McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Tiedotus

Nimitysuutinen: Kimmo Sasi Pohjoisrantaan konsultiksi

to 03.11.2016 - Toimitus - Tiedotus

Ex-kansanedustaja ja ex-ministeri Kimmo Sasi aloittaa viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerin johtavana neuvonantajana 3.11.2016

STT myy mediaseurantansa ruotsalaisille

ti 25.10.2016 - Toimitus - Tiedotus

Suomen Tietotoimisto STT myy 51 % mediaseurantaliiketoiminnastaan ruotsalaiselle Retrieverille, jonka enemmistöomistaja on ruotsalainen uutistoimisto TT Nyhetsbyrå Ab. Uuden yrityksen nimeksi tulee Retriever Suomi Oy. STT on yrityksen toinen suuri omistaja 49 % osuudellaan.

Koodiviidakko lanseeraa LianaMonitorin Ranskassa

ma 10.10.2016 - Toimitus - Tiedotus

Oululaisesta startupista kansainväliseksi markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluiden tarjoajaksi ponnistanut Koodiviidakko on tehnyt uuden aluevaltauksen lanseeratessaan Ranskassa suomalaisen mediaseurantapalvelun ViidakkoMonitorin kansainvälisellä brändinimellä LianaMonitor.

Koodiviidakko hakee tiedottajaa

to 22.09.2016 - Toimitus - Tiedotus

Digitaaliseen viestintään ja markkinointiin ohjelmistopalveluita tuottava ja myyvä, 11 vuotta toiminut Koodiviidakko Oy hakee kielitaitoista ja pätevää tiedottajaa.

Nimitysuutinen: Tekir loi uuden johtoryhmän

to 22.09.2016 - Toimitus - Tiedotus

Tekir Oy täydentää johtoryhmäänsä 1.9.2016 alkaen. Uuteen johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemen lisäksi johtajat Katriina Karkulehto, Riikka Kouhi ja Jussi Ollila sekä johtava konsultti Patrik Gayer. Kaikki johtoryhmän uudet jäsenet siirtyvät tehtäviinsä yhtiön sisältä.

Nimitysuutinen: Heta Välimäki Kreabiin

pe 16.09.2016 - Toimitus - Tiedotus

Heta Välimäki aloittaa Kreabissa viestintäkonsulttina 1.11. Välimäen erityisosaamista ovat yhteiskuntasuhteet ja kampanjaviestintä.

Drum Liikenneturvan viestintätoimistoksi

ke 06.07.2016 - Toimitus - Tiedotus

Liikenneturva valitsi Drumin viestintäkumppanikseen kaksivaiheisessa julkisessa hankintakilpailutuksessa, johon ilmoittautui kahdeksan toimistoa. Kilpailutuksen painopiste oli laadussa.

Nimitysuutinen: Tapani Mäkinen neuvonantajaksi Tekiriin

ma 04.07.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestintätoimisto Tekir on nimittänyt neuvonantajakseen (Senior Advisor) Tapani Mäkisen.

Pääkirjoitus: Brexit was a disaster of PR of EU

la 25.06.2016 - Paavo Vasala - Tiedotus

Brexit proves how fundamentally PR of EU has failed. Despite of huge resources of communication in Brussels the British citizens did not get the right information and image about the benefits of the European Union. EU’s communication organization is outdated and living in the different world than citizens. EU communication and PR at the moment time require total reconstruction.

Pääkirjoitus: Brexit oli EU-viestinnän mahalasku

la 25.06.2016 - Paavo Vasala - Tiedotus

Brexit eli Britannian eroaminen EU:sta osoittaa, kuinka perusteellisesti Euroopan Unionin viestintä on epäonnistunut. Valtavista viestintäresursseista huolimatta britit eivät saaneet EU:sta oikeaa tietoa ja kuvaa. EU:n viestintäorganisaatio on jäänyt ajastaan jälkeen ja elää eri maailmassa kuin kansalaiset. EU-tiedotus kaipaa nyt täydellistä remonttia.

