McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Ville Kormilainen Tekiriin

su 02.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Ville Kormilaisen 13.7.2015 alkaen. Kormilainen on toiminut aiemmin mm. päätoimittajana Otavamediassa sekä markkinointijohtajana Universal Music Finlandissa.

Nimitysuutinen: Finnmatkojen viestintäpäälliköksi Julia Melnik

la 01.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Finnmatkojen viestintäpäällikkönä 22.6.2015 aloittanut Julia Melnik tuo tehtävään yli kymmenen vuoden työkokemuksen TUI Nordic- konsernin sisaryrityksistä Finnmatkoilta, TEMA- matkoilta ja TUIfly:lta.

Sisältömarkkinointi kasvaa rajusti: Uutiskirjeet ja tiedotteet suosituimpia

to 02.07.2015 - Toimitus - Tiedotus

Sisältömarkkinointi on yrityksille yhä tärkeämpi markkinointikeino. KTM Mari Maunun pro gradu -tutkielmasta ilmenee, että 73 prosenttia haastatteluista yrityksistä aikoo lisätä digitaalista sisältömarkkinointia ja lisätä myös toimintaan käytettävää rahamäärää.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

to 02.07.2015 - Toimitus - Tiedotus

Digitaalisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluita tuottava Koodiviidakko Oy on tehnyt nimityksiä.

Nimitysuutinen: Patrik Gayer viestintäkonsultiksi Tekiriin

ke 01.07.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Patrik Gayerin alkaen 31.8.2015.

Nimitysuutinen: Hanna Ekman Energiateollisuuden viestintäjohtajaksi

pe 26.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Energiateollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtajaksi on nimitetty filosofian maisteri Hanna Ekman. Hän vastaa ET:n viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista Eeva Kallin äitiys- ja vanhempainvapaan ajan.

Pääkirjoitus: Markkinointi ja PR sulautuvat

to 18.06.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Markkinoinnin ja viestinnän eli PR:n eräänlaisesta yhdistymisestä on puhuttu jo vuosia. Mutta vasta nyt näyttää, että tämä trendi toteutuu laajemmin. Syynä on voimistuva digitalisaatio. Kanavat sisällön levittämiseen monipuolistuvat ja uudet sähköiset työkalut antavat keinoja yritysten sisällöntuottajille. Viestinnän säännöt menivät uusiksi.

Digiviestintä viestintäjohdon kehityskohde

ke 17.06.2015 - Toimitus - Musiikki

Brändin ja maineen rakentaminen, mediaviestintä ja strateginen viestintä kuuluvat tänä päivänä viestintäjohdon kolmeen keskeisimpään tehtäväalueeseen, selviää viestijöiden verkoston ProComin ja T-Median toteuttamasta johtavien viestijöiden ammattikuvan kartoituksesta. Digitaalinen viestintä ja päättäjille suunnattu viestintä kuuluvat taas ensisijaisiin kehitysalueisiin. Myös eettisten kysymysten lisääntyminen haastaa yritysten viestintää, tutkimus paljastaa.

Minna Juti osakkaaksi Pink Eminence Oy:hyn

ti 16.06.2015 - Toimitus - Musiikki

Gloria- ja Glorian Koti -lehtien entinen päätoimittaja Minna Juti lähtee osakkaaksi yrityksille ja yhteisöille markkinointiviestintää ja sponsorointia räätälöivään Pink Eminenceen.

Osallistu tiedotusalan kattavaan Some-selvitykseen

pe 12.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Hyvä tiedotusalan ammattilainen, Yrityksen ja yhteisön viestintä sosiaalisessa mediassa on haaste ja samalla loistava mahdollisuus. Osallistu Mediaviikon ja ePressin monipuoliseen ja laajaan kyselyyn somen merkityksestä yritysviestintään. Vastaajien kesken arvotaan kolme 100 euron lahjakorttia Akateemiseen Kirjakauppaan.

Nimitysuutinen: Ihalaisen ex-avustaja Jenni Karjalainen Milttoniin

pe 05.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Työministeri Lauri Ihalaisen erityisavustajana toiminut Jenni Karjalainen (VTM) on siirtynyt Miltton Groupin palvelukseen 1.6.2015 alkaen. Milttonilla Account Directorina aloittanut Karjalainen tuo yhteiskunnallista osaamista yritysviestintään.

Maanpuolustuskurssit Vuoden viestintäteko

ti 02.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintäammattilaisten järjestö ProCom on valinnut Maanpuolustuskurssit Vuoden viestintäteoksi. Vuoden viestijäksi järjestö valitsi vastuuviestintään erikoistuneen yrittäjä Heidi Korvan. Palkinto elämäntyöstä viestinnän parissa jaettiin Veikkauksen entiselle viestintäjohtaja Ilkka Juvalle. Vuoden johtajaksi nousi Alexander Stubb.

Nimitysuutinen: Miltton palkkasi Perussuomalaisilta konsultin

ma 01.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Toni Kokko on nimitetty vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi 8.6.2015 alkaen.

AC-Sanafor sai Coction viestinnän

ma 18.05.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto AC-Sanafor aloitti kansainvälisen viestinnän yhteistyön Coctio Oy:n kanssa toukokuun alussa.

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

to 07.05.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Nimitysuutinen: Päivi Kauhanen SRV:n viestintäjohtajaksi

to 23.04.2015 - Toimitus - Tiedotus

Päivi Kauhanen, 39, on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 4.5.2015 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Stora Enso Oyj:stä, jossa hän on toiminut viestinnän johtotehtävissä, muun muassa Suomen viestintäjohtajana.

Viestinnän järjestöt perustivat eettisen neuvottelukunnan

ke 25.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry sekä Viesti - Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö ovat perustaneet Viestinnän Eettisen Neuvottelukunnan (VEN). Jäseniksi uuteen elimeen on kutsuttu professorit Pekka Aula, Elisa Juholin ja Leif Åberg, etiikkatutkija, FT Henrik Rydenfelt, viestintäjohtajat Päivi Sihvola ja Janne Laukkanen, ProCom ry:n toimitusjohtaja Elina Melgin sekä Viesti ry:n toiminnanjohtaja Pia Valtonen.

Republic of Communications palkittiin

pe 20.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Republic of Communications on palkittu sekä MTL Communications Awardseissa että Voitto-mainoselokuvakilpailussa.

Nimitysuutinen: Juuso Rönnholm Cocommsiin

ke 04.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikon erityisavustaja, valtiotieteiden maisteri Juuso Rönnholm (30) on aloittanut vaikuttajaviestinnän konsultin tehtävässä viestintätoimisto Cocommsissa.

Nimitysuutinen: Suomen Ekonomien viestintäjohtajaksi Terttu Sopanen

ma 02.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Suomen Ekonomien uudeksi viestintäjohtajaksi on valittu ekonomi, KTM Terttu Sopanen 23.3.2015 lähtien. Hän siirtyy tehtävään Helsingin kulttuurikeskuksen viestintäpäällikön paikalta.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.