McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Mikael Jungner Kreabin toimitusjohtajaksi

ti 17.02.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kansanedustaja, oikeustieteen lisensiaatti Mikael Jungner on nimitetty viestintätoimisto Kreab Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2015 lukien. Kreab Oy on Pohjoismaiden suurimman viestintätoimistokonsernin Suomen-yhtiö.

Nimitysuutinen: Anne Niemi-Hakala Markkinointi-instituutin viestintäjohtajaksi

ke 04.02.2015 - Toimitus - Tiedotus

Anne Niemi-Hakala nimitettiin Markkinointi-instituutin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja osaksi yrityksen johtoryhmää.

Nimitysuutinen: Kyösti Hagert Ylestä konsultiksi SEK Publiciin

ke 04.02.2015 - Toimitus - Tiedotus

Politiikan toimittajana tunnettu Kyösti Hagert on nimitetty yhteiskuntasuhteista vastaavaksi seniorikonsultiksi viestintätoimisto SEK Publiciin.

Pääkirjoitus: EU-tiedotus somettuu

pe 30.01.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Sosiaalinen media on muuttanut myös EU:n tiedotustoimintaa. Verkkoviestintä otetaan vakavasti ja sosiaalisen median kautta tapahtuvaan viestintään osallistutaan. EU-tiedotus somettuu.

Nimitysuutinen: Valtioneuvoston kanslian EU-asioiden viestintäpäälliköksi Anne Sjöholm

ke 28.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anne Sjöholm, 48 on nimitetty valtioneuvoston kanslian EU-asioiden viestintäpäälliköksi 1. helmikuuta 2015 alkaen. Tehtävä on määräaikainen. Sjöholm toimii viransijaisena 31.10.2019 saakka.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

to 22.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy:n PR Cloudissa, johon kuuluvat mediaseurantapalvelu Webnewsmonitor ja tiedotejakelupalvelu ePressi.com, on tehty useita nimityksiä myyntitehtävissä.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Viestintätoimisto Serus Mediassa

to 22.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Nimityksiä Viestintätoimisto Serus Mediassa

EU-parlamentti: Komission tehtävä äkkiä suunnitelma Venäjän propagandaa vastaan

to 15.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

EU-parlamentaarikot vaativat, että EU-komission on tehtävä kahden kuukauden kuluessa viestintästrategia, jolla vastataan Venäjän Euroopan itäisiin valtioihin sekä Venäjän omalle alueelleen suuntaamaan propaganda-kampanjaan Ukrainan kriisiin liittyen.

Asiantuntija-artikkeli: Kuinka integroida viestintä ja markkinointi käytännössä?

to 15.01.2015 - Riina Vasala - Tiedotus

Viime aikoina on kohistu paljon viestinnän ja markkinoinnin yhdentymisestä, eikä syyttä. Yrityksillä on käytössään nykyisin lukuisa joukko eri kanavia joiden kautta sanoma voidaan välittää. Aiheellinen kysymys on, kuinka saataisiin viestittyä kaikkia kanavia pitkin siten, että eri sidosryhmille muodostuu yhtenäinen mielikuva yrityksestä.

Nimitysuutinen: Tarja Virmala PALTA ry:n viestintäjohtajaksi

to 08.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

MBA Tarja Virmala, 56, aloittaa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n sidosryhmä- ja viestintäjohtajana 12.1.2015. Virmala jatkaa tämän toimen ohella myös Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajana.

Nimitysuutinen: Sanna Mämmi Pilmgrimiin

to 08.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Toimittaja, juontaja ja tuottaja Sanna Mämmi on astunut viestintätoimisto Pilgrim palvelukseen vuoden 2015 alusta viestintäkonsulttina, tiedottajana ja sisällöntuottajana.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

ke 07.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy:n PR Cloudissa, johon kuuluvat mediaseurantapalvelu Webnewsmonitor ja tiedotejakelupalvelu ePressi.com, on tehty useita nimityksiä myyntitehtävissä.

Nimitysuutinen: Petra Peltovako Sibeliustalon viestintäpäälliköksi

to 04.12.2014 - Toimitus - Tiedotus

Lahden Sibeliustalon markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävään on valittu KTM Petra Peltovako.

Selvitys: ePressi.com Suomen suurin tiedotejakelukanava

ke 03.12.2014 - Toimitus - Tiedotus

Tiedotejakelupalvelu ePressi.comin kautta välitetään lähes puolet Suomessa julkaistuista lehdistötiedotteista, ilmenee tuoreesta selvityksestä, jossa mitattiin tiedotteiden verkkonäkyvyyttä. Mediaviikon suorittaman tutkimuksen mukaan tiedotejakelupalvelu ePressi.com on tällä hetkellä tiedotemäärissä mitattuna Suomen suurin lehdistötiedotteiden jakelukanava.

Pääomasijoittaja Norvestia luopuu Milttonista

ti 02.12.2014 - Toimitus - Tiedotus

Helsingin pörssissä listattu sijoitusyhtiö Norvestia on myynyt osuutensa Miltton Groupista yhtiön avainhenkilöille. Kaupan myötä Milttonista tulee kokonaan työntekijöidensä omistama toimistoryhmä.

Pääkirjoitus: Talvivaara kaatui PR:n osaamattomuuteen

pe 28.11.2014 - Paavo Vasala - Tiedotus

Jos minulla olisi enää yksi dollari jäljellä, käyttäisin sen PR:ään, sanoo Bill Gates. Hän onkin maailman rikkain mies ja menestynein yrittäjä kautta aikojen. Talvivaara ei käyttänyt montaa euroa ammattimaiseen viestintään, ja niinpä se onkin konkurssissa. Siitä syystä sijoittajat menettivät satoja miljoonia. Median kielteinen uutisointi oli seuraus, ei syy. Lue miten olisi tullut toimia.

RAY:n Hopperi paras henkilöstölehti

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat yhteisölehdet. ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa ykkössijan vei Raha-automaattiyhdistyksen Hopperi. Asiakas-, sidosryhmä- ja järjestölehdet -kategoriassa vuoden parhaaksi valittiin Ulkoasiainministeriön julkaisema Kehitys-Utveckling.

Väitös: Yrityksen viestintä on strateginen menestystekijä

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Monessa yrityksessä ei ole vielä havahduttu muutokseen, jossa viestintä on strateginen, liiketoiminnan arvoon ja sujuvuuteen vaikuttava menestystekijä - enemmän kuin tiedotteen kirjoittamista. Muutos hämmentää viestijöitä itseäänkin, ilmenee Hanna Salmisen väitöstutkimuksesta.

Nimitysuutinen: Susanna Inkinen Lemminkäisen viestintäjohtajaksi

ke 19.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

VTM Susanna Inkinen on nimitetty 1.12.2014 alkaen Lemminkäisen viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Taina Pieski ProComin puheenjohtajaksi

ke 19.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 18.11.2014 valinnut uuden puheenjohtajan ja viisi uutta jäsentä hallitukseensa. Järjestön puheenjohtajaksi valittiin liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.