Jouni Mölsä vuoden viestintäammattilainen

to 09.06.2016 - Toimitus - Tiedotus

ProCom on valinnut vuoden viestintäammattilaiseksi ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsän. Hän on muutamassa vuodessa uudistanut ulkoministeriön viestinnän perusteellisesti tuoden sen sosiaalisen median aikakaudelle.

Triumph valitsi Hill&Knowltonin

to 02.06.2016 - Toimitus - Tiedotus

Alusvaatejätti Triumph valitsi Pohjoismaiden viestintäkumppanikseen Hill+Knowlton Strategiesin. Yhteistyötä johdetaan Tanskan Hill+Knowlton Strategiesista käsin.

ProComin PR-ohjelma shortlistattiin Torontossa

ke 01.06.2016 - Toimitus - Tiedotus

ProComin PR-ohjelma "PR Theory Digested for Practioners" shorlistattiin Torontossa pidetyssä World PR Forumissa. Ohjelmasta vastaa professori Vilma Luoma-aho.

YIT:n verkkomuotoinen vuosikertomus parhaaksi

ke 11.05.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän ammattilaisten järjestö ProCom on palkinnut vuoden 2015 parhaat vuosikertomukset. Listayhtiöiden sarjassa parhaana palkittiin YIT Oyj:n verkosta ladattava vuosikertomus. Listaamattomista yhtiöistä parhaan kertomuksen teki SATO Oyj. Arvioon osallistui 17 vuosikertomusta, joista painettuja vuosikertomuksia oli enää kuusi.

"Viestintä on vaikea laji"

ke 11.05.2016 - Toimitus - Tiedotus

Ihmisten välinen kommunikaatio on vaikea laji. Juuri valmistunut kysely kertoo, että lähes 40 prosenttia suomalaisista tulee väärinymmärretyksi vähintään joka viikko. Vastaajista 14 prosenttia tuskailee tämän kanssa jopa päivittäin tai useita kertoja päivässä.

Koodiviidakko Oy laajentuu pörssiyhtiöiden viestintään

ti 26.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Markkinointi- ja viestintäalan ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy julkaisee uuden sijoittajaviestinnän tuotekokonaisuuden suomalaisille pörssiyhtiöille. Kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen, sillä sen avulla yritykset voivat hoitaa pörssi- ja lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen toteuttamisen yhden toimijan kautta.

Sorsapuiston Sorvin tekijät perustivat viestintätoimiston

ti 26.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Kumu Communications on Tampereen viestintätoimistokentän tuorein tulokas. Kumu sai lähtölaukauksensa syksyllä 2015, kun laajataustainen ryhmä viestinnän ammattilaisia kokosi voimansa ja voitti viestintäjärjestön ProCom ry:n Paras yhteiskunnallinen kampanja -kilpailun työnimellä Sorsapuiston Sorvi.

Soprano luopuu kokonaan Riannosta

pe 22.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Soprano Oyj on allekirjoittanut esisopimuksen viestintäyhtiö Rianno Communications Oy:n 49 prosentin osakkuutensa myymisestä käteisellä. Sopimuksen kokonaiskauppahinta on 800.000 euroa, jolla ostaja maksaa Sopranon saatavat ja osakkeet.

Harri Saukkomaan viestintäfirma kasvaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Tiedotus

Viestinnän konsultointiyritys Tekirin vuoden 2015 liikevaihto kasvoi viime vuonna 35 prosenttia ja oli kaikkiaan 2,1 miljoonaa euroa.

Nimitysuutinen: Hanna Nikkanen vierailijaprofessoriksi Tampereelle

to 24.03.2016 - Toimitus - Tiedotus

Toimittaja Hanna Nikkanen, 34, on valittu journalistiikan seuraavaksi vierailijaprofessoriksi Tampereen yliopistossa. Professorin valintaa valmistellut työryhmä ehdotti häntä vuoden mittaiseen tehtävään, joka alkaa elokuun alusta.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.