McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Media » Uutinen

Sanomalehdistön kunniamitali Erkki Liikaselle

torstaina 18.11.2004 - Paavo Vasala

Sanomalehdistön kunniamitali 2004 on päätetty antaa Suomen Pankin pääjohtajalle Erkki Liikaselle. Mitali on tunnustus pääjohtaja Liikasen toiminnasta lehdistön hyväksi mm. Suomen valtioneuvoston jäsenenä, maamme EU-suurlähettiläänä sekä EU-komission jäsenenä.


Erkki Liikanen
Erkki Liikanen

Liikanen on näissä vastuunalaisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä toimiessaan osoittanut ymmärtävänsä lehdistön yhteiskunnallisen merkityksen ja tukenut sanomalehdistön ja muun vapaan tiedonvälityksen toimintaedellytyksiä.

Liitto jakaa vuosittain Sanomalehdistön kunniamitalin tunnustuksena
merkittävästä viestinnän ja sanomalehdistön hyväksi tehdystä työstä.

Sanomalehtien Liittoon kuuluu yhteensä 199 jäsenlehteä, joiden
yhteislevikki on noin 3,2 miljoonaa kappaletta.

Paavo Vasala

Paavo Vasala

Yhteiskuntatieteiden maisteri, (tiedotusoppi) Tampereen Yliopisto. Työskennellyt toimittajana sanomalehti Kalevassa kunnes perusti viestintätoimiston 1984. Perustanut 1997 tiedotepalvelu Pressi.comin, jonka STT osti 2004. Perustaja ja osakas sekä hallituksen puheenjohtaja Koodiviidakko Oy:ssä vuodesta 2005. Liiketoimintana digitaaliset markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelut, Viidakko-tuotteet, verkkomedian uutisseuranta Webnewsmonitor.com, Somemonitor.com sekä tiedotepalvelu ePressi.com. Wasala Oy:n kautta toimina viestinnän konsultointi ja yrityskehittäminen, rahoitus. Megalon Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja, verkkokauppa.

Edellinen uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Olisi mukava lukea tämän palkinnon perusteluista.

Tämä lause kun sotii täydelleen kaikkea kokemaani ja muilta toimittajilta kuulemaani vastaan: “Liikanen on osoittanut ymmärtävänsä lehdistön yhteiskunnallisen merkityksen ja tukenut sanomalehdistön ja muun vapaan tiedonvälityksen toimintaedellytyksiä.” Liikanen nimenomaan ei näin ole tehnyt.

Eli missä kohden Liikanen on Mediaviikon mielestä esimerkiksi tukenut tiedonvälityksen toimintaedellytyksiä?

Täällä meidän toimituksessa lähinnä parahdeltiin ääneen ja esitettiin julkaisukelvottomia kommentteja, kun tästä palkinnosta tuli tieto.

torstaina 18.11.2004

Päätöksen palkinnosta on tehnyt Sanomalehtien liitto, joka ei ole tarkemmin perustellut toimituksellemme valinnan syitä.
Asiasta voi tiedustella tarkemmin
Sanomalehtien Liiton tiedotusjohtaja Olavi Rantalaiselta.

keskiviikkona 24.11.2004

Lisää mediauutisia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 58