McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Ulrika Romantschuk jatkaa ProComin puheenjohtajana

ti 26.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 25.11.2013 valinnut johtokuntaansa kolme uutta jäsentä. Järjestön puheenjohtajana jatkaa Ulrika Romantschuk, Senior Vice President, Marketing & Communications, Fazer Group.

Selvitys: Maineriski yritysten suurin huolen aihe tänään

pe 22.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Uudet viestintäteknologiat ja erityisesti sosiaalinen media on suurin huolen aihe yritysjohtajille maailmanlaajuisesti. Aiemmin riskinä pidettiin brändin hallintaa, nyt maineen menetystä. Jatkossa huoli painottuu talouteen. Raporttiin linkki tässä uutisessa.

Yritysten mainetutkimus listaa tutut nimet kärkeen

to 21.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

TNS Gallup on toteuttanut jo neljännen kerran tutkimuksen suomalaisten yritysten maineesta ja vastuullisuudesta suomalaisten eli ns. suuren yleisön keskuudessa.

Arvostelu: Jorma Ollila kirjassaan: Suomalaiset talousjournalistit eivät edes yrittäneet tehdä laatujuttuja

la 16.11.2013 - Paavo Vasala - Kirjat & Lehdet

Nokian ex-pääjohtaja Jorma Ollila antaa kirjassaan "Mahdoton menestys" heikon arvosanan Suomen taloustoimittajista. Sen sijaan hän kehuu BusinessWeekin ja Fortunen juttuja, jotka olivat omaa luokkaansa. "Hämmentävää ja hämmästyttävää oli se, että suomalaisilta talousjournalisteilta ei löytynyt oikeastaan edes yritystä vastaavaan", hän toteaa. Lue Paavo Vasalan kirja-arvio ja analyysi Ollilan mediasuhteiden hoidosta, jota voi luonnehtia kiinnostavaksi.

Viestinnän määräaikaiset työtehtävät lisääntyneet

pe 15.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry vietti yhdistyksen 40-vuotisjuhlaa Helsingissä 13.11.2013. Alan suuri huolenaihe on yksityissektorin ja kuntasektorin laajat yt-neuvottelut vuoden 2013 aikana.

MTL Communications Awards 2013 -kilpailun voittajat valittu

pe 08.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Hill and Knowlton Finland Oy valittiin Vuoden viestintätoimistoksi. Lue muut palkitut.

Sopraano hakee pörssin päälistalle

pe 01.11.2013 - Toimitus - Tiedotus

Soprano Oyj on päättänyt hakea Nasdaq OMX Helsingin pörssilistalle tammikuussa 2014. Yhtiö nousee pörssin päälistalle pre-listalta. Soprano on nelinkertaistanut liikevaihtonsa ja henkilökunnan määrän kahden viime vuoden aikana. "Mielestäni kansallisen pörssin menestys on Suomen talouselämän toimeliaisuuden mittari ja pörssi on oikea paikka kasvuyhtiöille", toimitusjohtaja Arto Tenhunen sanoo.

Caverion valitsi viestintätoimiston

ke 30.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Kiinteistöteknisiä palveluita tarjoava Caverion on valinnut viestintätoimistokumppanin Suomessa.

Toimittajakysely antaa vinkkejä tiedotteiden lähettämiseen

la 26.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Mediaviikko.fi on tehnyt laajan kyselyn yhdessä tiedotepalvelu ePressi.comin kanssa lehdistötiedotteiden käytöstä toimittajien työssä. Kyselyn otsikko on" Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että teet jutun saamastasi lehdistötiedotteesta?" Kyselyyn on vastannut 471 toimittajaa, jotka ovat lähettäneet myös yli 1300 kommenttia tiedottamiseen. Mediaviikko on koonnut vastauksien pohjalta tiedotusalan ammattilaisille 51-sivuisen raportin, joka antaa erinomaista opastusta, miten tänään toimittajille tulee lehdistötiedotteet laatia ja lähettää, ja mikä on toimittajille tärkeää. Vastaukset ovat yllättäviä aiempaan käsitykseen verrattuna.Voit lukea raportin ostamalla Mediaviikon lukuoikeuden 99 €+ALV 24%/12kk.

