McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Jouni Mölsä vuoden viestintäammattilainen

to 09.06.2016 - Toimitus - Tiedotus

ProCom on valinnut vuoden viestintäammattilaiseksi ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsän. Hän on muutamassa vuodessa uudistanut ulkoministeriön viestinnän perusteellisesti tuoden sen sosiaalisen median aikakaudelle.

Triumph valitsi Hill&Knowltonin

to 02.06.2016 - Toimitus - Tiedotus

Alusvaatejätti Triumph valitsi Pohjoismaiden viestintäkumppanikseen Hill+Knowlton Strategiesin. Yhteistyötä johdetaan Tanskan Hill+Knowlton Strategiesista käsin.

ProComin PR-ohjelma shortlistattiin Torontossa

ke 01.06.2016 - Toimitus - Tiedotus

ProComin PR-ohjelma "PR Theory Digested for Practioners" shorlistattiin Torontossa pidetyssä World PR Forumissa. Ohjelmasta vastaa professori Vilma Luoma-aho.

YIT:n verkkomuotoinen vuosikertomus parhaaksi

ke 11.05.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaisten järjestö ProCom on palkinnut vuoden 2015 parhaat vuosikertomukset. Listayhtiöiden sarjassa parhaana palkittiin YIT Oyj:n verkosta ladattava vuosikertomus. Listaamattomista yhtiöistä parhaan kertomuksen teki SATO Oyj. Arvioon osallistui 17 vuosikertomusta, joista painettuja vuosikertomuksia oli enää kuusi.

"Viestintä on vaikea laji"

ke 11.05.2016 - Toimitus - Tiedotus

Ihmisten välinen kommunikaatio on vaikea laji. Juuri valmistunut kysely kertoo, että lähes 40 prosenttia suomalaisista tulee väärinymmärretyksi vähintään joka viikko. Vastaajista 14 prosenttia tuskailee tämän kanssa jopa päivittäin tai useita kertoja päivässä.

Koodiviidakko Oy laajentuu pörssiyhtiöiden viestintään

ti 26.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Markkinointi- ja viestintäalan ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy julkaisee uuden sijoittajaviestinnän tuotekokonaisuuden suomalaisille pörssiyhtiöille. Kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen, sillä sen avulla yritykset voivat hoitaa pörssi- ja lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen toteuttamisen yhden toimijan kautta.

Sorsapuiston Sorvin tekijät perustivat viestintätoimiston

ti 26.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kumu Communications on Tampereen viestintätoimistokentän tuorein tulokas. Kumu sai lähtölaukauksensa syksyllä 2015, kun laajataustainen ryhmä viestinnän ammattilaisia kokosi voimansa ja voitti viestintäjärjestön ProCom ry:n Paras yhteiskunnallinen kampanja -kilpailun työnimellä Sorsapuiston Sorvi.

Soprano luopuu kokonaan Riannosta

pe 22.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Soprano Oyj on allekirjoittanut esisopimuksen viestintäyhtiö Rianno Communications Oy:n 49 prosentin osakkuutensa myymisestä käteisellä. Sopimuksen kokonaiskauppahinta on 800.000 euroa, jolla ostaja maksaa Sopranon saatavat ja osakkeet.

Harri Saukkomaan viestintäfirma kasvaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsultointiyritys Tekirin vuoden 2015 liikevaihto kasvoi viime vuonna 35 prosenttia ja oli kaikkiaan 2,1 miljoonaa euroa.

Nimitysuutinen: Hanna Nikkanen vierailijaprofessoriksi Tampereelle

to 24.03.2016 - Toimitus - Tiedotus

Toimittaja Hanna Nikkanen, 34, on valittu journalistiikan seuraavaksi vierailijaprofessoriksi Tampereen yliopistossa. Professorin valintaa valmistellut työryhmä ehdotti häntä vuoden mittaiseen tehtävään, joka alkaa elokuun alusta.

Kielipalveluyritys Delingua ostaa Wortexport Ltd:n

ke 02.03.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kielipalveluyritys Delingua ostaa yhden Suomen vanhimmista käännöstoimistoista, Oy Wortexport Ltd:n.

Nimitysuutinen: Jenni Järvelä EK:n viestintäjohtajaksi

pe 05.02.2016 - Toimitus - Tiedotus

KTM Jenni Järvelä on nimitetty EK:n viestintäjohtajaksi.

Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

pe 29.01.2016 - Toimitus - Tiedotus

Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy on lanseerannut uuden mediaseurantapalvelun. Journalistisen ja sosiaalisen median seurannan yhdistävä ViidakkoMonitor -palvelu haastaa alan kansainväliset kilpailijat sekä mediakattavuudellaan että innovatiivisuudellaan.

Nimitysuutinen: Kaarina Nikunen median ja viestinnän tutkimuksen professoriksi Tampereen yliopistoon

to 21.01.2016 - Toimitus - Tiedotus

Yhteiskuntatieteiden tohtori Kaarina Nikunen on nimitetty median ja viestinnän tutkimuksen professoriksi Tampereen yliopistoon vuoden 2016 alusta alkaen.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Kreabissa

to 21.01.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kreabin talousviestintäosaajat Eeva Tähtinen ja Lauri Hyppölä on nimitetty 19.1.2016 alkaen viestintäkonsulteiksi (Executive Associate).

Nimitysuutinen: Taina Mustamo Kiinteistömaailman viestintäjohtajaksi

pe 18.12.2015 - Toimitus - Tiedotus

Kiinteistömaailma Oy:n viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty filosofian maisteri Taina Mustamo. Hän aloittaa uudessa tehtävässä 1.1.2016.

Nimitysuutinen: Tommi Manninen Kreabin sisältöjohtajaksi

to 17.12.2015 - Toimitus - Tiedotus

Pitkän linjan uutis- ja ajankohtaistoimittaja Tommi Manninen on nimitetty Kreabin sisältöjohtajaksi.

Tilaa "Tiedottajan someraportti 2015". Somen edut ja haitat.

ti 15.12.2015 - Paavo Vasala - Tiedotus

Sosiaalinen media on tullut uudeksi tiedotusmuodoksi yrityksissä ja yhteisöissä muutamia vuosia sitten. Millaisia kokemuksia tiedottajilla on somesta? Miten tiedottajat aikovat toimia somessa? Mitä suosituksia ja vinkkejä he antavat? Tilaa nyt ammattimainen raportti.

Taina Pieski jatkaa ProComin puheenjohtajana

ke 25.11.2015 - Toimitus - Tiedotus

Suomen suurin yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 25.11.2015 valinnut kaksi uutta jäsentä hallitukseensa. Järjestön puheenjohtajana jatkaa liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski.

Nimitysuutinen: Neljä nimitystä Koodiviidakon PR Cloudissa

ke 25.11.2015 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistopalveluita tuottava yritys, joka on tehnyt neljä uutta nimitystä PR Cloud-tiimissä.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.