McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Nimitysuutinen: Iina Artima-Kyrki Me Naisten päätoimittajaksi

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomien verkosta ja lifestyle-sisällöistä vastannut toimituspäällikkö Iina Artima-Kyrki siirtyy Suomen suurimman naisten viikkolehden päätoimittajaksi.

Nimitysuutinen: Ulf Magnusson Ruotsissa Talentumin toimitusjohtajaksi

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Ulf Magnusson (s. 1959) on nimitetty Alma Talentiin kuuluvan Talentum Sweden Ab:n toimitusjohtajaksi 15.8.2016 alkaen.

Selvitys: Mainostajat siirtyvät uutiskirjeisiin

ma 15.08.2016 - Toimitus - Media

Mainostajien Liiton selvityksen mukaan yhä useammat mainostajat siirtävät panostuksiaan omaan mediaan kuten verkkosivuihin, uutiskirjeisiin ja omiin sosiaalisen median kanaviin. Kyselyn mukaan mainostajien käytetyimpiä omia medioita ovat omat verkkosivut (käytännössä kaikilla), uutiskirje (79 %), tapahtumat (60 %) sekä sosiaalinen media

USAn lehtitalojen työpaikoista kadonnut 60 prosenttia 26 vuodessa

pe 29.07.2016 - Toimitus - Media

Internet on iskenyt valtavalla voimalla Yhdysvalloissa perinteisiin mediataloihin. Niiden työpaikoista on häipynyt 60 prosenttia 26 vuodessa. Massamedian aika ohi, eräät asiantuntijat sanovat.

New York Times uusien leikkauksien edessä

pe 29.07.2016 - Toimitus - Media

Yksi maailman arvostetuimmista sanomalehdistä, The New York Times, on jälleen uusien leikkauksien edessä. Huolimatta maksumuurin kohtalaisesta onnistumisesta, 1300 henkilön vahvuinen toimitus mullistetaan kokonaan.

Pääkirjoitus: Voiko median tulevaisuutta ennustaa?

pe 29.07.2016 - Paavo Vasala - Media

Suunnitteleminen ja ennustaminen ovat eri asioita, mutta miten suunnitella järkevästi, kun ei tiedä, mitä nurkan takana on tulossa? Jotain karkeaa voi päätellä trendeistä, ehkä. Kukapa osasi 10 vuotta sitten ”suunnitella”, että Facebook on yksi maailman suurimmista medioista nappaamalla mainosmarkkinoista leijonan osan. En kuitenkaan lyö vetoa, että FB olisi viiden vuoden kuluttua mediana näin vahva.

SuomiAreenalla ennätysyleisö

ma 11.07.2016 - Toimitus - Media

Tänä vuonna yhdettätoista kertaa järjestettävä SuomiAreena käynnistyi ennätysvauhdilla. Avajaispäivän tilaisuudet keräsivät yhteensä yli 8 000 kävijää.

EU-parlamentti tukee tietovuotajia

to 07.07.2016 - Toimitus - Media

Merkittävät tietovuodot medialle helpottavat EU parlamentin työtä, todetaan EU-parlamentin viestinnän laatimassa artikkelissa. Parlamentti on perustanut omat tutkintavaliokunnat selvittämään Luxemburg-vuotoja sekä Panaman papereita ja pyrkinyt suojaamaan EU-kansalaisten yksityistietoja ulkomaisten tiedustelupalvelujen nuuskinnalta.

Otavamedia tarjoaa reaaliaikaista mainontaa

ke 06.07.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Otavamedia kertoo aloittavansa ensimmäisenä Suomessa reaaliaikaisen mainostustavan verkossa. Mainoskampanja voi reagoida esimerkiksi tietyn tapahtuman kulkuun, säätilaan tai sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan pöhinään.

