McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Pauliina Pajunen TUI Finland Oy Ab:n PR- ja viestintäpäälliköksi

pe 03.02.2017 - Toimitus - Tiedotus

TUI Finland Oy Ab:n uudeksi PR- ja viestintäpäälliköksi on nimitetty Pauliina Pajunen.

Taloustutkimus: Pohjoisranta Burson-Marsteller viestintätoimistojen ykkönen

ti 17.01.2017 - Toimitus - Tiedotus

Imagoltaan Suomen paras viestintätoimisto on Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy. Yhtiö piti ykköspaikkansa, sillä se oli kärjessä myös edellisessä tutkimuksessa 2014. Viestintäpäättäjät arvostivat Pohjoisrannan luotettavuutta, eettisyyttä ja kykyä tehdä tuloksellista viestintää.

Nimitysuutinen: Reija Hyvärinen Kevan viestintäjohtajaksi

ma 19.12.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kevan viestintäjohtajaksi on nimitetty Reija Hyvärinen, joka on tähän asti työskennellyt Yleisradion viestintäjohtajana.

Nimitysuutinen: Helvi Kaijomaa Teknologiateollisuuden viestintään

ke 30.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Teknologiateollisuus ry:n viestintään on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi yhteiskuntatieteiden maisteri, eMBA Helvi Kaijomaa. Hän aloittaa uudessa tehtävässään tammikuun alussa. Viimeksi Kaijomaa on toiminut Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n viestintäpäällikkönä.

Kela valitsi markkinointiviestintätoimistot

ke 30.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kela on kilpailuttanut markkinointiviestintäkumppaninsa. Kilpailutuksessa valittiin kolme ensisijaista toimistoa. Marraskuun alusta mainostoimistona on toiminut Dynamo & Son, viestintätoimistona Hill+Knowlton ja sosiaalisen median toimistona Kurio.

Tekir perusti Kuhinan some-konsultointiin

pe 25.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on perustanut uuden yksikön, Tekir Kuhinan, joka keskittyy sosiaaliseen mediaan ja sisältömarkkinointiin sekä muuhun uuteen viestintään.

Hospitaali vuoden paras henkilöstölehti, Viesti asiakaslehtien ykkönen

pe 25.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat yhteisölehdet. ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa ykkössijan vei Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Hospitaali. Asiakas- ja sidosryhmälehdet -kategoriassa vuoden parhaaksi valittiin Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön julkaisema Viesti. Lisäksi parhaana verkkototeutuksena palkittiin Raha-automaattiyhdistyksen Raymond.fi ja parhaana järjestölehtenä Sanomalehtien Liiton Suomen Lehdistö.

Pääkirjoitus: Trump voitti medianäkyvyyden

ke 09.11.2016 - Paavo Vasala - Tiedotus

Donald Trump voitti Hillary Clintonin ilmaisessa medianäkyvyydessä. Yhdysvaltain presidentiksi valittu Donald Trump osoittautui taitavaksi median käyttäjäksi ja PR:n hyödyntäjäksi. Mediapostin mukaan Trump sai ns. ansaittua mediatilaa 4,6 miljardilla dollarilla elokuuhun mennessä, kun Hillary Clinton sai ilmaista julkisuutta vain 2,5 miljardilla dollarilla.

Sveitsiläistoimittajia lennätetään Lappiin

ke 09.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Saksalainen lentoyhtiö Germania avaa kolme uutta reittiä Lappiin talvikaudelle 2016-17, joista uusimpana lisäyksenä joulukuussa avataan suora reitti Zürichin ja Rovaniemen välille. Jo ennen reitin avaamista Germania lennättää tällä viikolla täydellä 120-paikkaisella koneella sveitsiläisen median edustajia ja matkailualan ammattilaisia tutustumaan Lappiin.

Koodiviidakko tuo markkinoille semanttisen mediaseurannan

ke 09.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Koodiviidakko Oy tuo ensimmäisenä Suomessa mediaseurantamarkkinoille uuden tavan tehdä mediaseurantaa: automatiikkaan perustuvan semanttisen seurannan. Semanttisessa seurannassa olennaista uutisointia haetaan aihealueiden perusteella, poiketen perinteisten hakukoneiden avainsanaseurannasta. Palvelu lanseerataan myös Saksassa LianaMonitor -nimisenä palveluna.

