McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Nimitysuutinen: Jaana Lindvall-Harki Fokus Median myyntijohtaksi

ke 11.05.2016 - Toimitus - Media

Fokus Media Finland Oy:n mediamyynnistä vastaavaksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Jaana Lindvall-Harki. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 16.5.2016.

Toimittajat: Verottaja ei saa murtaa lähdesuojaa

ma 02.05.2016 - Toimitus - Media

Tutkivan journalismin yhdistys ja Oikeustoimittajat ry vaativat, että Verohallinto luopuu suunnitelmistaan viedä veroparatiisitietoja sisältävät Panama-paperit Ylen toimittajilta. Verohallinnon tulee kunnioittaa lähdesuojaoikeutta, joka on keskeinen osa sananvapautta.

Aller perusti idealistan

ke 27.04.2016 - Toimitus - Media

Aller Media julkaisee käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvan lifestyle-median Idealistan. Aller Media alkaa julkaista käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvaa Idealistaa, joka tarjoaa erilaisia lifestyle-sisältöjä lukijan oman kiinnostuksen mukaan. Palvelu yhdistää lukuisten Aller Median brändien ja blogien sisällöt samalle sivustolle.

YLE: Iltapäivälehdet maakuntalehtien uhkana

pe 22.04.2016 - Toimitus - Media

Ylen verkkosisällöt eivät tuhoa maakuntalehdistöä sen enempää kuin Ylen alueradiot tai alueelliset televisiouutisetkaan ovat tehneet, Yleisradio väittää julkaisemassaan artikkelissa, jossa YLE puolustaa olemassaoloaan. Suurimpia ilmaissisältöjen tarjoajia Suomessa ovat Ilta­Sanomat ja Iltalehti: 70 prosenttia ilmaisen uutissisällön kulutuksesta kohdistuu niihin. Kaikissa Pohjoismaissa verkon ykkösmedia on iltapäivälehti: Ruotsissa Aftonbladet, Tanskassa EkstraBladet ja Norjassa Verdens Gang.

Tekijänoikeus työllistää

pe 22.04.2016 - Toimitus - Media

Ensi tiistaina 26.4. vietetään Tekijänoikeuspäivää. Suomen tekijänoikeuspäivässä yhdistyy kaksi kansainvälistä juhlapäivää - WIPOn Maailman henkisen omaisuuden päivä (26.4) sekä Unescon Kirjan ja tekijänoikeuden päivä (23.4.). Jälkimmäinen tunnetaan Suomessa nimellä Kirjan ja ruusun päivä.

Suomi yhä lehdistönvapauden kärkimaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Suomi on edelleen lehdistönvapauden ykkönen maailmassa. Toimittajat ilman rajoja -järjestön indeksin mukaan myös muissa Pohjoismaissa lehdistö on vapaata.

Paras juttu -kilpailuun ehdotettiin 153 juttua

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton Paras juttu -kilpailussa on kolme sarjaa: uutiset, featurejutut ja näkökulmajutut. Kilpailun tuomaristo on valinnut kunkin sarjan parhaimmiston loppusuoralle. Tuomaristoon kuuluvat päätoimittaja Petri Karjalainen, toimittaja Elina Lappalainen ja toimittaja Panu Räty.

A-lehdet innovoi uutta liiketoimintaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

A-lehdet Oy on käynnistänyt mittavan tutkimus- ja kehityshankkeen, jonka tavoitteena on selvittää, miten kuluttajaa paremmin palvelevia ostopolkuja voidaan rakentaa ja miten älykkäillä markkinointiviestinnän ratkaisuilla luodaan mediataloille uutta liiketoimintaan.

Think Ink -innovaatiokilpailun finaaliin kahdeksan ideaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Viestintäalan tutkimussäätiön Think Ink -innovaatiokilpailuun ReThink Ink – Mullista mainonta jätettiin helmikuun loppuun mennessä yhteensä 63 ehdotusta. Median, mainonnan ja startup-maailman ammattilaisista koottu tuomaristo seuloi loppukilpailuun kahdeksan ideaa.

