McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Pohjalainen yritti estää SuPeria tiedottamasta. Lue Mediaviikon kommentti.

ke 04.07.2007 - Toimitus - Tiedotus

Sanomalehti Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila koettaa ehkäistä lähi- ja perushoitajien liittoa Superia tiedottamasta oma-aloitteisesti tiedotusvälineille. Mantila on lähettänyt medialle tiedotteen, jossa hän pyrki estämään STT:tä lähettämästä Superin tiedotetta.

Nimitysuutinen: Hilkka Hyrkkö MTK:n viestintäjohtajaksi

ma 02.07.2007 - Toimitus - Tiedotus

Yleisradiossa pitkään työskennellyt toimittaja Hilkka Hyrkkö on nimitetty MTK:n viestintäjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä elokuun aikana

Vieraskynä: Viestintätoimistot taloustoimittajien tietolähteenä

ke 02.03.2005 - Kaija Langenskiöld - Tiedotus

Viestintätoimistojen Liiton puheenjohtaja Kaija Langenskiöld vastaa Mediaviikon vieraskynä-palstalla Taloussanomien 23.2. 2005 julkaisemaan uutiseen, jossa käsiteltiin viestintätoimistojen ja taloustoimittajien välisiä suhteita.

Vieraskynä: Ajatus hukassa viestintäpalvelujen kilpailuttamisessa?

ma 21.02.2005 - Pentti Paulasto - Tiedotus

Viestintäkonsultti Pentti Paulasto kirjoittaa Vieraskynäpalstalla: Viestintätoimistojen yhteisissä tapaamisissa on yhä useammin ihmetelty viestintäpalvelujen kiihtyvää kilpailuttamista ja tarjouspyyntöjen kummallisuuksia. Pitkään jatkuvan yhteistyösuhteen ja asiantuntevan kumppanuuden sijaan asiakkaat tuntuvat yhä useammin hakevan vain halpaa hintaa ja olevan valmiita vaihtamaan palvelujen toimittajaa vaikkapa projektista toiseen.

Edellinen sivu 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.