McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus » Uutinen

Suomalainen markkinointiautomaatio vetää Saksassa

torstaina 30.03.2017 - Tiedotus - Toimitus

Markkinointiautomaatio nousee avainasemaan yrityksen kilpailukyvyssä, sanoi Business Director (Marketing Automation) Juho Mattila Koodiviidakko Oy:stä Münchenissä. Hän esitteli yhtiön kehittämiä uusimpia markkinoinnin automaation ratkaisuja Munchenissä pidetyssä Koodiviidakko Oy:n saksalaisen tytäryhtiön Lianatech GmbH:n järjestämässä afterwork-tilaisuudessa.

 
 

Tilaisuudessa oli läsnä johtavia saksalaisia ja amerikkalaisia yrityksiä, joita kiinnosti suomalaisfirman ohjelmistotekniset ratkaisut. Suomalainen ohjelmisto-osaaminen on maailmalla erittäin arvostettua.

Saksassa digitaalinen markkinointi on ottamassa vasta ensi askeleita, kun taas Pohjoismaissa yritykset ovat huomattavasti valveutuneimpia.

Asiakaskokemukseen perustuva markkinoinnin kohdentaminen digitaalisen Saas-palvelun avulla lisää kustannustehokkaasti yrityksen myyntiä, Mattila kertoi asiakasesimerkkeihin viitaten. Koodiviidakko on erikoistunut markkinointiteknologian kehittämiseen ja myntiin.

Lianatech GbmH:lla on myyntitoimistot Saksassa Hampurissa ja Münchenissä. Muut myyntitoimistot sijaitsevat Oulun lisäksi Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa.

Toimitus

Edellinen uutinen Seuraava uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää tiedotusuutisia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14