McDavid polvituet kompressio

Mediaviikko.fi uudistuu ja etsii kumppaneita

sunnuntaina 02.04.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

MSN.fi laajentaa ilmaista uutispalveluaan Suomessa

ma 27.06.2016 - Toimitus - Media

Bauer Median suurin viihde- ja lifestylesivusto Voice.fi on sopinut yhteistyön aloittamisesta yli miljoona ihmistä tavoittavan MSN.fi-sivuston kanssa. MSN.fi on Microsoftin oma uutisportaali. Yhteistyössä Voice.fi:n artikkeleita julkaistaan MSN.fi:n useissa kategorioissa.

Kaleva painaa pohjoisen Hesarit aamukantoon

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomat on solminut Kalevan kanssa paino- ja jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen. Jatkossa Kaleva painaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet ja jakaa ne varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella.

Nimitysuutinen: Timo Kopra Otavamedian toimitusjohtajaksi

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Otavamedia Oy:n toimitusjohtaja Pekka Harju on irtisanoutunut siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Pekka Harjun työsuhde Otava-konsernissa päättyy 31.8.2016. Otava-konserniin kuuluvan Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja, KTM Timo Kopra, 51, on nimitetty Otavamedian toimitusjohtajaksi 22.6.2016 alkaen.

Reijo Ruokanen lähtee Talouselämästä

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Alma Median kustantaman Pohjoismaiden suurimman talouden viikkolehden Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Ruokanen aloittaa Otavamedia Oy:n kustantaman Tekniikan Maailman päätoimittajana syyskuun alussa.

Aller Media ostaa sisältömarkkinointiyritys OTW:n

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Ruotsin Aller Media ostaa sisältömarkkinointiyritys OTW:n. Pohjoismaiset mediatalot panostavat nyt vahvasti sisältömarkkinointiin ja digitaalisuuteen.

Berner: Yle ottaa huomioon kaupallisten yritysten toiveet

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Olen hyvin iloinen siitä, että Ylen tulevaisuutta pohtinut työryhmä pääsi työssään yksimieliseen lopputulokseen. Kiitän puheenjohtaja Satosta hänen merkittävästä panoksestaan kompromissiratkaisun löytämisessä, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

VKL: Ylen vältettävä päällekkäisyyttä kaupallisen median kanssa

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen Yleisradio-työryhmän esitysten käytännön vaikutukset kotimaisen median moniäänisyydelle riippuvat ratkaisevasti uusien velvoitteiden soveltamisesta käytäntöön, korostaa Viestinnän Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Egmont Publishingille DreamWorksin lisenssi

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Egmont Publishing julkaisee Trolls-kirjoja ja -lehtiä 14 maassa lokakuussa julkaistavaan DreamWorks Animationin animaatioelokuvaan liittyen.

Sanomalehdet pettyneitä: Ylen verkkomedia jäi rajaamatta

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen Yle-työryhmän linjauksissa on Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtajan Petteri Putkirannan mukaan sekä oikeansuuntaisia että pettymyksiksi jääneitä esityksiä. ”Tämä muutos ei ota riittävästi kantaa Ylen verkkolehtimäisen toiminnan rajauksiin. Pysyvän rahoituksen turvin se on merkittävä haitta yksityisen mediasektorin digitalisaatioponnisteluille”, Putkiranta huomauttaa.

Mediayhtiöt pettyivät Yle-raporttiin

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen Yleisradio-työryhmän esitykset jäivät odotettua pienimuotoisemmiksi eivätkä ne juurikaan muuta julkisen palvelun yhtiön vahvaa asemaa suhteessa yksityisesti omistettuihin medioihin, arvioi Viestinnän Keskusliiton vt. toimitusjohtaja Jukka Holmberg.

Ylen Lauri Kivinen tyytyväinen raporttiin

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen ryhmän yksimielisyys vahvistaa Yleisradion riippumattomuutta, sanoo Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen. Hän pitää arvokkaana sitä, että Yleä koskevat keskeiset ratkaisut on saatu aikaan yksimielisesti ja parlamentaarisessa menettelyssä.

Yle-työryhmä pitää Ylen lähes ennallaan

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarinen työryhmä on puheenjohtaja Arto Satosen johdolla arvioinut Yleisradio Oy:n julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta tuleville vuosille. Ryhmä sen sijaan ei ole käsitellyt eikä ottanut kantaa Ylen ohjelmasisältöihin.

IS:n Tapio Sadeoja: Olemme iloisia ykkösasemasta

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomien asema verkon vahvimpana uutisvälineenä Suomessa voimistuu. Reuters-instituutin tuoreen Digital News Report -tutkimuksen mukaan Ilta-Sanomien viikkotavoittavuus verkossa on 60 prosenttia. Vuosi sitten samassa tutkimuksessa se oli 55 prosenttia.

SuomiAreena MTV:ltä iso satsaus

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

SuomiAreena on merkittävä satsaus ja ponnistus meille, mutta joka kesä se on myös suuri ilo vastata ihmisten kesäiseen uutisnälkään, sanoo vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Nimitysuutinen: Marcus Wiklund vastaa myös Sanoman viestinnästä

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

Sanoma Media Finland Oy:n yhteiskuntasuhdejohtaja Marcus Wiklund vastaa jatkossa myös Sanoma-konsernin viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Hän raportoi tässä tehtävässään Sanoma Oyj:n toimitusjohtaja Susan Duinhovenille.

Lähes joka toiselle verkko tärkein uutislähde

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

Oxfordin yliopiston Reuters-instituutin Digital News Report 2016 -kyselytutkimuksesta ilmenee, että verkkoa piti tutkimuksessa pääasiallisena uutislähteenä 46 prosenttia suomalaisvastaajista.

Suuri ruotsalainen lehtitalo Stampen yrityssaneeraukseen

ke 15.06.2016 - Toimitus - Media

Median murros iskee rajusti Ruotsissa. Suuri, perinteikäs lehtitalo Stampen on ajautunut yrityssaneeraukseen myyntitulojen kadottua. Yhtiön päälehti on Göteborgs Posten. Yhtiössä on 3000 työntekijää.

MTV:n SuomiAreenassa 850 keskustelijaa

ti 14.06.2016 - Toimitus - Media

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena pidetään (11.–15.7.2016) yhdettätoista kertaa. SuomiAreenan teemoja ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. Maanantaista perjantaihin kestävässä tapahtumassa järjestetään 170 tilaisuutta, joihin osallistuu noin 850 vaikuttajaa poliitikoista kulttuuritoimijoihin ja yritysjohtajista taiteilijoihin.

HS ja Ilta-Sanomat CNN:n välittäjiksi

ma 13.06.2016 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat solmineet kanavan kanssa kumppanuussopimuksen, ja tarjoavat CNN:n sisältöä molemmilla verkkosivustoilla päivittäin

Nimitysuutinen: Elina Schüller Aller Mediaan sisältöjohtajaksi

ma 13.06.2016 - Toimitus - Media

Aller Media vahvistaa jälleen digitaalisten sisältöjen osaamistaan nimittämällä uudeksi sisältöjohtajakseen Elina Schüllerin. Schüller siirtyy Aller Medialle Ilta-Sanomista.

Edellinen sivu 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.