McDavid polvituet kompressio

MSN muutti sivustonsa uutismediaksi

torstaina 02.10.2014 - Toimitus

Tuoreimmat

Nimitysuutinen: MTV:n toimituspäälliköksi Tomi Einonen

Eilen - Media - Toimitus

 
 

MTV:n uudeksi uutislähetyksistä vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty uutispäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri Tomi Einonen (44).

Lasten.fi lanseerasi verkkokaupan Ruotsin markkinoille

Eilen - Toimitus - Internet

Suomalaiset verkkokaupat tähtäävät harvoin Ruotsin markkinoille. Lasten.fi:n taustalla oleva Online Trade Finland Oy näkee asiat toisin. Yritys avasi länsinaapuriin lastentarvikeverkkokaupan uudella Förfamiljen.se -brändillä lokakuussa.

Aller lopettaa Costume-muotilehden

Eilen - Toimitus - Media

Aller harkitsee Costume-muotilehden lopettamista, costume.fi -verkkoyhteisö säilyisi. Aller Media aloittaa yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat Costume-, Koti ja Keittiö- ja Divaani-lehtiä.

TV-opaspalvelu myös HS.fi -sivustolle

pe 17.10.2014 - Toimitus - Media

Ilmaiskanavien TV-opaspalvelu Iltapulu.fi otetaan käyttöön HS.fi:ssä.

Pääkirjoitus: Onko Maikki totta vai tarua?

pe 17.10.2014 - Paavo Vasala - Media

Sanomalehtien juttutehtailu mitä kummallisimmilla aiheilla herättää jo myötähäpeää. Tuore esimerkki on oululaisen maakuntalehti Kalevan juttusarja Maikista, joka löysi nettiseuraa, kun Maikkiin ihastunut mies laittoi Kalevan etusivulle kalliin ilmoituksen, että hän palavasti kaipaa Maikin nettiseuraa yöunet menettäen.

Riina Sydänmaanlakka teki parhaan kaupunkilehtijutun

pe 17.10.2014 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton järjestämän Kaupunkilehtikilpailun voittajat on palkittu. Kilpailussa valittiin vuoden parhaat kaupunkilehdet, kaupunkilehtijutut ja kaupunkilehtikuvat. Voittajat palkittiin Sanomalehtien Liiton Kaupunkilehtipäivässä Tampereella 10.10.2014.

ID BBN:n markkinointiautomaatio Rautaruukille ja F-Securelle palkittiin

pe 17.10.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

ID BBN:n Rautaruukille toteuttama projekti voitti "Best IT-Marketing Collaboration" palkinnon ja kolme muuta projektia ylsivät sarjoissaan finaaliin Markies Awards -kilpailussa Lontoossa. F-Securen Younited-kampanja pääsi kansainvälisten kampanjoiden sarjassa finalisteihin

Nimitysuutinen: Esa Heiskanen Taskun CTO

pe 17.10.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Esa Heiskanen on nimitetty 1.10.2014 alkaen Mainostoimisto Taskun teknologiajohtajaksi nimikkeellä CTO.

Putin allekirjoitti hurjan medialain

to 16.10.2014 - Toimitus - Media

Venäjän presidentti Vladimir V. Putin on tänään allekirjoittanut medialain, joka määrää ulkomaisten mediayhtiöiden luopumaan yli...

Paikallislehden malli säästöille: Päätoimittajaa ei tarvita

to 16.10.2014 - Toimitus - Media

Paikallislehdet kamppailevat talouskurimuksessa, mutta paikallislehti Kuhmoisten Sanomat keksi oman ratkaisunsa: päätoimittajan...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?

Ei uutisista maksa kukaan

Paavo Vasala
04.10.2014
Risto, olen samaa mieltä, että uutistuotanto on kallista. Siis vain tuloja hankkivilla mediayhtiöillä on varaa tehdä uutisia jatkossa.Tulot kertyvät näille taloille mainoksista ja sisällön myynnistä muille. Tapahtuu siis aivan tolkuton harvennushakkuu, koska vain muutamat pysyvät pinnalla, mutta ei Suomessa. Suomessa mikään mediatalo ei tule pärjäämään uutistuotannolla, koska Yleisradio pystyy verovaroin tuottamaan aina kaiken ilmaiseksi nettiin. Ilmaista vastaan ei voi kukaan kilpailla. On tämä ihan törkeä tasavalta, että se kansallistaa uutistuotannon pakkoverolla valtion yhtiölle tappaen yksityisen ja riippumattoman uutistuotannon lähivuosina. En voi koskaan hyväksyä, että tämän annetaan Suomessa tapahtuvan ilman todellista vastareaktiota. Suomen poliitikot pakottivat meidät tähän valtioviestintään kuin totalitäärisessä maassa. Miksi mediayhtiöt nöyrtyvät kuolemaan vastaanpanematta?

(Ei otsikkoa)

03.10.2014
Toisaalta, kuka käyttää MSN.fi:tä? En tunne ketään. Kävijämäärät ovat ymmärtääkseni sellaista näennäistä, joka kertyy Windowsin / IE:n yms käytöstä, kun ovat integroineet niihin widgetejä.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut