McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Liinu Lehto VM:n viestintäjohtajaksi

to 24.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti kauppatieteiden maisteri Liinu Lehdon valtiovarainministeriön viestintäjohtajan virkaan seitsemän vuoden määräajaksi 15.11.2013 alkaen.

Pääkirjoitus: Tiedottaminen sähköpostilla lisää tunnettuutta

ti 22.10.2013 - Paavo Vasala - Tiedotus

Aktiivinen tiedottaminen lisää medianäkyvyyttä. Tämä ei ole yllättävää. Yllättävää on se, kuinka sähköpostin taitavasta käyttämisestä on tullut kriittinen tekijä tiedotuksen onnistumiselle. Sähköposti on nyt suvereeni kanava tiedotuksessa. Se joka osaa kommunikoida ammattimaisesti sähköpostilla, saa viestinsä hyvin läpi myös mediassa. Mediaviikko.fi on tehnyt laajan kyselyn yhdessä tiedotepalvelu ePressi.comin kanssa lehdistötiedotteiden käytöstä toimittajien työssä. Kyselyyn on vastannut 471 toimittajaa, jotka ovat lähettäneet myös yli 1300 kommenttia tiedottamiseen.

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

pe 04.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että toimittaja tekee jutun lehdistötiedotteesta? Mediaviikko.fi pyytää toimittajia vastaamaan alla olevaan kyselyyn asian selvittämiseksi. Vastaajien kesken arvomme 50 euron lahjakortin Akateemiseen kirjakauppaan.

Nimitysuutinen: Mikael Pentikäinen Saukkomaan toimistoon

ma 30.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Viestintäkonsultti Harri Saukkomaa on kutsunut toimistoonsa neuvonantajaksi Helsingin Sanomista erotetun päätoimittajan, metsänhoitaja, Mikael Pentikäisen, 48. Hän aloittaa Viestintätoimisto Tekirissä 1. lokakuuta 2013.

Kaakkois-Suomen kalastuskohteita markkinoidaan Venäjän mediaan

pe 27.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Syyskuun lopussa, 28. – 30.9.2013, vierailee Kaakossa kymmenen henkilön mediaryhmä Moskovasta. Ryhmä edustaa kolmea venäläistä kalastuslehteä, miestenlehtiä Avtomir ja Maxim sekä television kalastusohjelman toimitusta. Yhteensä näillä medioilla on monta miljoonaa lukijaa ja katsojaa koko Venäjän alueella.

Viestintäjohtajat palkitsivat Elopin kesällä huippuviestinnästä

to 26.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop on valittu vuotuisen European Communication Awardin voittajaksi vuoden 2013 osalta. Palkinto annettiin hänelle viime kesänä, reilu pari kuukautta ennen kuin hän menetti kansainvälisesti kasvonsa palkkiokohussaan ajettuaan Nokian matkapuhelimet Microsoftin lakkariin.

Nimitysuutinen: Taina Pieski jatkaa LVM:n viestintäjohtajana

ma 23.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti 19. syyskuuta 2013 liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtajaksi filosofian maisteri Taina Pieskin (46). Pieskin uusi toimikausi alkaa 15. lokakuuta 2013.

Pääkirjoitus: Venäjän tiedotusala rakentaa luottamusta

ma 23.09.2013 - Paavo Vasala - Tiedotus

Venäjän tiedotusala kehittyy hyvään suuntaan. Luottamuksen rakentaminen eri sidosryhmiin on nyt yritystiedottajien keskeisenä pyrkimyksenä. Venäläiset ovat havainneet, että ilman luottamusta yrityksen kauppa ei käy eikä yrityksen arvo kasva. Lue arvioni Venäjän tiedotusalan konferenssista.

Nimitysuutinen: Todd Lynch Worldcom PR Groupin johtoon

ke 04.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Worldcom Public Relations Groupin toimitusjohtajaksi on nimitetty Todd Lynch. Suomessa kansainvälistä Worldcom-ryhmää edustaa Helsingissä ja Jyväskylässä toimiva viestintätoimisto Medita Communication.

