McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Ylen Lauri Kivinen tyytyväinen raporttiin

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen ryhmän yksimielisyys vahvistaa Yleisradion riippumattomuutta, sanoo Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen. Hän pitää arvokkaana sitä, että Yleä koskevat keskeiset ratkaisut on saatu aikaan yksimielisesti ja parlamentaarisessa menettelyssä.

Yle-työryhmä pitää Ylen lähes ennallaan

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarinen työryhmä on puheenjohtaja Arto Satosen johdolla arvioinut Yleisradio Oy:n julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta tuleville vuosille. Ryhmä sen sijaan ei ole käsitellyt eikä ottanut kantaa Ylen ohjelmasisältöihin.

IS:n Tapio Sadeoja: Olemme iloisia ykkösasemasta

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomien asema verkon vahvimpana uutisvälineenä Suomessa voimistuu. Reuters-instituutin tuoreen Digital News Report -tutkimuksen mukaan Ilta-Sanomien viikkotavoittavuus verkossa on 60 prosenttia. Vuosi sitten samassa tutkimuksessa se oli 55 prosenttia.

SuomiAreena MTV:ltä iso satsaus

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

SuomiAreena on merkittävä satsaus ja ponnistus meille, mutta joka kesä se on myös suuri ilo vastata ihmisten kesäiseen uutisnälkään, sanoo vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Nimitysuutinen: Marcus Wiklund vastaa myös Sanoman viestinnästä

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

Sanoma Media Finland Oy:n yhteiskuntasuhdejohtaja Marcus Wiklund vastaa jatkossa myös Sanoma-konsernin viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Hän raportoi tässä tehtävässään Sanoma Oyj:n toimitusjohtaja Susan Duinhovenille.

Lähes joka toiselle verkko tärkein uutislähde

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

Oxfordin yliopiston Reuters-instituutin Digital News Report 2016 -kyselytutkimuksesta ilmenee, että verkkoa piti tutkimuksessa pääasiallisena uutislähteenä 46 prosenttia suomalaisvastaajista.

Suuri ruotsalainen lehtitalo Stampen yrityssaneeraukseen

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

Median murros iskee rajusti Ruotsissa. Suuri, perinteikäs lehtitalo Stampen on ajautunut yrityssaneeraukseen myyntitulojen kadottua. Yhtiön päälehti on Göteborgs Posten. Yhtiössä on 3000 työntekijää.

MTV:n SuomiAreenassa 850 keskustelijaa

ti 14.06.2016 - Toimitus - Media

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena pidetään (11.–15.7.2016) yhdettätoista kertaa. SuomiAreenan teemoja ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. Maanantaista perjantaihin kestävässä tapahtumassa järjestetään 170 tilaisuutta, joihin osallistuu noin 850 vaikuttajaa poliitikoista kulttuuritoimijoihin ja yritysjohtajista taiteilijoihin.

HS ja Ilta-Sanomat CNN:n välittäjiksi

ma 13.06.2016 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat solmineet kanavan kanssa kumppanuussopimuksen, ja tarjoavat CNN:n sisältöä molemmilla verkkosivustoilla päivittäin

Nimitysuutinen: Elina Schüller Aller Mediaan sisältöjohtajaksi

ma 13.06.2016 - Toimitus - Media

Aller Media vahvistaa jälleen digitaalisten sisältöjen osaamistaan nimittämällä uudeksi sisältöjohtajakseen Elina Schüllerin. Schüller siirtyy Aller Medialle Ilta-Sanomista.

Alma Media tuo kuolinilmoitukset nettiin

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Alma Median palvelu, Ikuisuus.fi, tuo perinteisen sanomalehdessä julkaistun kuolinilmoituksen rinnalle digitaalisen ilmoituksen ja mahdollistaa myös erillisen muistosivuston luomisen vainajalle verkossa.

Nimitysuutinen: Anna Leppävuori Julkisen sanan neuvoston valmistelevaksi sihteeriksi

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvoston JSN:n valmistelevaksi sihteeriksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Anna Leppävuori, 27. Leppävuori on tehnyt kaksi gradututkimusta, joista molemmat käsittelevät mediaeettisiä kysymyksiä.

MTV jatkaa kaupallisen television markkinajohtajana

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

MTV:n kanavat tavoittivat alkuvuonna keskimäärin 2,8 miljoonaa suomalaista päivässä, yli 400 000 enemmän kuin seuraavaksi suurimman tv-toimijan, Nelonen Median, kanavat. MTV on myös katseluajassa mitattuna katsotuin kaupallinen tv-yhtiö.

Nimitysuutinen: Johanna Lahti Sanoma Lifestylen johtajaksi

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Me Naisten päätoimittaja Johanna Lahti on nimitetty Sanoma Lifestylen uudeksi johtajaksi. Hän korvaa uudessa toimenkuvassaan Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurilan, joka siirtyy A-lehtien liiketoimintajohtajaksi.

Nimitysuutinen: Kaisa Ala-Laurila A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtaksi

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Kaisa Ala-Laurila on nimitetty A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Ala-Laurila on tehnyt työuraansa useissa eri mediatalossa, A-lehtiin hän siirtyy Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajan tehtävästä.

Alma Media sijoittaa Urakkamaailmaan

to 02.06.2016 - Toimitus - Media

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on tehnyt lisäsijoituksen Urakkamaailma.fi:hin ja nostanut omistuksensa 51 prosenttiin 30 prosentista. Osapuolet eivät julkista osakkeiden hintaa. Urakkamaailma.fi on vuonna 2012 lanseerattu palvelu, jonka avulla kuluttajat ja taloyhtiöt voivat löytää taustatarkistettuja urakoitsijoita arvosteluineen kaikkiin remontti- ja rakennustöihin.

Nimitysuutinen: Hanna-Kaisa Tahvanainen Alleriin

pe 27.05.2016 - Toimitus - Media

Aller Media vahvistaa digiliiketoiminnan osaamistaan Hanna-Kaisa Tahvanaisen, 32, siirtyessä Roviolta Allerin digiliiketoiminnan Senior Digital Business Developeriksi.

Radiomainoksien lähetysrajoitus poistetaan

ti 17.05.2016 - Toimitus - Media

Liikenne- ja viestintäministeriö on aloittanut valmistelun tietoyhteiskuntakaaren muuttamiseksi tietyiltä osin. Tavoitteena on keventää sääntelyä ja helpottaa näin media-alan toimintaedellytyksiä. Tavoitteena on kumota säännös, jonka mukaan radiomainosten lähetysaika ei saa olla yli 20 prosenttia päivittäisestä lähetysajasta.

Yle-työryhmälle kuukauden jatkoaika

ti 17.05.2016 - Toimitus - Media

Liikenne- ja viestintäministeriö asetti marraskuussa 2015 parlamentaarisen työryhmän arvioimaan Yleisradio Oy:n julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta. Työryhmän toimikauden piti päättyä 31.5.2016, mutta sitä on jatkettu 30.6.2016 saakka.

Juha Vainion juttu Vihasivustosta vuoden paras

to 12.05.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton Paras juttu- ja Parhaat sivut -kilpailujen voittajat on valittu. Kilpailun parhaat palkitaan Kajaanissa 12.5. liiton kevätseminaarin yhteydessä.

Edellinen sivu 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.