McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Media » Uutinen

Aikakauslehtien digimainonta kasvussa

tiistaina 30.05.2017 - Media - Toimitus

Aikakausmedian tekemän selvityksen mukaan aikakausmediakustantajat myivät digitaalista mainontaa 21,9 miljoonalla eurolla vuonna 2016. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 14 prosenttia. Kasvu jatkui kolmatta vuotta peräkkäin.

- Digitaalista mediamyyntiä aikakausmedioissa vauhdittaa mainostajien kiinnostus tarkasti kohdennettavaan ja mitattavaan mainontaan, Aikakausmedian markkinointi- ja tutkimuspäällikkö Outi Sonkamuotka kertoo. Myös mediaympäristön merkitys on korostunut, mikä näkyy kustantajien mukaan erityisesti lisääntyneissä ja monipuolistuneissa natiivimainonnan ratkaisuissa. Brändit haluavat tulla kohdatuiksi laadukkaassa ympäristössä.

Jäsenkustantajat kertovat myös sivustojen tavoittavuuden ja sitä kautta inventaarin määrän kasvaneen. Yleisö tavoitetaan entistä useammin myös mobiilissa.

Aikakausmedia on seurannut kustantajien digitaalisen mainosmyynnin kehittymistä vuodesta 2013. Seurannan luvut ovat suurimpien aikakausmediakustantajien Aikakausmedialle ilmoittamia nettoeuroja, ja ne sisältävät kaiken digitaalisen mainosmyynnin. Monikanavaisilta mediataloilta on huomioitu ainoastaan aikakausmedioiden osuus myynnistä.

Toimitus

Edellinen uutinen Seuraava uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää mediauutisia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 58