McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Kaupallinen media torjuu Ylen kanava-uudistuksen

pe 14.10.2016 - Toimitus - Media

Yleisradio aikoo yhdistää Yle Fem ja Yle Teema -televisiokanavat yhdelle kanavapaikalle ja laajentaa Yle Areenan tarjontaa vuonna 2017. Sekä uudistuksen markkinavaikutukset että vaikutukset julkiseen palveluun ovat kielteisiä, toteaa Viestinnän Keskusliitto kannanotossaan.

Nimitysuutinen: Rasmus Kyllönen Alleriin

ma 10.10.2016 - Toimitus - Media

Allerin sisältömarkkinointiyksikön AD:ksi on nimitetty Hufvudstadsbladetista Rasmus Kyllönen.

Nimitysuutinen: Ilona Hannikainen Sanomalehtien Liiton järjestöpäälliköksi

ma 10.10.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton järjestöpäälliköksi on nimitetty humanististen tieteiden kandidaatti Ilona Hannikainen.

Kreab lanseeraa oman KreabMedian

pe 23.09.2016 - Toimitus - Media

Viestintätoimisto Kreab lanseeraa oman KreabMedian. Netissä toimiva kreabmedia.fi-sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa ja näkökulmia muun muassa talouden, politiikan, digitalisaation ja viestinnän maailmasta.

Franck Media konkurssiin

pe 23.09.2016 - Toimitus - Media

Helsinkiläinen perheomisteinen elokuvien, videoiden ja televisio-ohjelmien tuotantoyhtiö Franck Media Oy on haettu konkurssiin. Kaikki yhtiön työntekijät on irtisanottu, kirjoittaa Journalisti.

Media-ala: Journalistien turvaksi YK:n erikoislähettiläs

pe 23.09.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto, Yleisradio, MTV Oy, Journalistiliitto ja Ylen ohjelmatyöntekijät ovat mukana kansainvälisten sananvapausjärjestöjen yhteisessä esityksessä, että journalistien turvallisuutta valvomaan tarvitaan YK:n pääsihteerin erikoislähettiläs. Esityksen taustalla on journalisteihin kohdistuva väkivalta ja sen rankaisematta jääminen.

Sanomalehtien yhteiskunnallinen merkitys yhä suuri

to 22.09.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien toiminta yhteiskunnallisten asioiden ja demokratian edistäjänä on suomalaisten mielestä entistäkin tärkeämpää, ilmenee IRO Researchin syyskuussa Sanomalehtien Liiton toimeksiannosta tekemästä tutkimuksesta.

Fokus Media ostaa Head Officen Sanomalta

to 22.09.2016 - Toimitus - Media

Sanoma Media Finland on sopinut sisältömarkkinoinnin strategisesta yhteistyöstä Fokus Median kanssa. Sanoma myy Head Officen asiakaslehtiliiketoiminnan Fokus Medialle, ja Fokus Media alkaa kumppanina tuottaa sisältöjä Sanoman sisältömarkkinoinnin tarpeeseen.

Yle lisää tarjontaansa Areenassa

ke 21.09.2016 - Toimitus - Media

Yle suunnittelee tv-tarjontansa voimakasta kasvattamista Yle Areenassa. Yle Areena saa uusia muotoja, jotka kattavat niin suoran, koko sarja kerralla kuin myös aihekohtaisen kokonaistarjonnan. Teeman ja Femin sisällöt löytyvät Yle Areenasta omina kokonaisuuksinaan.

Vuorovaikutteinen markkinointi toimii radiossa

pe 16.09.2016 - Toimitus - Media

Markkinointi on muuttunut viime vuosina yhä voimakkaammin yksipuolisesta viestinnästä kohti vuorovaikutteista toimintaa. TNS Gallupin toteuttaman kyselyn mukaan 86% yrityksistä käyttää nykyisin vuorovaikutteista markkinointia.

Yle aloittaa uuden valtakunnallisen alueuutislähetyksen

ti 13.09.2016 - Toimitus - Media

Uutis-Suomi on valtakunnallinen ja ilmaisultaan uudenlainen ihmisläheinen uutislähetys, joka kokoaa päivän uutiset eri puolilta Suomea.