Nimitysuutinen: Elias Erämaja Viestinnän Keskusliiton ekonomistiksi

ke 29.06.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliiton ekonomistiksi on nimitetty valtiotieteiden maisteri Elias Erämaja, 28. Hän aloittaa tehtävässä 1.9.2016.

MSN.fi laajentaa ilmaista uutispalveluaan Suomessa

ma 27.06.2016 - Toimitus - Media

Bauer Median suurin viihde- ja lifestylesivusto Voice.fi on sopinut yhteistyön aloittamisesta yli miljoona ihmistä tavoittavan MSN.fi-sivuston kanssa. MSN.fi on Microsoftin oma uutisportaali. Yhteistyössä Voice.fi:n artikkeleita julkaistaan MSN.fi:n useissa kategorioissa.

Kaleva painaa pohjoisen Hesarit aamukantoon

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomat on solminut Kalevan kanssa paino- ja jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen. Jatkossa Kaleva painaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet ja jakaa ne varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella.

Nimitysuutinen: Timo Kopra Otavamedian toimitusjohtajaksi

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Otavamedia Oy:n toimitusjohtaja Pekka Harju on irtisanoutunut siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Pekka Harjun työsuhde Otava-konsernissa päättyy 31.8.2016. Otava-konserniin kuuluvan Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja, KTM Timo Kopra, 51, on nimitetty Otavamedian toimitusjohtajaksi 22.6.2016 alkaen.

Reijo Ruokanen lähtee Talouselämästä

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Alma Median kustantaman Pohjoismaiden suurimman talouden viikkolehden Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Ruokanen aloittaa Otavamedia Oy:n kustantaman Tekniikan Maailman päätoimittajana syyskuun alussa.

Aller Media ostaa sisältömarkkinointiyritys OTW:n

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Ruotsin Aller Media ostaa sisältömarkkinointiyritys OTW:n. Pohjoismaiset mediatalot panostavat nyt vahvasti sisältömarkkinointiin ja digitaalisuuteen.

Berner: Yle ottaa huomioon kaupallisten yritysten toiveet

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Olen hyvin iloinen siitä, että Ylen tulevaisuutta pohtinut työryhmä pääsi työssään yksimieliseen lopputulokseen. Kiitän puheenjohtaja Satosta hänen merkittävästä panoksestaan kompromissiratkaisun löytämisessä, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

VKL: Ylen vältettävä päällekkäisyyttä kaupallisen median kanssa

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen Yleisradio-työryhmän esitysten käytännön vaikutukset kotimaisen median moniäänisyydelle riippuvat ratkaisevasti uusien velvoitteiden soveltamisesta käytäntöön, korostaa Viestinnän Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Egmont Publishingille DreamWorksin lisenssi

to 23.06.2016 - Toimitus - Media

Egmont Publishing julkaisee Trolls-kirjoja ja -lehtiä 14 maassa lokakuussa julkaistavaan DreamWorks Animationin animaatioelokuvaan liittyen.

Sanomalehdet pettyneitä: Ylen verkkomedia jäi rajaamatta

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen Yle-työryhmän linjauksissa on Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtajan Petteri Putkirannan mukaan sekä oikeansuuntaisia että pettymyksiksi jääneitä esityksiä. ”Tämä muutos ei ota riittävästi kantaa Ylen verkkolehtimäisen toiminnan rajauksiin. Pysyvän rahoituksen turvin se on merkittävä haitta yksityisen mediasektorin digitalisaatioponnisteluille”, Putkiranta huomauttaa.

Mediayhtiöt pettyivät Yle-raporttiin

to 16.06.2016 - Toimitus - Media

Parlamentaarisen Yleisradio-työryhmän esitykset jäivät odotettua pienimuotoisemmiksi eivätkä ne juurikaan muuta julkisen palvelun yhtiön vahvaa asemaa suhteessa yksityisesti omistettuihin medioihin, arvioi Viestinnän Keskusliiton vt. toimitusjohtaja Jukka Holmberg.

Edellinen sivu 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.