McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Ihalaisen ex-avustaja Jenni Karjalainen Milttoniin

pe 05.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Työministeri Lauri Ihalaisen erityisavustajana toiminut Jenni Karjalainen (VTM) on siirtynyt Miltton Groupin palvelukseen 1.6.2015 alkaen. Milttonilla Account Directorina aloittanut Karjalainen tuo yhteiskunnallista osaamista yritysviestintään.

Maanpuolustuskurssit Vuoden viestintäteko

ti 02.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintäammattilaisten järjestö ProCom on valinnut Maanpuolustuskurssit Vuoden viestintäteoksi. Vuoden viestijäksi järjestö valitsi vastuuviestintään erikoistuneen yrittäjä Heidi Korvan. Palkinto elämäntyöstä viestinnän parissa jaettiin Veikkauksen entiselle viestintäjohtaja Ilkka Juvalle. Vuoden johtajaksi nousi Alexander Stubb.

Nimitysuutinen: Miltton palkkasi Perussuomalaisilta konsultin

ma 01.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Toni Kokko on nimitetty vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi 8.6.2015 alkaen.

AC-Sanafor sai Coction viestinnän

ma 18.05.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto AC-Sanafor aloitti kansainvälisen viestinnän yhteistyön Coctio Oy:n kanssa toukokuun alussa.

Tilaa "Tiedottaminen 2014" -raportti. Toimittajien palautteet ja ohjeet tiedottajille.

to 07.05.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Mitä mieltä toimittajat ovat tämän päivän tiedottamisesta? Millainen on nyt hyvä tiedote? Kuinka sosiaalinen media toimii tiedotuskanavana toimittajien mielestä? Näihin ja moniin muihin ajan hermolla oleviin polttaviin kysymyksiin antaa vastauksia uusi "Tiedottaminen 2014" -selvitys. Raportissa toimittajat antavat myös ohjeita tiedottajille, kuinka tänään kannattaa tiedottaa. Tilaa raportti Mediaviikosta. Katso sisällysluettelo.

Nimitysuutinen: Päivi Kauhanen SRV:n viestintäjohtajaksi

to 23.04.2015 - Toimitus - Tiedotus

Päivi Kauhanen, 39, on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 4.5.2015 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Stora Enso Oyj:stä, jossa hän on toiminut viestinnän johtotehtävissä, muun muassa Suomen viestintäjohtajana.

Viestinnän järjestöt perustivat eettisen neuvottelukunnan

ke 25.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry sekä Viesti - Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö ovat perustaneet Viestinnän Eettisen Neuvottelukunnan (VEN). Jäseniksi uuteen elimeen on kutsuttu professorit Pekka Aula, Elisa Juholin ja Leif Åberg, etiikkatutkija, FT Henrik Rydenfelt, viestintäjohtajat Päivi Sihvola ja Janne Laukkanen, ProCom ry:n toimitusjohtaja Elina Melgin sekä Viesti ry:n toiminnanjohtaja Pia Valtonen.

Republic of Communications palkittiin

pe 20.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Republic of Communications on palkittu sekä MTL Communications Awardseissa että Voitto-mainoselokuvakilpailussa.

Nimitysuutinen: Juuso Rönnholm Cocommsiin

ke 04.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikon erityisavustaja, valtiotieteiden maisteri Juuso Rönnholm (30) on aloittanut vaikuttajaviestinnän konsultin tehtävässä viestintätoimisto Cocommsissa.

Nimitysuutinen: Suomen Ekonomien viestintäjohtajaksi Terttu Sopanen

ma 02.03.2015 - Toimitus - Tiedotus

Suomen Ekonomien uudeksi viestintäjohtajaksi on valittu ekonomi, KTM Terttu Sopanen 23.3.2015 lähtien. Hän siirtyy tehtävään Helsingin kulttuurikeskuksen viestintäpäällikön paikalta.

Nimitysuutinen: Mikael Jungner Kreabin toimitusjohtajaksi

ti 17.02.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kansanedustaja, oikeustieteen lisensiaatti Mikael Jungner on nimitetty viestintätoimisto Kreab Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2015 lukien. Kreab Oy on Pohjoismaiden suurimman viestintätoimistokonsernin Suomen-yhtiö.

Nimitysuutinen: Anne Niemi-Hakala Markkinointi-instituutin viestintäjohtajaksi

ke 04.02.2015 - Toimitus - Tiedotus

Anne Niemi-Hakala nimitettiin Markkinointi-instituutin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja osaksi yrityksen johtoryhmää.

Nimitysuutinen: Kyösti Hagert Ylestä konsultiksi SEK Publiciin

ke 04.02.2015 - Toimitus - Tiedotus

Politiikan toimittajana tunnettu Kyösti Hagert on nimitetty yhteiskuntasuhteista vastaavaksi seniorikonsultiksi viestintätoimisto SEK Publiciin.

Pääkirjoitus: EU-tiedotus somettuu

pe 30.01.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Sosiaalinen media on muuttanut myös EU:n tiedotustoimintaa. Verkkoviestintä otetaan vakavasti ja sosiaalisen median kautta tapahtuvaan viestintään osallistutaan. EU-tiedotus somettuu.

Nimitysuutinen: Valtioneuvoston kanslian EU-asioiden viestintäpäälliköksi Anne Sjöholm

ke 28.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anne Sjöholm, 48 on nimitetty valtioneuvoston kanslian EU-asioiden viestintäpäälliköksi 1. helmikuuta 2015 alkaen. Tehtävä on määräaikainen. Sjöholm toimii viransijaisena 31.10.2019 saakka.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

to 22.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy:n PR Cloudissa, johon kuuluvat mediaseurantapalvelu Webnewsmonitor ja tiedotejakelupalvelu ePressi.com, on tehty useita nimityksiä myyntitehtävissä.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Viestintätoimisto Serus Mediassa

to 22.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

Nimityksiä Viestintätoimisto Serus Mediassa

EU-parlamentti: Komission tehtävä äkkiä suunnitelma Venäjän propagandaa vastaan

to 15.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

EU-parlamentaarikot vaativat, että EU-komission on tehtävä kahden kuukauden kuluessa viestintästrategia, jolla vastataan Venäjän Euroopan itäisiin valtioihin sekä Venäjän omalle alueelleen suuntaamaan propaganda-kampanjaan Ukrainan kriisiin liittyen.

Asiantuntija-artikkeli: Kuinka integroida viestintä ja markkinointi käytännössä?

to 15.01.2015 - Riina Vasala - Tiedotus

Viime aikoina on kohistu paljon viestinnän ja markkinoinnin yhdentymisestä, eikä syyttä. Yrityksillä on käytössään nykyisin lukuisa joukko eri kanavia joiden kautta sanoma voidaan välittää. Aiheellinen kysymys on, kuinka saataisiin viestittyä kaikkia kanavia pitkin siten, että eri sidosryhmille muodostuu yhtenäinen mielikuva yrityksestä.

Nimitysuutinen: Tarja Virmala PALTA ry:n viestintäjohtajaksi

to 08.01.2015 - Toimitus - Tiedotus

MBA Tarja Virmala, 56, aloittaa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n sidosryhmä- ja viestintäjohtajana 12.1.2015. Virmala jatkaa tämän toimen ohella myös Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajana.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.