Nimitysuutinen: Anna-Liisa Hämäläinen Koti ja Keittiö -lehden päätoimittajaksi

pe 09.09.2016 - Toimitus - Media

Koti ja keittiö -lehden päätoimittajaksi on nimitetty Oma Aika -lehden päätoimittaja, YTM Anna-Liisa Hämäläinen. Nimityksen myötä Hämäläinen luotsaa kumpaakin lehteä lokakuun alusta lähtien.

Alma Media uudistaa digimainosten hallintaa

pe 09.09.2016 - Toimitus - Media

Alma Media ottaa käyttöön AppNexus Publisher Suite –tuoteperheen digimainonnan infrastruktuurikseen.

DNA valitsi Radio Cityn mainoskanavakseen

ma 05.09.2016 - Toimitus - Media

Suomen vanhin classic rock -kanava Radio City ja Suomen suurin maksu-tv-operaattori DNA ovat sopineet poikkeuksellisen laajasta yhteistyöstä. Syyskuussa DNA kuuluu vahvasti Radio Cityn taajuudella ja näkyy radiokanavan verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Yle täyttää 90 vuotta

ma 05.09.2016 - Toimitus - Media

Yle täyttää 90 vuotta perjantaina 9.9. Juhlapäivä näkyy ja kuuluu monipuolisesti Ylen kanavilla mm. yleisön toiveohjelmina ja keskusteluina. Tärkeää sananvapauden teemaa käsitellään Yle Forum -tapahtumassa.

Mediatalot ryhtyvät digimainosten yhteismyyntiin

to 25.08.2016 - Toimitus - Media

Kymmenen suomalaista mediayhtiötä (Sanoma Oyj, Alma Media Oyj, Otavamedia Oy, Aller Media Oy, A-lehdet Oy, MTV Oy, KSF Media Ab, Kaleva365 Oy, Improve Media Oy, Keskisuomalainen Oyj) lanseeraavat syksyllä 2016 yhteisen digitaalisen mainonnan markkinapaikan. Markkinapaikan kautta mediatoimistot voivat suunnitella ja ostaa digitaalista mainontaa helpommin ja nopeammin. Markkinapaikka kattaa sekä desktop-, mobiili- että videomainonnan tuotteet.

Käsikirjoittaja Pekko Pesonen ja elokuvaohjaaja Aleksi Salmenperä saivat viisivuotiset taiteilijaprofessoriapurahat

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Valtion audiovisuaalinen taidetoimikunta on jakanut vuonna 2017 alkavat elokuvataiteen, mediataiteen sekä valo- ja äänitaiteen taiteilija-apurahat. Taiteilija-apurahan sai kuusitoista elokuva-alan taiteilijaa, kahdeksan mediataiteilijaa ja kolme valo- ja äänitaiteen ammattilaista. Käsikirjoittaja Pekko Pesonen ja elokuvaohjaaja Aleksi Salmenperä saivat elokuva-alan viisivuotiset taiteilijaprofessoriapurahat.

Niklas Herlin Uuden Suomen myynnistä: kaikki muuttuu

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Uuden Suomen Alma Medialle myynyt Niklas Herlin sanoo blogissaan, että kaikki muuttuu. "Yhden asian olen oppinut taloustoimittajana, aikakauslehtitoimittajana, iltapäivälehtitoimittajana, freelance-toimittajana, kustantajana ja omistajana: kaikki muuttuu. Koska kaikki on muuttunut koko ajan ainakin viimeiset 29 vuotta, olisi makaaberia väittää, ettei mikään muutu."

MTV uudisti johtoryhmänsä

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

MTV Oy on tammikuussa aloittaneen toimitusjohtaja Jarkko Nordlundin johdolla koonnut uuden johtoryhmän. Toimintamallinsa uudistavan mediayhtiön uudet johtajat aloittavat työssään syksyn 2016 aikana.

LVM miettii TV-uutisten rahoituksen järjestämistä

to 18.08.2016 - Toimitus - Media

Liikenne- ja viestintäministeriö on asettanut työryhmän selvittämään ja arvioimaan kaupallisen television uutistoiminnan rahoitusta ja tulevaisuutta. Ryhmän tehtävänä on arvioida uutistoiminnan asemaa ja tulevaisuutta suomalaisilla mediamarkkinoilla. Lisäksi ryhmän on tarkoitus selvittää uutistoiminnan rahoitusmahdollisuuksia.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.