McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Suvi Vuojolainen Sydänsairaalan viestintäpäälliköksi

pe 07.03.2014 - Toimitus - Tiedotus

Tays Sydänsairaalan viestintäpäälliköksi on nimitetty filosofian maisteri Suvi Vuojolainen (36) 2.1.2014 alkaen. Hän vastaa Tays Sydänsairaalan viestinnän ja markkinoinnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Nimitysuutinen: Jälkiviisaiden Jan Erola Kreabiin

to 27.02.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Kreab Gavin Anderson on nimittänyt Jennifer Paavolan johtavaksi viestintäkonsultiksi ja Jan Erolan viestintäkonsultiksi. He aloittavat Helsingin toimistossa maaliskuussa.

Tilaa raportti: Aktiivinen tiedottaminen tuo medianäkyvyyttä

pe 17.01.2014 - Toimitus - Tiedotus

Mediaviikko.fi on tehnyt laajan kyselyn yhdessä tiedotepalvelu ePressi.comin kanssa lehdistötiedotteiden käytöstä toimittajien työssä. Kyselyyn on vastannut 471 toimittajaa, jotka ovat lähettäneet myös yli 1300 kommenttia tiedottamiseen. Tilaa raportti.

Säilyvätkö tiedottajan ja toimittajan ammatit tietokoneistumisessa?

ma 13.01.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän luovilla aloilla on mahdollisuuksia tulevaisuuden yhteiskunnassa. Sen sijaan monet muut ammatit katoavat tietotekniikan takia lähivuosina. Etlan tutkimuksen lähdeaineistona toiminut Oxfordin yliopiston selvitys ennakoi myös PR-alan ja toimittajien työn aseman.

Nimitysuutinen: Fonectaan nimitetty viestintäjohtaja

ma 13.01.2014 - Toimitus - Tiedotus

Fonectaan on nimitetty uusi markkinointi- ja viestintäjohtaja edellisen siirryttyä muihin tehtäviin.

Nimitysuutinen: OpusCapitaan uusi PR päällikkö

ma 13.01.2014 - Toimitus - Tiedotus

OpusCapitan Group Oy:hyn on nimitetty PR päällikkö.

Lobbaus kuuluu viestintään

to 09.01.2014 - Toimitus - Tiedotus

ProCom ry kannattaa pelisääntöjä lobbaukseen.

Miltton Group laajentaa

ti 03.12.2013 - Toimitus - Tiedotus

Miltton Groupin tavoitteena on nousta ensimmäiseksi Suomesta käsin johdetuksi kansainväliseksi markkinointiviestintäketjuksi.

Nimitysuutinen: Heidi Pekkala Sektorin johtajaksi

ti 03.12.2013 - Toimitus - Tiedotus

Heidi Pekkala on nimitetty asiakkuus- ja suunnittelujohtajaksi Mainostoimisto Sektori Oy:ssä. Hän vastaa uusien projektien suunnittelusta sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Vuoden parhaat asiakas- ja henkilöstölehdet valittu

pe 29.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat asiakas- ja henkilöstölehdet.

Nimitysuutinen: Ulrika Romantschuk jatkaa ProComin puheenjohtajana

ti 26.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 25.11.2013 valinnut johtokuntaansa kolme uutta jäsentä. Järjestön puheenjohtajana jatkaa Ulrika Romantschuk, Senior Vice President, Marketing & Communications, Fazer Group.

Selvitys: Maineriski yritysten suurin huolen aihe tänään

pe 22.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Uudet viestintäteknologiat ja erityisesti sosiaalinen media on suurin huolen aihe yritysjohtajille maailmanlaajuisesti. Aiemmin riskinä pidettiin brändin hallintaa, nyt maineen menetystä. Jatkossa huoli painottuu talouteen. Raporttiin linkki tässä uutisessa.

Yritysten mainetutkimus listaa tutut nimet kärkeen

to 21.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

TNS Gallup on toteuttanut jo neljännen kerran tutkimuksen suomalaisten yritysten maineesta ja vastuullisuudesta suomalaisten eli ns. suuren yleisön keskuudessa.

Arvostelu: Jorma Ollila kirjassaan: Suomalaiset talousjournalistit eivät edes yrittäneet tehdä laatujuttuja

la 16.11.2013 - Paavo Vasala - Kirjat & Lehdet

Nokian ex-pääjohtaja Jorma Ollila antaa kirjassaan "Mahdoton menestys" heikon arvosanan Suomen taloustoimittajista. Sen sijaan hän kehuu BusinessWeekin ja Fortunen juttuja, jotka olivat omaa luokkaansa. "Hämmentävää ja hämmästyttävää oli se, että suomalaisilta talousjournalisteilta ei löytynyt oikeastaan edes yritystä vastaavaan", hän toteaa. Lue Paavo Vasalan kirja-arvio ja analyysi Ollilan mediasuhteiden hoidosta, jota voi luonnehtia kiinnostavaksi.

Viestinnän määräaikaiset työtehtävät lisääntyneet

pe 15.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry vietti yhdistyksen 40-vuotisjuhlaa Helsingissä 13.11.2013. Alan suuri huolenaihe on yksityissektorin ja kuntasektorin laajat yt-neuvottelut vuoden 2013 aikana.

MTL Communications Awards 2013 -kilpailun voittajat valittu

pe 08.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Hill and Knowlton Finland Oy valittiin Vuoden viestintätoimistoksi. Lue muut palkitut.

Sopraano hakee pörssin päälistalle

pe 01.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Soprano Oyj on päättänyt hakea Nasdaq OMX Helsingin pörssilistalle tammikuussa 2014. Yhtiö nousee pörssin päälistalle pre-listalta. Soprano on nelinkertaistanut liikevaihtonsa ja henkilökunnan määrän kahden viime vuoden aikana. "Mielestäni kansallisen pörssin menestys on Suomen talouselämän toimeliaisuuden mittari ja pörssi on oikea paikka kasvuyhtiöille", toimitusjohtaja Arto Tenhunen sanoo.

Caverion valitsi viestintätoimiston

ke 30.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Kiinteistöteknisiä palveluita tarjoava Caverion on valinnut viestintätoimistokumppanin Suomessa.

Toimittajakysely antaa vinkkejä tiedotteiden lähettämiseen

la 26.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Mediaviikko.fi on tehnyt laajan kyselyn yhdessä tiedotepalvelu ePressi.comin kanssa lehdistötiedotteiden käytöstä toimittajien työssä. Kyselyn otsikko on" Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että teet jutun saamastasi lehdistötiedotteesta?" Kyselyyn on vastannut 471 toimittajaa, jotka ovat lähettäneet myös yli 1300 kommenttia tiedottamiseen. Mediaviikko on koonnut vastauksien pohjalta tiedotusalan ammattilaisille 51-sivuisen raportin, joka antaa erinomaista opastusta, miten tänään toimittajille tulee lehdistötiedotteet laatia ja lähettää, ja mikä on toimittajille tärkeää. Vastaukset ovat yllättäviä aiempaan käsitykseen verrattuna.Voit lukea raportin ostamalla Mediaviikon lukuoikeuden 99 €+ALV 24%/12kk.

Edellinen sivu 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.