McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Nimitys viestintätoimisto Tulus Oy:ssä

pe 14.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Tulus Oy:ssä medianomi Susanna Rauhala on nimitetty viestintäkoordinaattoriksi Tulus Communications Service Point -palveluihin.

Pääkirjoitus: "Tiedottaminen 2014" -raportti: ammattimaisuus korostuu

to 13.11.2014 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys, joka julkaistaan maanantaina 17. marraskuuta 2014 klo 8:00. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille ammattimaisesta toiminnasta.

Koodiviidakosta Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö

to 30.10.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Kymmenvuotias oululainen markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on noussut Suomen suurimmaksi yritykseksi alallaan, kun Koodiviidakko Oy ja mediaseurantayritys News Engine Oy sekä tiedotuspalvelua tarjoava JSP Media Oy sulautuvat yhteen 1. marraskuuta 2014. Fuusion myötä Koodiviidakon Marketing Cloud –palvelun rinnalle lanseerataan viestintäalan kattavin pilvipalvelu PR Cloud.

Nimitysuutinen: Jari Elo RAY:n viestintäjohtajaksi

pe 24.10.2014 - Toimitus - Tiedotus

KTM Jari Elo on nimitetty Raha-automaattiyhdistyksen viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 17.11.

Faktabaari.fi sai EU:n julkisviestinnän palkinnon

ke 15.10.2014 - Toimitus - Tiedotus

Suomalainen Faktabaari.fi sai eurooppalaisen julkisviestinnän palkinnon EuroPCom-tapahtumassa Brysselissä. Viidennen kerran järjestettävä EuroPCom on julkisen sektorin tiedottajien eurooppalainen konferenssi.

Nimitysuutinen: Jouni Kemppainen EK:n viestintäjohtajaksi

ke 01.10.2014 - Toimitus - Tiedotus

Elinkeinoelämän keskusliiton viestintäjohtajaksi on nimitetty FM Jouni Kemppainen (51). Hän vastaa EK:n viestinnän johtamisesta ja mediasuhteiden hoidosta. Kemppainen ottaa tehtävän vastaan 10.11.2014.

Heurekan perustajille tiedonjulkistamispalkinto

pe 26.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

Professori Tapio Markkanen, tähtitieteen dosentti, filosofian tohtori Heikki Oja ja professori Per-Edvin Persson ovat saaneet tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon Tiedekeskus Heurekan toiminnan perustamisesta ja vakiinnuttamisesta kansalliseksi instituutioksi ja kansainvälisesti merkittäväksi tiedekeskukseksi.

Nimitysuutinen: AP:n toimittaja suomalaisten startup-firmojen tiedotukseen

ke 17.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

San Francisco Oy, startup-yrityksiin keskittynyt markkinointitoimisto vahvistaa tiimiään ja on nimittänyt PR-johtajakseen kokeneen skotlantilaisen toimittajan David Mac Dougall:in. Mac Dougall siirtyy toimistoon kansainvälisestä Associated Press (AP) -uutistoimistosta, jossa hän toiminut Pohjoismaiden ja Balttian kirjeenvaihtajana.

Nimitysuutinen: Kalevan päätoimittaja Markku Mantila valtioneuvoston viestintäjohtajaksi

to 11.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti torstaina 11. syyskuuta valtiotieteiden maisteri Markku Mantilan valtioneuvoston kanslian viestintäosaston osastopäällikön määräaikaisesti täytettävään virkaan 1.11.2014-31.10.2019. Viestintäosaston osastopäälliköllä on valtioneuvoston viestintäjohtajan arvonimi.

Soprano luopuu viestinnästä

ma 25.08.2014 - Toimitus - Tiedotus

Sopranon viestintätoimiston palvelut siirtyvät Rianno Oy:lle. Soprano Communications ja Rianno ovat päättäneet yhdistyä. Soprano Oyj -konserni myy Soprano Communications Oy:n koko osakekannan Rianno Oy:lle osakevaihdolla ja saa syntyvästä uudesta Rianno Communications Oy -konsernista 49 prosentin omistusosuuden.

