McDavid polvituet kompressio

Mediaviikko.fi uudistuu ja etsii kumppaneita

sunnuntaina 02.04.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Yle aloittaa uuden valtakunnallisen alueuutislähetyksen

ti 13.09.2016 - Toimitus - Media

Uutis-Suomi on valtakunnallinen ja ilmaisultaan uudenlainen ihmisläheinen uutislähetys, joka kokoaa päivän uutiset eri puolilta Suomea.

Nimitysuutinen: Anna-Liisa Hämäläinen Koti ja Keittiö -lehden päätoimittajaksi

pe 09.09.2016 - Toimitus - Media

Koti ja keittiö -lehden päätoimittajaksi on nimitetty Oma Aika -lehden päätoimittaja, YTM Anna-Liisa Hämäläinen. Nimityksen myötä Hämäläinen luotsaa kumpaakin lehteä lokakuun alusta lähtien.

Alma Media uudistaa digimainosten hallintaa

pe 09.09.2016 - Toimitus - Media

Alma Media ottaa käyttöön AppNexus Publisher Suite –tuoteperheen digimainonnan infrastruktuurikseen.

DNA valitsi Radio Cityn mainoskanavakseen

ma 05.09.2016 - Toimitus - Media

Suomen vanhin classic rock -kanava Radio City ja Suomen suurin maksu-tv-operaattori DNA ovat sopineet poikkeuksellisen laajasta yhteistyöstä. Syyskuussa DNA kuuluu vahvasti Radio Cityn taajuudella ja näkyy radiokanavan verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Yle täyttää 90 vuotta

ma 05.09.2016 - Toimitus - Media

Yle täyttää 90 vuotta perjantaina 9.9. Juhlapäivä näkyy ja kuuluu monipuolisesti Ylen kanavilla mm. yleisön toiveohjelmina ja keskusteluina. Tärkeää sananvapauden teemaa käsitellään Yle Forum -tapahtumassa.

Mediatalot ryhtyvät digimainosten yhteismyyntiin

to 25.08.2016 - Toimitus - Media

Kymmenen suomalaista mediayhtiötä (Sanoma Oyj, Alma Media Oyj, Otavamedia Oy, Aller Media Oy, A-lehdet Oy, MTV Oy, KSF Media Ab, Kaleva365 Oy, Improve Media Oy, Keskisuomalainen Oyj) lanseeraavat syksyllä 2016 yhteisen digitaalisen mainonnan markkinapaikan. Markkinapaikan kautta mediatoimistot voivat suunnitella ja ostaa digitaalista mainontaa helpommin ja nopeammin. Markkinapaikka kattaa sekä desktop-, mobiili- että videomainonnan tuotteet.

Käsikirjoittaja Pekko Pesonen ja elokuvaohjaaja Aleksi Salmenperä saivat viisivuotiset taiteilijaprofessoriapurahat

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Valtion audiovisuaalinen taidetoimikunta on jakanut vuonna 2017 alkavat elokuvataiteen, mediataiteen sekä valo- ja äänitaiteen taiteilija-apurahat. Taiteilija-apurahan sai kuusitoista elokuva-alan taiteilijaa, kahdeksan mediataiteilijaa ja kolme valo- ja äänitaiteen ammattilaista. Käsikirjoittaja Pekko Pesonen ja elokuvaohjaaja Aleksi Salmenperä saivat elokuva-alan viisivuotiset taiteilijaprofessoriapurahat.

Niklas Herlin Uuden Suomen myynnistä: kaikki muuttuu

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Uuden Suomen Alma Medialle myynyt Niklas Herlin sanoo blogissaan, että kaikki muuttuu. "Yhden asian olen oppinut taloustoimittajana, aikakauslehtitoimittajana, iltapäivälehtitoimittajana, freelance-toimittajana, kustantajana ja omistajana: kaikki muuttuu. Koska kaikki on muuttunut koko ajan ainakin viimeiset 29 vuotta, olisi makaaberia väittää, ettei mikään muutu."

MTV uudisti johtoryhmänsä

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

MTV Oy on tammikuussa aloittaneen toimitusjohtaja Jarkko Nordlundin johdolla koonnut uuden johtoryhmän. Toimintamallinsa uudistavan mediayhtiön uudet johtajat aloittavat työssään syksyn 2016 aikana.