Eläinten suojelijat avasivat verkkolehden

to 07.04.2016 - Toimitus - Media

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton perinteikäs jäsenlehti Eläinten ystävä on ilmestynyt jo vuodesta 1906. Nyt Eläinten ystävästä on avattu kaikille avoin verkkolehti, jossa julkaistaan sekä printtilehden parhaat palat että lehdessä julkaisematonta materiaalia.

EU haluaa verkkolehtien digiveron alas

to 07.04.2016 - Toimitus - Media

Euroopan komissio aikoo esittää vuoden 2016 loppuun mennessä, että verkkolehtien arvonlisävero tulee laskea printtilehtien tasolle.

Alma Media uskoo Rantapalloon

to 07.04.2016 - Toimitus - Media

Alma Media on kasvattanut omistustaan Rantapallo Oy:ssä 44:stä 79 prosenttiin osakkeista. Alma Media osti osakkeet TukTuk Media Oy:ltä ja EX VM Oy:ltä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kaupan hintaa julkisteta.

MTV satsaa kotimaiseen viihteeseen

to 07.04.2016 - Toimitus - Media

MTV satsaa lähivuosina merkittävästi uuden kasvun hakemiseen kotimaisen viihteen kautta. Samalla resursoidaan MTV Katsomo-palvelun parantamiseen sekä mainosmyynnin ja organisaation kehittämiseen.

"Toimittajat eliitin puolella"

la 02.04.2016 - Toimitus - Media

Journalismin ihanteena on olla objektiivinen ja tasapuolinen valtiovallan vahtikoira. Todellisuudessa toimittajien on kuitenkin mahdoton olla neutraaleja. Aikamerkin haastatteleman toimittaja Emilia Kukkalan mukaan toimittajat ovat kuin ovatkin vallan vahtikoiria: he vahtivat, ettei kukaan pääse horjuttamaan eliitin valta-asemaa.

Kempeleen raiskauksesta uutisoineen toimittajan uhkailusta esitutkinta

to 24.03.2016 - Toimitus - Media

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on päättänyt aloittaa esitutkinnan toimittajaan kohdistuneista kunnianloukkauksista ja laittomista uhkauksista. Toimittaja oli kirjoittanut 24.11.2015 uutisen Kempeleessä tapahtuneesta raiskauksesta. Toimittaja oli tehnyt rikosilmoituksen uutisen julkistuksen jälkeen saamistaan, uhkaaviksi ja herjaaviksi kokemistaan puheluista ja tekstiviesteistä.

Ranskan lehdet kieltävät mainosten estäjät

to 24.03.2016 - Toimitus - Media

Ranskalaiset isot lehdet Le Monde, L’Equipe and Le Parisien kieltävät verkkosivustojensa lukijoilta mainosten esto-ohjelmien käytön. Lehdet perustelevat päätöstä tulojen hankinnalla laatujournalismin takaamiseksi.

Independet lopettaa printin, toimittajien palkat puoleen verkon puolella

ke 23.03.2016 - Toimitus - Media

Iso-Britannian journalismin lippulaivaksi noussut Independent-sanomalehti lopettaa printtiversionsa 26. maaliskuuta. Julkaisija siirtyy tekemään vain verkkomediaa, jonne osa toimittajista palkataan mutta palkka tippuu puoleen.

Jessikka Aron "Venäjän trollit Suomessa" voitti

ke 16.03.2016 - Toimitus - Media

Suuren Journalistipalkinnon saajat on julkistettu 15.3.2016. Vuoden jutuksi valittiin Jessikka Aron "Venäjän trollit Suomessa"

Journalistipalkinnon voittajaehdokkaat

pe 11.03.2016 - Toimitus - Media

Suuren Journalistipalkinnon saajiksi tuli 738 ehdotusta, joista palkintolautakunta valitsi kilpailun neljän palkintoluokan voittajaehdokkaat.

Kaleva osti Blogiringin

ke 09.03.2016 - Toimitus - Media

Oululainen lehtitalo Kaleva on ostanut osake-enemmistön Blogirinki Media Oy:stä, lukijamäärältään Suomen toiseksi suurimmasta blogiyhteisöstä.

Edellinen sivu 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.