McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Tarja Virmala PALTA ry:n viestintäjohtajaksi

to 08.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

MBA Tarja Virmala, 56, aloittaa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n sidosryhmä- ja viestintäjohtajana 12.1.2015. Virmala jatkaa tämän toimen ohella myös Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajana.

Nimitysuutinen: Sanna Mämmi Pilmgrimiin

to 08.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Toimittaja, juontaja ja tuottaja Sanna Mämmi on astunut viestintätoimisto Pilgrim palvelukseen vuoden 2015 alusta viestintäkonsulttina, tiedottajana ja sisällöntuottajana.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

ke 07.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy:n PR Cloudissa, johon kuuluvat mediaseurantapalvelu Webnewsmonitor ja tiedotejakelupalvelu ePressi.com, on tehty useita nimityksiä myyntitehtävissä.

Nimitysuutinen: Petra Peltovako Sibeliustalon viestintäpäälliköksi

to 04.12.2014 - Toimitus - Tiedotus

Lahden Sibeliustalon markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävään on valittu KTM Petra Peltovako.

Selvitys: ePressi.com Suomen suurin tiedotejakelukanava

ke 03.12.2014 - Toimitus - Tiedotus

Tiedotejakelupalvelu ePressi.comin kautta välitetään lähes puolet Suomessa julkaistuista lehdistötiedotteista, ilmenee tuoreesta selvityksestä, jossa mitattiin tiedotteiden verkkonäkyvyyttä. Mediaviikon suorittaman tutkimuksen mukaan tiedotejakelupalvelu ePressi.com on tällä hetkellä tiedotemäärissä mitattuna Suomen suurin lehdistötiedotteiden jakelukanava.

Pääomasijoittaja Norvestia luopuu Milttonista

ti 02.12.2014 - Toimitus - Tiedotus

Helsingin pörssissä listattu sijoitusyhtiö Norvestia on myynyt osuutensa Miltton Groupista yhtiön avainhenkilöille. Kaupan myötä Milttonista tulee kokonaan työntekijöidensä omistama toimistoryhmä.

Pääkirjoitus: Talvivaara kaatui PR:n osaamattomuuteen

pe 28.11.2014 - Paavo Vasala - Tiedotus

Jos minulla olisi enää yksi dollari jäljellä, käyttäisin sen PR:ään, sanoo Bill Gates. Hän onkin maailman rikkain mies ja menestynein yrittäjä kautta aikojen. Talvivaara ei käyttänyt montaa euroa ammattimaiseen viestintään, ja niinpä se onkin konkurssissa. Siitä syystä sijoittajat menettivät satoja miljoonia. Median kielteinen uutisointi oli seuraus, ei syy. Lue miten olisi tullut toimia.

RAY:n Hopperi paras henkilöstölehti

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat yhteisölehdet. ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa ykkössijan vei Raha-automaattiyhdistyksen Hopperi. Asiakas-, sidosryhmä- ja järjestölehdet -kategoriassa vuoden parhaaksi valittiin Ulkoasiainministeriön julkaisema Kehitys-Utveckling.

Väitös: Yrityksen viestintä on strateginen menestystekijä

ti 25.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Monessa yrityksessä ei ole vielä havahduttu muutokseen, jossa viestintä on strateginen, liiketoiminnan arvoon ja sujuvuuteen vaikuttava menestystekijä - enemmän kuin tiedotteen kirjoittamista. Muutos hämmentää viestijöitä itseäänkin, ilmenee Hanna Salmisen väitöstutkimuksesta.

Nimitysuutinen: Susanna Inkinen Lemminkäisen viestintäjohtajaksi

ke 19.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

VTM Susanna Inkinen on nimitetty 1.12.2014 alkaen Lemminkäisen viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Taina Pieski ProComin puheenjohtajaksi

ke 19.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 18.11.2014 valinnut uuden puheenjohtajan ja viisi uutta jäsentä hallitukseensa. Järjestön puheenjohtajaksi valittiin liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski.

Nimitysuutinen: Nimitys viestintätoimisto Tulus Oy:ssä

pe 14.11.2014 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Tulus Oy:ssä medianomi Susanna Rauhala on nimitetty viestintäkoordinaattoriksi Tulus Communications Service Point -palveluihin.

Pääkirjoitus: "Tiedottaminen 2014" -raportti: ammattimaisuus korostuu

to 13.11.2014 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys, joka julkaistaan maanantaina 17. marraskuuta 2014 klo 8:00. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille ammattimaisesta toiminnasta.

Koodiviidakosta Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö

to 30.10.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Kymmenvuotias oululainen markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on noussut Suomen suurimmaksi yritykseksi alallaan, kun Koodiviidakko Oy ja mediaseurantayritys News Engine Oy sekä tiedotuspalvelua tarjoava JSP Media Oy sulautuvat yhteen 1. marraskuuta 2014. Fuusion myötä Koodiviidakon Marketing Cloud –palvelun rinnalle lanseerataan viestintäalan kattavin pilvipalvelu PR Cloud.

Nimitysuutinen: Jari Elo RAY:n viestintäjohtajaksi

pe 24.10.2014 - Toimitus - Tiedotus

KTM Jari Elo on nimitetty Raha-automaattiyhdistyksen viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 17.11.

Faktabaari.fi sai EU:n julkisviestinnän palkinnon

ke 15.10.2014 - Toimitus - Tiedotus

Suomalainen Faktabaari.fi sai eurooppalaisen julkisviestinnän palkinnon EuroPCom-tapahtumassa Brysselissä. Viidennen kerran järjestettävä EuroPCom on julkisen sektorin tiedottajien eurooppalainen konferenssi.

Nimitysuutinen: Jouni Kemppainen EK:n viestintäjohtajaksi

ke 01.10.2014 - Toimitus - Tiedotus

Elinkeinoelämän keskusliiton viestintäjohtajaksi on nimitetty FM Jouni Kemppainen (51). Hän vastaa EK:n viestinnän johtamisesta ja mediasuhteiden hoidosta. Kemppainen ottaa tehtävän vastaan 10.11.2014.

Heurekan perustajille tiedonjulkistamispalkinto

pe 26.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

Professori Tapio Markkanen, tähtitieteen dosentti, filosofian tohtori Heikki Oja ja professori Per-Edvin Persson ovat saaneet tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon Tiedekeskus Heurekan toiminnan perustamisesta ja vakiinnuttamisesta kansalliseksi instituutioksi ja kansainvälisesti merkittäväksi tiedekeskukseksi.

Nimitysuutinen: AP:n toimittaja suomalaisten startup-firmojen tiedotukseen

ke 17.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

San Francisco Oy, startup-yrityksiin keskittynyt markkinointitoimisto vahvistaa tiimiään ja on nimittänyt PR-johtajakseen kokeneen skotlantilaisen toimittajan David Mac Dougall:in. Mac Dougall siirtyy toimistoon kansainvälisestä Associated Press (AP) -uutistoimistosta, jossa hän toiminut Pohjoismaiden ja Balttian kirjeenvaihtajana.

Nimitysuutinen: Kalevan päätoimittaja Markku Mantila valtioneuvoston viestintäjohtajaksi

to 11.09.2014 - Toimitus - Tiedotus

Valtioneuvosto nimitti torstaina 11. syyskuuta valtiotieteiden maisteri Markku Mantilan valtioneuvoston kanslian viestintäosaston osastopäällikön määräaikaisesti täytettävään virkaan 1.11.2014-31.10.2019. Viestintäosaston osastopäälliköllä on valtioneuvoston viestintäjohtajan arvonimi.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.