McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Viisi nimitystä Koodiviidakossa

pe 20.11.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistopalveluita tuottava yritys, joka on tehnyt viisi uutta nimitystä.

Nimitysuutinen: Siina Repo Viesti ry:n toiminnanjohtajaksi

pe 13.11.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry:n toiminnanjohtajaksi on nimitetty YM, HM Siina Repo. Toiminnanjohtajana hän vastaa viestintä- ja tiedotusalan asiantuntijoiden ammatillisesta edunvalvonnasta osana Akavan Erityisaloja.

Nimitysuutinen: Tuomas Littunen Era Contentin projektijohtajaksi

to 05.11.2015 - Toimitus - Tiedotus

Tuomas Littunen on nimitetty Era Contentin uudeksi projektijohtajaksi. Reilun vuoden ikäinen Era on toimisto, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja brändejä kertomaan tarinansa.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Cision Finland Oy:ssä

to 15.10.2015 - Toimitus - Tiedotus

Cision Finland Oy:ssä on tehty nimityksiä myyntitiimissä.

Head Office Finland Varman lehden tekijäksi

ti 06.10.2015 - Toimitus - Tiedotus

Sanoma-konserniin kuuluva Head Office Finland on aloittanut työeläkeyhtiö Varman asiakasviestinnän kumppanina. Monikanavaisen yhteistyön tuloksena on syntynyt myös uusi asiakaslehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa.

Nimitysuutinen: VW vaihtoi tiedotusjohtajansa kriisin vuoksi

ma 05.10.2015 - Toimitus - Tiedotus

VW-konsernin päästöskandaali johtaa myös yhtiön viestintäjohdon vaihtumiseen. Uudeksi johtajaksi on nimitetty Hans-Gerd Bode, joka tulee tehtävään VW-konserniin kuuluvalta Porschelta.

Pääkirjoitus: Digiconomy pääsee Saksassa kovaan vauhtiin

pe 25.09.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Saksalaiset lämpenevät hitaasti uuteen teknologiaan. Nyt Saksassa on kuitenkin tapahtunut todellinen käänne: digitaalinen talous, ja erityisesti digitaalinen markkinointi ja viestintä ovat kovassa nosteessa. Kokemukseni Kölnin dmexco2015 -messuilta viime viikolta olivat murskaavia.

Miltton perustaa Brysseliin pohjoismaisen yhteisyrityksen

ke 23.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Miltton perustaa Brysseliin pohjoismaisen yhteisyrityksen tanskalaisen Holm Kommunikationin kanssa. Miltton-ryhmä ja sen avainhenkilöt omistavat jatkossa Miltton Brysselistä 85 ja Holm Kommunikation 15 prosenttia.

Turkulaisten Digitopia-hanke pohtii tulevaisuuden mainontaa

ke 23.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Turun ammattikorkeakoulun kipparoima Digitopia-hanke käynnistyy 30.9., kun Logomossa ruoditaan alan ykkösnimien johdolla, mitä on mainostaminen nyt ja tulevaisuudessa. Syksyn mittaan Digitopiassa mietitään laajemmin, millaista liiketoimintaa syntyisi, jos tänä päivänä tuntemaamme median ekosysteemiä ei olisikaan olemassa, vaan se syntyisi puhtaalta pöydältä.

Oppositio haluaa turvata Yleisradion rahoituksen

ke 23.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Oppositiossa olevat eduskuntaryhmät ovat huolestuneita hallituksen yksipuolisista pyrkimyksistä heikentää Yleisradion rahoitusta, mikä vaarantaa Yleisradion riippumattomuutta.

Leena Roskala osti Kumppanian osake-enemmistön

ke 23.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kumppania Oy:n toimitusjohtaja Leena Roskala on ostanut yhtiön osake-enemmistön. Kumppania Oy tuottaa viestinnän asiantuntija- ja sisällöntuontantopalveluja.

Markkinoinnin ja viestinnän palveluiden yhdistäminen esille Markkinointiviestinnän viikolla

pe 11.09.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Digiviestinnän ja -markkinoinnin palvelut yhdistävä Koodiviidakko Oy osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Digitaaliset työkalut parantavat yrityskuvaa

ti 08.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Digitaalisuudella on suuri merkitys kaikilla toimialoilla yrityskuvan vahvistamiseen sekä asiakaspalvelun kehittämisessä. Digitaalisilla liiketoiminnoilla yritykset pyrkivät vahvistamaan yrityskuvaansa sekä tavoittamaan uusia asiakasryhmiä ja parantamaan asiakaspalvelua. Lisäksi ne hyötyvät digitaalisuudesta tehostaessaan liiketoimintaprosessejaan, todetaan TEM:n selvityksessä.

Nimitysuutinen: Hanna Kangasniemi Kuboon

ma 07.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kokenut projektinvetäjä ja journalisti Hanna Kangasniemi aloittaa sisältömarkkinointitoimisto Kubossa sisältöstrategina ja tuottajana syyskuun alussa.

Adobe: Sähköposti somea parempi markkinointikanava

ma 07.09.2015 - Toimitus - Internet

Lähes kaksi kolmasosaa (63 %) kuluttajista vastaanottaa mainoksia mieluiten sähköpostiinsa, kun sosiaalisen median kohdalla osuus on vain kuusi prosenttia. Samalla kaksi kolmasosaa (67 %) vastaajista kertoi, että he avaisivat markkinointiviestin todennäköisemmin, jos aihekentästä kävisi selväksi, että viesti sisältää tarjouksen tai alennuskupongin. Tulokset selviävät Adoben uudesta tutkimuksesta, johon vastasi 400 älypuhelinta käyttävää toimistotyöntekijää.

Nimitysuutinen: Deskin videotiimi Source Creativeen

ma 07.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Videoviestintään ja sisällöntuotantoon keskittyneen Source Creative Oy:n video-osaaminen vahvistuu konkurssiin menneen Viestintätoimisto Deskin videotiimillä.

Nimitysuutinen: Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novellissa nimitys

ke 02.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novellissa Terhi Halsvaha, KTM, on 1.9. aloittanut tehtävässä Account Director, Social & Digital.

Rianno Communications Oy avaa toimiston Tampereelle

ma 24.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Helsingissä toimiva viestintätoimisto Rianno Communications Oy avaa toimiston Tampereelle. Pirkanmaan talousalueen monipuolinen elinkeinorakenne houkuttaa.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Tampereen Messujen viestinnässä

pe 21.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Tampereen Messut Oy:n tiedottajaksi on nimitetty 1.8.2015 alkaen filosofian maisteri Meri Mattila, 30. Mattila on työskennellyt Tampereen Messujen viestinnässä 2011 lähtien.

Viestintätoimisto Deski konkurssiin

ke 19.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Deski on ajautunut konkurssiin, kertoo HS.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.