Nimitysuutinen: Liinu Lehto VM:n viestintäjohtajaksi

to 24.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti kauppatieteiden maisteri Liinu Lehdon valtiovarainministeriön viestintäjohtajan virkaan seitsemän vuoden määräajaksi 15.11.2013 alkaen.

Pääkirjoitus: Tiedottaminen sähköpostilla lisää tunnettuutta

ti 22.10.2013 - Paavo Vasala - Tiedotus

Aktiivinen tiedottaminen lisää medianäkyvyyttä. Tämä ei ole yllättävää. Yllättävää on se, kuinka sähköpostin taitavasta käyttämisestä on tullut kriittinen tekijä tiedotuksen onnistumiselle. Sähköposti on nyt suvereeni kanava tiedotuksessa. Se joka osaa kommunikoida ammattimaisesti sähköpostilla, saa viestinsä hyvin läpi myös mediassa. Mediaviikko.fi on tehnyt laajan kyselyn yhdessä tiedotepalvelu ePressi.comin kanssa lehdistötiedotteiden käytöstä toimittajien työssä. Kyselyyn on vastannut 471 toimittajaa, jotka ovat lähettäneet myös yli 1300 kommenttia tiedottamiseen.

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

pe 04.10.2013 - Toimitus - Tiedotus

Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että toimittaja tekee jutun lehdistötiedotteesta? Mediaviikko.fi pyytää toimittajia vastaamaan alla olevaan kyselyyn asian selvittämiseksi. Vastaajien kesken arvomme 50 euron lahjakortin Akateemiseen kirjakauppaan.

Nimitysuutinen: Mikael Pentikäinen Saukkomaan toimistoon

ma 30.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Viestintäkonsultti Harri Saukkomaa on kutsunut toimistoonsa neuvonantajaksi Helsingin Sanomista erotetun päätoimittajan, metsänhoitaja, Mikael Pentikäisen, 48. Hän aloittaa Viestintätoimisto Tekirissä 1. lokakuuta 2013.

Kaakkois-Suomen kalastuskohteita markkinoidaan Venäjän mediaan

pe 27.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Syyskuun lopussa, 28. – 30.9.2013, vierailee Kaakossa kymmenen henkilön mediaryhmä Moskovasta. Ryhmä edustaa kolmea venäläistä kalastuslehteä, miestenlehtiä Avtomir ja Maxim sekä television kalastusohjelman toimitusta. Yhteensä näillä medioilla on monta miljoonaa lukijaa ja katsojaa koko Venäjän alueella.

Viestintäjohtajat palkitsivat Elopin kesällä huippuviestinnästä

to 26.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop on valittu vuotuisen European Communication Awardin voittajaksi vuoden 2013 osalta. Palkinto annettiin hänelle viime kesänä, reilu pari kuukautta ennen kuin hän menetti kansainvälisesti kasvonsa palkkiokohussaan ajettuaan Nokian matkapuhelimet Microsoftin lakkariin.

Nimitysuutinen: Taina Pieski jatkaa LVM:n viestintäjohtajana

ma 23.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti 19. syyskuuta 2013 liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtajaksi filosofian maisteri Taina Pieskin (46). Pieskin uusi toimikausi alkaa 15. lokakuuta 2013.

Pääkirjoitus: Venäjän tiedotusala rakentaa luottamusta

ma 23.09.2013 - Paavo Vasala - Tiedotus

Venäjän tiedotusala kehittyy hyvään suuntaan. Luottamuksen rakentaminen eri sidosryhmiin on nyt yritystiedottajien keskeisenä pyrkimyksenä. Venäläiset ovat havainneet, että ilman luottamusta yrityksen kauppa ei käy eikä yrityksen arvo kasva. Lue arvioni Venäjän tiedotusalan konferenssista.

Nimitysuutinen: Todd Lynch Worldcom PR Groupin johtoon

ke 04.09.2013 - Toimitus - Tiedotus

Worldcom Public Relations Groupin toimitusjohtajaksi on nimitetty Todd Lynch. Suomessa kansainvälistä Worldcom-ryhmää edustaa Helsingissä ja Jyväskylässä toimiva viestintätoimisto Medita Communication.

Edellinen sivu 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.