ry:n jäsenasemiltaan keräämien tietojen mukaan radioiden mainosmyynti sekä liikevaihto ovat olleet vahvassa kasvussa koko vuoden 2014. Lokakuun liikevaihtotietojen mukaan kasvua oli 21% verrattuna edelliseen vuoteen

Nimitysuutinen: Susanna Inkinen Lemminkäisen viestintäjohtajaksi

ke 19.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

VTM Susanna Inkinen on nimitetty 1.12.2014 alkaen Lemminkäisen viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Taina Pieski ProComin puheenjohtajaksi

ke 19.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 18.11.2014 valinnut uuden puheenjohtajan ja viisi uutta jäsentä hallitukseensa. Järjestön puheenjohtajaksi valittiin liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski.

Median osuus vähenee markkinointikakusta

ma 17.11.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Suomessa investoitiin markkinointiviestinnän ostettuun kanavaan ja suunnitteluun 3,1 miljardia euroa vuonna 2013. Laskua edellisvuoteen oli 4,4 prosenttia. Markkinointiviestintää tehdään ostettujen kanavien ja mediamainonnan lisäksi entistä enemmän omissa kanavissa.

Miten tulee tänään tiedottaa? Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet.

ma 17.11.2014 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Alma Median maakuntalehdet etukenossa digitaalisuuteen

pe 14.11.2014 - Toimitus - Media

Alma Median maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä kustantavassa Alma Aluemediassa aloitetaan Etukeno-niminen hanke...

Vertaismedian käyttö kasvaa somen seurauksena

pe 14.11.2014 - Toimitus - Internet

Suomalaiset ovat aiempaa halukkaampia jakamaan netin sisältöjä muille. Samalla vertaismedia nostaa päätään: viidesosa kokee...

Nimitysuutinen: Nimitys viestintätoimisto Tulus Oy:ssä

pe 14.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Tulus Oy:ssä medianomi Susanna Rauhala on nimitetty viestintäkoordinaattoriksi Tulus Communications Service...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

(Ei otsikkoa)

06.11.2014
On erittäin kiusallista lukea Hesarin toimituksen johdon omahyväistä itsekehua. Harmi. Yhden laatulehden paikka on Suomessa vapaana.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?

Ei uutisista maksa kukaan

Paavo Vasala
04.10.2014
Risto, olen samaa mieltä, että uutistuotanto on kallista. Siis vain tuloja hankkivilla mediayhtiöillä on varaa tehdä uutisia jatkossa.Tulot kertyvät näille taloille mainoksista ja sisällön myynnistä muille. Tapahtuu siis aivan tolkuton harvennushakkuu, koska vain muutamat pysyvät pinnalla, mutta ei Suomessa. Suomessa mikään mediatalo ei tule pärjäämään uutistuotannolla, koska Yleisradio pystyy verovaroin tuottamaan aina kaiken ilmaiseksi nettiin. Ilmaista vastaan ei voi kukaan kilpailla. On tämä ihan törkeä tasavalta, että se kansallistaa uutistuotannon pakkoverolla valtion yhtiölle tappaen yksityisen ja riippumattoman uutistuotannon lähivuosina. En voi koskaan hyväksyä, että tämän annetaan Suomessa tapahtuvan ilman todellista vastareaktiota. Suomen poliitikot pakottivat meidät tähän valtioviestintään kuin totalitäärisessä maassa. Miksi mediayhtiöt nöyrtyvät kuolemaan vastaanpanematta?
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut