McDavid polvituet kompressio

Mediaviikko.fi uudistuu ja etsii kumppaneita

sunnuntaina 02.04.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Alma Media tuo kuolinilmoitukset nettiin

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Alma Median palvelu, Ikuisuus.fi, tuo perinteisen sanomalehdessä julkaistun kuolinilmoituksen rinnalle digitaalisen ilmoituksen ja mahdollistaa myös erillisen muistosivuston luomisen vainajalle verkossa.

Nimitysuutinen: Anna Leppävuori Julkisen sanan neuvoston valmistelevaksi sihteeriksi

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvoston JSN:n valmistelevaksi sihteeriksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Anna Leppävuori, 27. Leppävuori on tehnyt kaksi gradututkimusta, joista molemmat käsittelevät mediaeettisiä kysymyksiä.

MTV jatkaa kaupallisen television markkinajohtajana

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

MTV:n kanavat tavoittivat alkuvuonna keskimäärin 2,8 miljoonaa suomalaista päivässä, yli 400 000 enemmän kuin seuraavaksi suurimman tv-toimijan, Nelonen Median, kanavat. MTV on myös katseluajassa mitattuna katsotuin kaupallinen tv-yhtiö.

Nimitysuutinen: Johanna Lahti Sanoma Lifestylen johtajaksi

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Me Naisten päätoimittaja Johanna Lahti on nimitetty Sanoma Lifestylen uudeksi johtajaksi. Hän korvaa uudessa toimenkuvassaan Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurilan, joka siirtyy A-lehtien liiketoimintajohtajaksi.

Nimitysuutinen: Kaisa Ala-Laurila A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtaksi

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Kaisa Ala-Laurila on nimitetty A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Ala-Laurila on tehnyt työuraansa useissa eri mediatalossa, A-lehtiin hän siirtyy Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajan tehtävästä.

Alma Media sijoittaa Urakkamaailmaan

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on tehnyt lisäsijoituksen Urakkamaailma.fi:hin ja nostanut omistuksensa 51 prosenttiin 30 prosentista. Osapuolet eivät julkista osakkeiden hintaa. Urakkamaailma.fi on vuonna 2012 lanseerattu palvelu, jonka avulla kuluttajat ja taloyhtiöt voivat löytää taustatarkistettuja urakoitsijoita arvosteluineen kaikkiin remontti- ja rakennustöihin.

Nimitysuutinen: Hanna-Kaisa Tahvanainen Alleriin

pe 27.05.2016 - Toimitus - Media

Aller Media vahvistaa digiliiketoiminnan osaamistaan Hanna-Kaisa Tahvanaisen, 32, siirtyessä Roviolta Allerin digiliiketoiminnan Senior Digital Business Developeriksi.

Radiomainoksien lähetysrajoitus poistetaan

ti 17.05.2016 - Toimitus - Media

Liikenne- ja viestintäministeriö on aloittanut valmistelun tietoyhteiskuntakaaren muuttamiseksi tietyiltä osin. Tavoitteena on keventää sääntelyä ja helpottaa näin media-alan toimintaedellytyksiä. Tavoitteena on kumota säännös, jonka mukaan radiomainosten lähetysaika ei saa olla yli 20 prosenttia päivittäisestä lähetysajasta.

Yle-työryhmälle kuukauden jatkoaika

ti 17.05.2016 - Toimitus - Media

Liikenne- ja viestintäministeriö asetti marraskuussa 2015 parlamentaarisen työryhmän arvioimaan Yleisradio Oy:n julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta. Työryhmän toimikauden piti päättyä 31.5.2016, mutta sitä on jatkettu 30.6.2016 saakka.

Juha Vainion juttu Vihasivustosta vuoden paras

to 12.05.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton Paras juttu- ja Parhaat sivut -kilpailujen voittajat on valittu. Kilpailun parhaat palkitaan Kajaanissa 12.5. liiton kevätseminaarin yhteydessä.

Nimitysuutinen: Jaana Lindvall-Harki Fokus Median myyntijohtaksi

ke 11.05.2016 - Toimitus - Media

Fokus Media Finland Oy:n mediamyynnistä vastaavaksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Jaana Lindvall-Harki. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 16.5.2016.