LVM miettii TV-uutisten rahoituksen järjestämistä

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Liikenne- ja viestintäministeriö on asettanut työryhmän selvittämään ja arvioimaan kaupallisen television uutistoiminnan rahoitusta ja tulevaisuutta. Ryhmän tehtävänä on arvioida uutistoiminnan asemaa ja tulevaisuutta suomalaisilla mediamarkkinoilla. Lisäksi ryhmän on tarkoitus selvittää uutistoiminnan rahoitusmahdollisuuksia.

Nimitysuutinen: Iina Artima-Kyrki Me Naisten päätoimittajaksi

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomien verkosta ja lifestyle-sisällöistä vastannut toimituspäällikkö Iina Artima-Kyrki siirtyy Suomen suurimman naisten viikkolehden päätoimittajaksi.

Nimitysuutinen: Ulf Magnusson Ruotsissa Talentumin toimitusjohtajaksi

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Ulf Magnusson (s. 1959) on nimitetty Alma Talentiin kuuluvan Talentum Sweden Ab:n toimitusjohtajaksi 15.8.2016 alkaen.

Selvitys: Mainostajat siirtyvät uutiskirjeisiin

ma 15.08.2016 - Toimitus - Media

Mainostajien Liiton selvityksen mukaan yhä useammat mainostajat siirtävät panostuksiaan omaan mediaan kuten verkkosivuihin, uutiskirjeisiin ja omiin sosiaalisen median kanaviin. Kyselyn mukaan mainostajien käytetyimpiä omia medioita ovat omat verkkosivut (käytännössä kaikilla), uutiskirje (79 %), tapahtumat (60 %) sekä sosiaalinen media

USAn lehtitalojen työpaikoista kadonnut 60 prosenttia 26 vuodessa

pe 29.07.2016 - Toimitus - Media

Internet on iskenyt valtavalla voimalla Yhdysvalloissa perinteisiin mediataloihin. Niiden työpaikoista on häipynyt 60 prosenttia 26 vuodessa. Massamedian aika ohi, eräät asiantuntijat sanovat.

New York Times uusien leikkauksien edessä

pe 29.07.2016 - Toimitus - Media

Yksi maailman arvostetuimmista sanomalehdistä, The New York Times, on jälleen uusien leikkauksien edessä. Huolimatta maksumuurin kohtalaisesta onnistumisesta, 1300 henkilön vahvuinen toimitus mullistetaan kokonaan.

Pääkirjoitus: Voiko median tulevaisuutta ennustaa?

pe 29.07.2016 - Paavo Vasala - Media

Suunnitteleminen ja ennustaminen ovat eri asioita, mutta miten suunnitella järkevästi, kun ei tiedä, mitä nurkan takana on tulossa? Jotain karkeaa voi päätellä trendeistä, ehkä. Kukapa osasi 10 vuotta sitten ”suunnitella”, että Facebook on yksi maailman suurimmista medioista nappaamalla mainosmarkkinoista leijonan osan. En kuitenkaan lyö vetoa, että FB olisi viiden vuoden kuluttua mediana näin vahva.

SuomiAreenalla ennätysyleisö

ma 11.07.2016 - Toimitus - Media

Tänä vuonna yhdettätoista kertaa järjestettävä SuomiAreena käynnistyi ennätysvauhdilla. Avajaispäivän tilaisuudet keräsivät yhteensä yli 8 000 kävijää.

EU-parlamentti tukee tietovuotajia

to 07.07.2016 - Toimitus - Media

Merkittävät tietovuodot medialle helpottavat EU parlamentin työtä, todetaan EU-parlamentin viestinnän laatimassa artikkelissa. Parlamentti on perustanut omat tutkintavaliokunnat selvittämään Luxemburg-vuotoja sekä Panaman papereita ja pyrkinyt suojaamaan EU-kansalaisten yksityistietoja ulkomaisten tiedustelupalvelujen nuuskinnalta.

Otavamedia tarjoaa reaaliaikaista mainontaa

ke 06.07.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Otavamedia kertoo aloittavansa ensimmäisenä Suomessa reaaliaikaisen mainostustavan verkossa. Mainoskampanja voi reagoida esimerkiksi tietyn tapahtuman kulkuun, säätilaan tai sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan pöhinään.

Nimitysuutinen: Elias Erämaja Viestinnän Keskusliiton ekonomistiksi

ke 29.06.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliiton ekonomistiksi on nimitetty valtiotieteiden maisteri Elias Erämaja, 28. Hän aloittaa tehtävässä 1.9.2016.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.