KHL-Jokerit veti pois Betsson-tiedotteensa

pe 15.08.2014 - Toimitus - Tiedotus

KHL-seura Jokerit on vetänyt sivuiltaan pois tiedotteensa Betsson-sopimuksesta sen jälkeen kun ministeri Pia Viitanen epäili sopimuksen olevan laiton.

Nimitysuutinen: Juhani Heimonen PR Viestintä Princeps Oy:n konsultiksi

pe 08.08.2014 - Toimitus - Tiedotus

PR Viestintä Princeps Oy:ssä neuvonantajaksi (Senior Advisor) on kutsuttu VTM Juhani Heimonen. Juhani Heimosella on takanaan monipuolinen ura journalistina ja viestinnän ammattilaisena. Turun Sanomissa hän työskenteli muun muassa uutis- ja kuntatoimittajana, alue- ja uutispäällikkönä, kolumnistina, pääkirjoitus- ja artikkelitoimituksen esimiehenä sekä toimituksen johtoryhmän jäsenenä.

Professori Vilma Luoma-aho vuoden viestijä

to 05.06.2014 - Toimitus - Tiedotus

UPM:n puukuidusta valmistettu auto ja sen kansainvälinen lanseeraus on Vuoden viestintäteko, arvioi viestintäammattilaisten järjestö ProCom. Vuoden viestijäksi järjestö valitsi Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän professorin Vilma Luoma-ahon. Palkinto elämäntyöstä jaettiin puolustusministeriön entiselle viestintäjohtaja Jyrki Iivoselle. Vuoden johtajaksi nousi Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri.

Blogiyhteisö FitFashion liittyy osaksi A-lehdet-konsernia

ke 28.05.2014 - Toimitus - Tiedotus

Blogiyhteisö FitFashion liittyy osaksi A-lehdet-konsernia. Hankinta tukee A-lehtien strategiaa kasvattaa digitaalista liiketoimintaa ja innovoida uusia mediaratkaisuja asiakkailleen.

Pilgrim kysyi toimittajilta vaaliviestinnästä

ke 28.05.2014 - Toimitus - Tiedotus

Selvä enemmistö toimittajista pitää vastuullisuutta erittäin tärkeänä tekijänä vaaliviestinnässä, todetaan viestintätoimisto Pilgrimin selvityksessä.

Webnewsmonitor FIBEP:n jäseneksi

pe 11.04.2014 - Toimitus - Tiedotus

Oululaislähtöinen Webnewsmonitor ja Somemonitor seurantapalveluja tarjoava News Engine Oy on maaliskuussa 2014 virallisesti hyväksytty toisena suomalaisena yrityksenä mediaseuranta-alan kansainvälisen yhdistyksen FIBEP:n jäseneksi.

Capgemini maailman eettisin yhtiö

pe 28.03.2014 - Toimitus - Tiedotus

Konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluita tarjoava Capgemini on saanut Ethisphere Instituten myöntämän 2014 World’s Most Ethical Company® - palkinnon. Palkinnon saannin kriteereinä on mm. hyvä maine.

Danone valitsi viestintätoimistokseen Republic of Communicationsin

pe 21.03.2014 - Toimitus - Tiedotus

Danone Finland Oy:n viestintätoimistokilpailutuksen voitti Republic of Communications.

AC-Sanafor sai S-Pankin viestinnän

pe 21.03.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto AC-Sanafor aloitti muutosviestintään liittyvän yhteistyön S-Pankin kanssa vuodenvaihteessa. Muutosviestintä liittyy S-Pankin toiminnan laajenemiseen ja kolmen organisaation yhdistymiseen.

Nimitysuutinen: Elina Oksanen-Ylikoski Omnian viestintäjohtajaksi

su 16.03.2014 - Toimitus - Tiedotus

Omnian viestintä- ja kehittämisjohtajaksi on nimitetty 1.3.2014 alkaen KTT Elina Oksanen-Ylikoski.

Edellinen sivu 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.