Invitation to The Baltic Weekend International Communication forum

ma 02.09.2013 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

We invite you to take part in Baltic Weekend International Forum that will take place on 19 – 20 September, 2013 in Saint Petersburg. Baltic Weekend, previously known to the professional community as The Baltic PR Weekend, has become the largest international forum on communications in Central and Eastern Europe for its 12 years’ history, uniting over 400 delegates from different countries annually.

Sanomalehtien tuloista 4 prosenttia digipuolelta

pe 23.08.2013 - Toimitus - Tiedotus

Sanomalehtien digitaaliset tulot ovat kasvussa, mutta niiden osuus lehtien kokonaistuotoista on vielä pieni, kertoo Sanomalehtien liitto. Sanomalehtien Liiton 183 jäsensanomalehteä saivat vuonna 2012 levikki- ja ilmoitustuotoistaan hieman yli neljä prosenttia digitaalisista kanavista eli verkosta, tableteista ja älypuhelimista. Sähköiset levikkituotot kasvoivat yli 29 prosenttia ja ilmoitustuotot 12 prosenttia.

Viestintäväki tuomitsee Soneran valehtelemisen

ti 20.08.2013 - Toimitus - Tiedotus

Soneran viestintä jäi tänään kiinni valehtelusta. ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ei hyväksy oikean tiedon pimittämistä missään muodossa. Järjestön jäsenet noudattavat alan sääntöjä, ProCom toteaa. Alan kansainvälisiä käytäntöjä noudattavien ProComin eettisten ohjeiden ensimmäisessä kohdassa todetaan, että ”ProComin jäsen on rehellinen eikä anna harhaanjohtavia lausuntoja tai tietoja”.

Nimitysuutinen: Leena Brandtista lehdistövirkamies Suomen EU-edustustoon

to 08.08.2013 - Toimitus - Tiedotus

Ulkoministeriö on nimittänyt Leena Brandtin Suomen Brysselissä olevan pysyvän EU-edustuston lehdistövirkamieheksi 1. syyskuuta lähtien. Kausi on kolmivuotinen.

M-Brain osti Whitevectorin

ti 06.08.2013 - Toimitus - Tiedotus

M-Brain Oy on heinäkuussa allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Whitevector Oy:n koko osakekannan.

Nimitysuutinen: Viestinnän nimityksiä RAY:ssä

ma 05.08.2013 - Toimitus - Tiedotus

Raha-automaattiyhdistys on tehnyt nimityksiä viestintäosastollaan.

Nimitysuutinen: Hanna Malmivaara YIT:n viestintäjohtajaksi

pe 02.08.2013 - Toimitus - Tiedotus

Hanna Malmivaara, VTM (45) on nimitetty YIT:n viestintäjohtajaksi 1.9.2013 alkaen.

Valtiovarainministeriön viestintäjohtajan virkaa haki 38 henkilöä

ma 29.07.2013 - Toimitus - Tiedotus

Valtiovarainministeriön viestintäjohtajan viran hakuaika päättyi 25.7.2013 klo 16.15. Valtiovarainministeriöön saapui määräaikaan mennessä 38 hakemusta. Virkaa hakivat seuraavat henkilöt.

Nimitysuutinen: Tasavallan presidentin viestintäpäälliköksi Katri Makkonen

ma 01.07.2013 - Toimitus - Tiedotus

Tasavallan presidentin viestintäpäälliköksi on nimitetty valtiotieteen maisteri Katri Makkonen. Makkonen on aiemmin työskennellyt Yleisradiossa, mm. ulkomaantoimittajana, Kaukoidän-kirjeenvaihtajana ja viimeksi A-studion toimitussihteerinä.

Yritysten kansainvälisen viestinnän merkitys kasvaa, valmiudet heikkoja

pe 28.06.2013 - Toimitus - Tiedotus

Yritykset kauppaavat tuotteitaan ja palvelujaan rajojen yli päivittäin. Uusi European Communication Monitor -tutkimus osoittaa, että kansainvälisen viestinnän merkitys yrityksissä kasvaa merkittävästi seuraavan kolmen vuoden aikana. Suomessa vain 36,4 prosentilla vastaajista on yrityksessään selvät kansainvälisen viestinnän rakenteet ja strategiat.

Edellinen sivu 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.