McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Tiedotus

Oppositio haluaa turvata Yleisradion rahoituksen

ke 23.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Oppositiossa olevat eduskuntaryhmät ovat huolestuneita hallituksen yksipuolisista pyrkimyksistä heikentää Yleisradion rahoitusta, mikä vaarantaa Yleisradion riippumattomuutta.

Leena Roskala osti Kumppanian osake-enemmistön

ke 23.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kumppania Oy:n toimitusjohtaja Leena Roskala on ostanut yhtiön osake-enemmistön. Kumppania Oy tuottaa viestinnän asiantuntija- ja sisällöntuontantopalveluja.

Markkinoinnin ja viestinnän palveluiden yhdistäminen esille Markkinointiviestinnän viikolla

pe 11.09.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Digiviestinnän ja -markkinoinnin palvelut yhdistävä Koodiviidakko Oy osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Digitaaliset työkalut parantavat yrityskuvaa

ti 08.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Digitaalisuudella on suuri merkitys kaikilla toimialoilla yrityskuvan vahvistamiseen sekä asiakaspalvelun kehittämisessä. Digitaalisilla liiketoiminnoilla yritykset pyrkivät vahvistamaan yrityskuvaansa sekä tavoittamaan uusia asiakasryhmiä ja parantamaan asiakaspalvelua. Lisäksi ne hyötyvät digitaalisuudesta tehostaessaan liiketoimintaprosessejaan, todetaan TEM:n selvityksessä.

Nimitysuutinen: Hanna Kangasniemi Kuboon

ma 07.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kokenut projektinvetäjä ja journalisti Hanna Kangasniemi aloittaa sisältömarkkinointitoimisto Kubossa sisältöstrategina ja tuottajana syyskuun alussa.

Adobe: Sähköposti somea parempi markkinointikanava

ma 07.09.2015 - Toimitus - Internet

Lähes kaksi kolmasosaa (63 %) kuluttajista vastaanottaa mainoksia mieluiten sähköpostiinsa, kun sosiaalisen median kohdalla osuus on vain kuusi prosenttia. Samalla kaksi kolmasosaa (67 %) vastaajista kertoi, että he avaisivat markkinointiviestin todennäköisemmin, jos aihekentästä kävisi selväksi, että viesti sisältää tarjouksen tai alennuskupongin. Tulokset selviävät Adoben uudesta tutkimuksesta, johon vastasi 400 älypuhelinta käyttävää toimistotyöntekijää.

Nimitysuutinen: Deskin videotiimi Source Creativeen

ma 07.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Videoviestintään ja sisällöntuotantoon keskittyneen Source Creative Oy:n video-osaaminen vahvistuu konkurssiin menneen Viestintätoimisto Deskin videotiimillä.

Nimitysuutinen: Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novellissa nimitys

ke 02.09.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novellissa Terhi Halsvaha, KTM, on 1.9. aloittanut tehtävässä Account Director, Social & Digital.

Rianno Communications Oy avaa toimiston Tampereelle

ma 24.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Helsingissä toimiva viestintätoimisto Rianno Communications Oy avaa toimiston Tampereelle. Pirkanmaan talousalueen monipuolinen elinkeinorakenne houkuttaa.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Tampereen Messujen viestinnässä

pe 21.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Tampereen Messut Oy:n tiedottajaksi on nimitetty 1.8.2015 alkaen filosofian maisteri Meri Mattila, 30. Mattila on työskennellyt Tampereen Messujen viestinnässä 2011 lähtien.

Viestintätoimisto Deski konkurssiin

ke 19.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Deski on ajautunut konkurssiin, kertoo HS.

Nimitysuutinen: Ville Kormilainen Tekiriin

su 02.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Ville Kormilaisen 13.7.2015 alkaen. Kormilainen on toiminut aiemmin mm. päätoimittajana Otavamediassa sekä markkinointijohtajana Universal Music Finlandissa.

Nimitysuutinen: Finnmatkojen viestintäpäälliköksi Julia Melnik

la 01.08.2015 - Toimitus - Tiedotus

Finnmatkojen viestintäpäällikkönä 22.6.2015 aloittanut Julia Melnik tuo tehtävään yli kymmenen vuoden työkokemuksen TUI Nordic- konsernin sisaryrityksistä Finnmatkoilta, TEMA- matkoilta ja TUIfly:lta.

Sisältömarkkinointi kasvaa rajusti: Uutiskirjeet ja tiedotteet suosituimpia

to 02.07.2015 - Toimitus - Tiedotus

Sisältömarkkinointi on yrityksille yhä tärkeämpi markkinointikeino. KTM Mari Maunun pro gradu -tutkielmasta ilmenee, että 73 prosenttia haastatteluista yrityksistä aikoo lisätä digitaalista sisältömarkkinointia ja lisätä myös toimintaan käytettävää rahamäärää.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakon PR Cloudissa

to 02.07.2015 - Toimitus - Tiedotus

Digitaalisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluita tuottava Koodiviidakko Oy on tehnyt nimityksiä.

Nimitysuutinen: Patrik Gayer viestintäkonsultiksi Tekiriin

ke 01.07.2015 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Patrik Gayerin alkaen 31.8.2015.

Nimitysuutinen: Hanna Ekman Energiateollisuuden viestintäjohtajaksi

pe 26.06.2015 - Toimitus - Tiedotus

Energiateollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtajaksi on nimitetty filosofian maisteri Hanna Ekman. Hän vastaa ET:n viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista Eeva Kallin äitiys- ja vanhempainvapaan ajan.

Pääkirjoitus: Markkinointi ja PR sulautuvat

to 18.06.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Markkinoinnin ja viestinnän eli PR:n eräänlaisesta yhdistymisestä on puhuttu jo vuosia. Mutta vasta nyt näyttää, että tämä trendi toteutuu laajemmin. Syynä on voimistuva digitalisaatio. Kanavat sisällön levittämiseen monipuolistuvat ja uudet sähköiset työkalut antavat keinoja yritysten sisällöntuottajille. Viestinnän säännöt menivät uusiksi.

Digiviestintä viestintäjohdon kehityskohde

ke 17.06.2015 - Toimitus - Musiikki

Brändin ja maineen rakentaminen, mediaviestintä ja strateginen viestintä kuuluvat tänä päivänä viestintäjohdon kolmeen keskeisimpään tehtäväalueeseen, selviää viestijöiden verkoston ProComin ja T-Median toteuttamasta johtavien viestijöiden ammattikuvan kartoituksesta. Digitaalinen viestintä ja päättäjille suunnattu viestintä kuuluvat taas ensisijaisiin kehitysalueisiin. Myös eettisten kysymysten lisääntyminen haastaa yritysten viestintää, tutkimus paljastaa.

Minna Juti osakkaaksi Pink Eminence Oy:hyn

ti 16.06.2015 - Toimitus - Musiikki

Gloria- ja Glorian Koti -lehtien entinen päätoimittaja Minna Juti lähtee osakkaaksi yrityksille ja yhteisöille markkinointiviestintää ja sponsorointia räätälöivään Pink Eminenceen.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.