McDavid polvituet kompressio

Tuoreimmat

Mainonnan Monitaho -tunnustus Milttonin Mathias Järnströmille

Eilen - Markkinointi & Mainonta - Toimitus

Vuoden 2014 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saa Miltton Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Mathias Järnström. Mainonnan Monitaho on jaettu vuodesta 1967 lähtien henkilölle, joka on toiminut esimerkillisesti ja menestyksekkäästi markkinointiviestinnän alalla ja edistänyt markkinointiviestinnän keinoja.

"Putinin väkeä - Venäjän hiljainen enemmistö" vuoden paras tietokirja

Eilen - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Toimittaja Kalle Kniivilän PUTININ VÄKEÄ – VENÄJÄN HILJAINEN ENEMMISTÖ on voittanut 2014 Kanava-palkinnon.

Pääkirjoitus: Bloggareista online-vaikuttajia

Eilen - Paavo Vasala - Internet

Blogit ovat mediaa, todetaan Allerin teettämässä tuoreessa selvityksessä. Kyllä. Bloggarit ovat mielipidevaikuttajia, joilla on ennen kaikkea kaupallisessa markkinoinnissa yhä kasvava välinearvo.

Esan päätoimittajalle potkut

Eilen - Toimitus - Media

Etelä-Suomen Sanomien päätoimittajan Heikki Hakalan työsuhde on päättynyt. Eron taustalla on median digitalisoitumisen vaatimukset.

Ilta-Sanomat älykelloon mainoksineen

to 30.10.2014 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomat julkaisee uutissovelluksen Samsungin älykelloihin. Sovelluksella näkee etusivun ja eri osioiden uutisotsikoita sekä pääsee lukemaan artikkeleita.

Koodiviidakosta Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö

to 30.10.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Kymmenvuotias oululainen markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on noussut Suomen suurimmaksi yritykseksi alallaan, kun Koodiviidakko Oy ja mediaseurantayritys News Engine Oy sekä tiedotuspalvelua tarjoava JSP Media Oy sulautuvat yhteen 1. marraskuuta 2014. Fuusion myötä Koodiviidakon Marketing Cloud –palvelun rinnalle lanseerataan viestintäalan kattavin pilvipalvelu PR Cloud.

Parhaat paikallislehdet valittu

to 30.10.2014 - Toimitus - Media

Vuoden 2014 parhaat paikallislehdet ovat Sipoon Sanomat, Loviisan Sanomat, Raahen Seutu ja Västra Nyland. Parhaat paikallislehdet palkitaan Sanomalehtien Liiton Paikallislehtipäivillä Kalajoella 30.10.2014.

Kolmeneljäsosaa seuraa TV:tä netistä

ke 29.10.2014 - Toimitus - Media

Soneran tutkimuksen mukaan kolme neljästä suomalaisesta katsoo tv-sisältöjä netin kautta, ja yhä useammin näitä sisältöjä...

Nimitysuutinen: A-P Pietilälle nimitys Keskisuomalaisessa

ke 29.10.2014 - Toimitus - Media

Antti-Pekka Pietilä on nimitetty 1.1.2015 alkaen Keskisuomalainen Oyj:n Etelä-Suomen medialiiketoiminnan johtajaksi. Nykyinen...

Oikotie laajentaa uratesteihin

ti 28.10.2014 - Toimitus - Media

Sanoman Oikotie Työpaikat on julkaissut sivuillaan ilmaisen uratestin. Uratesti on toteutettu yhteistyössä työpsykologisia...

Lisää tuoreimpia

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.

Tutkiva journalismi

Mono
17.10.2014
Eikö Kalevalla tässä tapauksessa ole syytä selvittää, onko Maikki olemassa? Ulkopuolinen taho tarkastamaan, keneltä ilmoitus tuli, kuka maksoi jne. EI OLE LIIAN VAIKEAA!!

Otsikot eivät vastaa sisältöä

Luottamuksenmenettänyt
17.10.2014
Eikö lehtiä voitaisi saattaa edesvastuuseen harhaanjohtavista otsikoinneista. Kadotin viimeisenkin pisaran luottamuksesta lehtiin, kun luin jutun joka oli otsikoitu: Tuomari taklasi pelaajan - ja sisällöstä käy ilmi että taklattu pelaaja on törmännyt väistävään tuomariin kohtalokkain seurauksin. Amerikan mallin mukaan lehden tulisi korvata kuluttajalle lehden hinta moninkertaisena ja Suomen lainsäädännön mukaan vielä lisäkorvauksia kivusta ja särystä.

Mikä ilmaus!

Mono
10.10.2014
"Paperisen aikakauslehden käyttöliittymä", voiko sitä lukukokemusta ja lehden hypistelyä enempää turmella?

Ei uutisista maksa kukaan

Paavo Vasala
04.10.2014
Risto, olen samaa mieltä, että uutistuotanto on kallista. Siis vain tuloja hankkivilla mediayhtiöillä on varaa tehdä uutisia jatkossa.Tulot kertyvät näille taloille mainoksista ja sisällön myynnistä muille. Tapahtuu siis aivan tolkuton harvennushakkuu, koska vain muutamat pysyvät pinnalla, mutta ei Suomessa. Suomessa mikään mediatalo ei tule pärjäämään uutistuotannolla, koska Yleisradio pystyy verovaroin tuottamaan aina kaiken ilmaiseksi nettiin. Ilmaista vastaan ei voi kukaan kilpailla. On tämä ihan törkeä tasavalta, että se kansallistaa uutistuotannon pakkoverolla valtion yhtiölle tappaen yksityisen ja riippumattoman uutistuotannon lähivuosina. En voi koskaan hyväksyä, että tämän annetaan Suomessa tapahtuvan ilman todellista vastareaktiota. Suomen poliitikot pakottivat meidät tähän valtioviestintään kuin totalitäärisessä maassa. Miksi mediayhtiöt nöyrtyvät kuolemaan vastaanpanematta?

(Ei otsikkoa)

03.10.2014
Toisaalta, kuka käyttää MSN.fi:tä? En tunne ketään. Kävijämäärät ovat ymmärtääkseni sellaista näennäistä, joka kertyy Windowsin / IE:n yms käytöstä, kun ovat integroineet niihin widgetejä.
hopealanka helmet hopeahelmet korvakorukoukut