McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Musiikki ja Radio

Mediamainoksien laskut julkistettava jo kuntavaaleissa

pe 19.09.2008 - Toimitus - Musiikki

Valtaosa vaalien kuluista syntyy mediasta ostettavista mainoksista. Jo tämän syksyn kuntavaaleissa mainoslaskut on yksilöidysti kerrottava julkisuuteen. Uusi vaalirahoituslaki koskee lokakuun kuntavaaleja, ilmoittaa oikeusministeriö tiedotteessaan. Näin myös ankarasti vaalirahoituksia kritisoinut media itse joutuu luupin alle vaalikampanjoiden rahoitusilmoituksien selvittelyssä.

Kauppalehti käänsi lukijamääränsä nousuun kun Taloussanomat kaatui

ti 16.09.2008 - Toimitus - Musiikki

Alma Media -konserniin kuuluvien Kauppalehden ja Kauppalehti Option lukijamäärät ovat kääntyneet nousuun. Taloussanomien paperiversion kaatuminen on auttanut Kauppalehden lukijamäärän pitämistä positiivisena. Uusimman Kansallisen mediatutkimuksen KMT:n mukaan suurimmilla sanomalehdillä alamäki jatkui, eniten oululaisella Kalevalla, miinusta tuli neljä prosenttia.

Ministeri Wallin kitkee musiikin luvatonta nettilevitystä

to 14.08.2008 - Toimitus - Musiikki

Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin ilmoitti tänään käynnistävänsä keskustelut, joiden tarkoituksena on edistää luovien sisältöjen sähköistä kaupankäyntiä. Luovia aloja edustava ja piratismivalvontaa tekevä Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry TTVK uskoo, että luvattomaan verkkojakamiseen voidaan puuttua tehokkaasti Internetoperaattoreiden toimilla ja erilaisilla teknisillä ratkaisuilla.

Nokia puskee viihdettä kännykkään

ke 06.02.2008 - Toimitus - Musiikki

50. vuosittainen GRAMMY® Awards –palkintojenjakotilaisuus tulee mobiiliin maailmanlaajuisesti Medeon avulla. Medeo on mobiili viihde- ja lifestylepalvelu, joka on lanseerattu yhteistyössä Nokian kanssa.

K-Citymarket avaa nettimusiikkikaupan

pe 03.08.2007 - Toimitus - Musiikki

K-Citymarket avaan oman verkkomusiikkikauppansa, jossa on yli miljoonan kappaleen valikoima. Palvelun on K-Citymarketille rakentanut EasyZone Media Oy.

Edellinen sivu 1 2 3