Toimittajat: Verottaja ei saa murtaa lähdesuojaa

ma 02.05.2016 - Toimitus - Media

Tutkivan journalismin yhdistys ja Oikeustoimittajat ry vaativat, että Verohallinto luopuu suunnitelmistaan viedä veroparatiisitietoja sisältävät Panama-paperit Ylen toimittajilta. Verohallinnon tulee kunnioittaa lähdesuojaoikeutta, joka on keskeinen osa sananvapautta.

Aller perusti idealistan

ke 27.04.2016 - Toimitus - Media

Aller Media julkaisee käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvan lifestyle-median Idealistan. Aller Media alkaa julkaista käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvaa Idealistaa, joka tarjoaa erilaisia lifestyle-sisältöjä lukijan oman kiinnostuksen mukaan. Palvelu yhdistää lukuisten Aller Median brändien ja blogien sisällöt samalle sivustolle.

YLE: Iltapäivälehdet maakuntalehtien uhkana

pe 22.04.2016 - Toimitus - Media

Ylen verkkosisällöt eivät tuhoa maakuntalehdistöä sen enempää kuin Ylen alueradiot tai alueelliset televisiouutisetkaan ovat tehneet, Yleisradio väittää julkaisemassaan artikkelissa, jossa YLE puolustaa olemassaoloaan. Suurimpia ilmaissisältöjen tarjoajia Suomessa ovat Ilta­Sanomat ja Iltalehti: 70 prosenttia ilmaisen uutissisällön kulutuksesta kohdistuu niihin. Kaikissa Pohjoismaissa verkon ykkösmedia on iltapäivälehti: Ruotsissa Aftonbladet, Tanskassa EkstraBladet ja Norjassa Verdens Gang.

Tekijänoikeus työllistää

pe 22.04.2016 - Toimitus - Media

Ensi tiistaina 26.4. vietetään Tekijänoikeuspäivää. Suomen tekijänoikeuspäivässä yhdistyy kaksi kansainvälistä juhlapäivää - WIPOn Maailman henkisen omaisuuden päivä (26.4) sekä Unescon Kirjan ja tekijänoikeuden päivä (23.4.). Jälkimmäinen tunnetaan Suomessa nimellä Kirjan ja ruusun päivä.

Suomi yhä lehdistönvapauden kärkimaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Suomi on edelleen lehdistönvapauden ykkönen maailmassa. Toimittajat ilman rajoja -järjestön indeksin mukaan myös muissa Pohjoismaissa lehdistö on vapaata.

Paras juttu -kilpailuun ehdotettiin 153 juttua

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton Paras juttu -kilpailussa on kolme sarjaa: uutiset, featurejutut ja näkökulmajutut. Kilpailun tuomaristo on valinnut kunkin sarjan parhaimmiston loppusuoralle. Tuomaristoon kuuluvat päätoimittaja Petri Karjalainen, toimittaja Elina Lappalainen ja toimittaja Panu Räty.

A-lehdet innovoi uutta liiketoimintaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

A-lehdet Oy on käynnistänyt mittavan tutkimus- ja kehityshankkeen, jonka tavoitteena on selvittää, miten kuluttajaa paremmin palvelevia ostopolkuja voidaan rakentaa ja miten älykkäillä markkinointiviestinnän ratkaisuilla luodaan mediataloille uutta liiketoimintaan.

Think Ink -innovaatiokilpailun finaaliin kahdeksan ideaa

to 21.04.2016 - Toimitus - Media

Viestintäalan tutkimussäätiön Think Ink -innovaatiokilpailuun ReThink Ink – Mullista mainonta jätettiin helmikuun loppuun mennessä yhteensä 63 ehdotusta. Median, mainonnan ja startup-maailman ammattilaisista koottu tuomaristo seuloi loppukilpailuun kahdeksan ideaa.

Eläinten suojelijat avasivat verkkolehden

to 07.04.2016 - Toimitus - Media

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton perinteikäs jäsenlehti Eläinten ystävä on ilmestynyt jo vuodesta 1906. Nyt Eläinten ystävästä on avattu kaikille avoin verkkolehti, jossa julkaistaan sekä printtilehden parhaat palat että lehdessä julkaisematonta materiaalia.

Edellinen sivu 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.