Nimitysuutinen: Kimmo Sasi Pohjoisrantaan konsultiksi

to 03.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Ex-kansanedustaja ja ex-ministeri Kimmo Sasi aloittaa viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerin johtavana neuvonantajana 3.11.2016

STT myy mediaseurantansa ruotsalaisille

ti 25.10.2016 - Toimitus - Tiedotus

Suomen Tietotoimisto STT myy 51 % mediaseurantaliiketoiminnastaan ruotsalaiselle Retrieverille, jonka enemmistöomistaja on ruotsalainen uutistoimisto TT Nyhetsbyrå Ab. Uuden yrityksen nimeksi tulee Retriever Suomi Oy. STT on yrityksen toinen suuri omistaja 49 % osuudellaan.

Koodiviidakko lanseeraa LianaMonitorin Ranskassa

ma 10.10.2016 - Toimitus - Tiedotus

Oululaisesta startupista kansainväliseksi markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluiden tarjoajaksi ponnistanut Koodiviidakko on tehnyt uuden aluevaltauksen lanseeratessaan Ranskassa suomalaisen mediaseurantapalvelun ViidakkoMonitorin kansainvälisellä brändinimellä LianaMonitor.

Koodiviidakko hakee tiedottajaa

to 22.09.2016 - Toimitus - Tiedotus

Digitaaliseen viestintään ja markkinointiin ohjelmistopalveluita tuottava ja myyvä, 11 vuotta toiminut Koodiviidakko Oy hakee kielitaitoista ja pätevää tiedottajaa.

Nimitysuutinen: Tekir loi uuden johtoryhmän

to 22.09.2016 - Toimitus - Tiedotus

Tekir Oy täydentää johtoryhmäänsä 1.9.2016 alkaen. Uuteen johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemen lisäksi johtajat Katriina Karkulehto, Riikka Kouhi ja Jussi Ollila sekä johtava konsultti Patrik Gayer. Kaikki johtoryhmän uudet jäsenet siirtyvät tehtäviinsä yhtiön sisältä.

Nimitysuutinen: Heta Välimäki Kreabiin

pe 16.09.2016 - Toimitus - Tiedotus

Heta Välimäki aloittaa Kreabissa viestintäkonsulttina 1.11. Välimäen erityisosaamista ovat yhteiskuntasuhteet ja kampanjaviestintä.

Drum Liikenneturvan viestintätoimistoksi

ke 06.07.2016 - Toimitus - Tiedotus

Liikenneturva valitsi Drumin viestintäkumppanikseen kaksivaiheisessa julkisessa hankintakilpailutuksessa, johon ilmoittautui kahdeksan toimistoa. Kilpailutuksen painopiste oli laadussa.

Nimitysuutinen: Tapani Mäkinen neuvonantajaksi Tekiriin

ma 04.07.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Tekir on nimittänyt neuvonantajakseen (Senior Advisor) Tapani Mäkisen.

Pääkirjoitus: Brexit was a disaster of PR of EU

la 25.06.2016 - Paavo Vasala - Tiedotus

Brexit proves how fundamentally PR of EU has failed. Despite of huge resources of communication in Brussels the British citizens did not get the right information and image about the benefits of the European Union. EU’s communication organization is outdated and living in the different world than citizens. EU communication and PR at the moment time require total reconstruction.

Pääkirjoitus: Brexit oli EU-viestinnän mahalasku

la 25.06.2016 - Paavo Vasala - Tiedotus

Brexit eli Britannian eroaminen EU:sta osoittaa, kuinka perusteellisesti Euroopan Unionin viestintä on epäonnistunut. Valtavista viestintäresursseista huolimatta britit eivät saaneet EU:sta oikeaa tietoa ja kuvaa. EU:n viestintäorganisaatio on jäänyt ajastaan jälkeen ja elää eri maailmassa kuin kansalaiset. EU-tiedotus kaipaa nyt täydellistä remonttia.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.